2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Sarılık yüzünden bizde dünden beri fototerapie deyiz
Bugün düşmüş inşallah ennkısa zamanda geçer

Kızlar ben de emzirme sürecini çok kolay sanmışım,çok zormuş.Bazen çuçuğum çok güzel emiyor bazen de ağzında bekleme yapar oldu.Krizlere giriyoruz ana oğul.Memeyi tutması dert,doydu mu düşüncesi dert oldu

Kızlar bu pişik artıyor. Fito + hematan + mustela kullanıyorum. Bezi mi değiştirsem. Bez anüs bölgesinde pişik yapar mı

Kızlar sarılık belirtileri tam olarak ne zmn geçiyor? 5. Gün 11 çıkmıştı beslenmesi kakası çişi normal bugün 16. Gün oldu teni açıldı ama gözünün beyazı hala sarı
Canım doktor bana göz ve yüzündeki 1 ay falan sürer demişti. Benim 21 gün bebişimin gözler sarı hala normalmiş bu durum

Merhaba doğumunuz sezeryan mı olmuştu sezeryan yerinizle enfeksiyon değerinizin bir ilgisi var mı diye merak ettim

Merhaba doğumunuz sezeryan mı olmuştu sezeryan yerinizle enfeksiyon değerinizin bir ilgisi var mı diye merak ettim
Benim normal doğumdan sezeryana çevrildi canım elle muayene edildiği için oradan enfeksiyon kaptım sanırım,dikiş yerime temiz dedi doktorum.111 den 6 iğneyle 89 olmuş bugün daha çok var

Benim normal doğumdan sezeryana çevrildi canım elle muayene edildiği için oradan enfeksiyon kaptım sanırım,dikiş yerime temiz dedi doktorum.111 den 6 iğneyle 89 olmuş bugün daha çok var
Anladım canım çok geçmiş olsun. Benim sezeryan dikiş yerimde cilt altı kanamasından kaynaklı ödem oluşmuş kızarıklık ve şişlik var baya yarın yine kontrole gideceğim bakalım enfeksiyon açısından sık takip etmemiz lazım dedi korktum biraz kimseden duymadım böyle bir şey çünkü grupta da yaşayan yokmuş

Günlük bez sayısı ve kilo alımı önemliymiş belki çok geliyordur doyuyordur
Bez sayısı fena değil. Hem kakası hem çişini yapıyor.
Benim kızım da 16 günlük aynı şekilde tek memeyi max 10 dk emiyor sonra ne yaparsam yapayım almıyor. Kilo artışı nasıl doktora bahsettiniz mi ne diyor bu konuda takviye mama veriyor musunuz?
Mama vermiyorum çünkü sütüm geliyor. 1 ayı dolunca sağlık ocağına gideceğiz kilosuna bakılacak. Bende hep acaba doydumu derdi var. Büyüyüp buyumedigini de anlamıyorum

Kuzum 1 ay uzun bir süre değil mi? Eğer doymuyor diye şüphen varsa sağlıkocağına gidip bir tartırabilirsin.

Kızlar bebekleriniz kusuyor mu ya? Benimki genelde her beslenmeden sonra bir miktar kusuyor. Nerdeyse yarım saat belki daha fazla yatırmıyorum beslenmeden sonra. Gazını falan çıkartıyorum ama yinede kusuyor. Gündüz neysede gece korkuyorum. Ya kusarda tıkanırsa diye. Hepten kaçtı uykularım. ?

Benim de kusuyor ama doktor fazlasını kusarak atar dedi,normal sanırım.Kestirerek kusuyorsa zaten yaradığını gösterirmiş.Yana çevirip yatıyorum ben hep bazen öyle kustuğu da oluyor .Ama kafasını çevirmeyi öğrendi ara ara ben de bakıyorum bir şey olur mu diye

Onu bilmiyorum yavrum crp ne baktılar mı senin ,kendini nasıl hissediyorsun

Reflü yatağınız varsa onda yatırın

İçinizi rahatlatmak için daha erken gidebilirsiniz bence sağlık ocağına bizi 15. Günde çağırdılar kontrol için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…