2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Bende karna bastırma olayı olmadı. Uyuşukken kum torbası koymuşlardı sadece
Keşke bana da öyle yapsalardı ya, az önce karnıma dokundu ebe yapmayın dedim seni kaldırınca yapacağız tekrar dedi kaç saat sonra kaldırdılar seni

Keşke bana da öyle yapsalardı ya, az önce karnıma dokundu ebe yapmayın dedim seni kaldırınca yapacağız tekrar dedi kaç saat sonra kaldırdılar seni
Canım öncelikle gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün Karna bastırma işlemini bana 3 kez yaptılar. Kendini kasmazsan daha kolay oluyor inan ki. Acıyacak diye düşünme. İyileşmemin bir parçası diye düşün. Onun haricinde benim karnıma saatlerce kum torbası da koymuşlardı. Hepsinin ayrı bir zorluğu var ama geçiyor.

canımmm çok teşekkür ederim, şimdi biraz daha iyiyim birazdan yürütecekler çok tedirginim

Ay her yerim ağrıyor bide karnıma bastıracaklarmış yanıyor her tarafım
Canım ilk zamanlar çok ağır bir ağrısı oluyor,ben 9.günümdeyim hala ağrım var ya kalkınca yatınca kesiklerim çok ağrıyor.Zamanla geçecek sanırım bir de benim crp 111 çıktı vücudum dökülüyordu iğne filan aldım hala dökülüyor ama 89 a düşmüş .Enfeksiyon kapmışım .

Canım benim süt 4.gün geldi.Onu da sağdım verdim ve o kadar krizli meme almayı denedik ki zor güç bela aldık ama dünden beri de bazen ağzında bekletiyor.Sütün gelecek merak etme,yiyeceklerine dikkat et.Ve sağım yap mutlaka,ben taş gibi olunca sağım yaptım,gelmiyor diye üzüldüm sonra gelmeye başladı şimdi iyi sütüm

Kızlar sarılık belirtileri tam olarak ne zmn geçiyor? 5. Gün 11 çıkmıştı beslenmesi kakası çişi normal bugün 16. Gün oldu teni açıldı ama gözünün beyazı hala sarı

Neyden nasıl kapmışsın kuzum dikkat edeyim ona göre ya

Kızlar sarılık belirtileri tam olarak ne zmn geçiyor? 5. Gün 11 çıkmıştı beslenmesi kakası çişi normal bugün 16. Gün oldu teni açıldı ama gözünün beyazı hala sarı
Ben de bugün gideceğim 23.gün hala gözünün akı sarı inşallah o da geçer bakalım ne diyecek bir de oğlum sarışın kendi sarılığımı bilmiyorum ama yüzünden hala sarımsı bir renk var bilrubin ölçmediler bende hiç sadece yüzünde var biraz diye en son 9.gün gitmiştik

Kızlar size bir şey soracağım sigara kullananlar için. Ben hamilelikte içmedim ama şimdi günde bir iki tane içiyorum zor tutmuştum kendimi onca zaman şimdi dayanamıyorum her içtikten sonra aklanıp paklanıyorum Allah soğumayı nasip etsin siz nasıl başa çıkıyorsunuz

Kızlar benim bebeğim 23 günlük ama çok az emiyor bazen 5-6 dk bazen 7-8 dk tek memeyi emiyor. Uyanıkkende uyurkende bu kadar emiyor sonra memeyi bırakıyor.gazini vs çıkarıyorum tekrar emzirmeyi deniyorum ama tutmuyor. Tutsa da emmiyor.

Günlük bez sayısı ve kilo alımı önemliymiş belki çok geliyordur doyuyordur

Ya ben alyayı kontrole götürdüm yüzü hala sarıydı. Anne sütü sarılığı bu 3 ay sürer dedi

Benim kızım da 16 günlük aynı şekilde tek memeyi max 10 dk emiyor sonra ne yaparsam yapayım almıyor. Kilo artışı nasıl doktora bahsettiniz mi ne diyor bu konuda takviye mama veriyor musunuz?

İnşallah benmde gelirr hafif sarı gelmeye başladı ama çok az
3. Gün geldi canım. İlk günler de Kolostrum denilen süt geldi koyu sarı. Sürekli emzirdim 2. Gün az az gelmişti 3. Gün tamamen geldi.
Teşekr ederm kızlar kolostrum dediğiniz süt çok mu geliyor yani nasıl anladınız onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…