Bende karna bastırma olayı olmadı. Uyuşukken kum torbası koymuşlardı sadeceAy her yerim ağrıyor bide karnıma bastıracaklarmışyanıyor her tarafım
Keşke bana da öyle yapsalardı ya, az önce karnıma dokundu ebe yapmayın dedim seni kaldırınca yapacağız tekrar dediBende karna bastırma olayı olmadı. Uyuşukken kum torbası koymuşlardı sadece
Canım öncelikle gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünKeşke bana da öyle yapsalardı ya, az önce karnıma dokundu ebe yapmayın dedim seni kaldırınca yapacağız tekrar dedikaç saat sonra kaldırdılar seni
canımmm çok teşekkür ederim, şimdi biraz daha iyiyim birazdan yürütecekler çok tedirginimCanım öncelikle gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünKarna bastırma işlemini bana 3 kez yaptılar. Kendini kasmazsan daha kolay oluyor inan ki. Acıyacak diye düşünme. İyileşmemin bir parçası diye düşün. Onun haricinde benim karnıma saatlerce kum torbası da koymuşlardı. Hepsinin ayrı bir zorluğu var ama geçiyor.
3. Gün geldi canım. İlk günler de Kolostrum denilen süt geldi koyu sarı. Sürekli emzirdim 2. Gün az az gelmişti 3. Gün tamamen geldi.Kızlrr sezeryandan sonra sütünüz ne zaman geldi neker yaptınız ? Birde sütünüzün geldini nasıl anladınız ?
6 saat sonra kaldırdılar beniKeşke bana da öyle yapsalardı ya, az önce karnıma dokundu ebe yapmayın dedim seni kaldırınca yapacağız tekrar dedikaç saat sonra kaldırdılar seni
Canım ilk zamanlar çok ağır bir ağrısı oluyor,ben 9.günümdeyim hala ağrım var ya kalkınca yatınca kesiklerim çok ağrıyor.Zamanla geçecek sanırım bir de benim crp 111 çıktı vücudum dökülüyordu iğne filan aldım hala dökülüyor ama 89 a düşmüş .Enfeksiyon kapmışım .Ay her yerim ağrıyor bide karnıma bastıracaklarmışyanıyor her tarafım
Canım benim süt 4.gün geldi.Onu da sağdım verdim ve o kadar krizli meme almayı denedik ki zor güç bela aldık ama dünden beri de bazen ağzında bekletiyor.Sütün gelecek merak etme,yiyeceklerine dikkat et.Ve sağım yap mutlaka,ben taş gibi olunca sağım yaptım,gelmiyor diye üzüldüm sonra gelmeye başladı şimdi iyi sütümCanım hiç gelmiyor malesef hastanedede baya sıktılarr ama gelmiyor yani bende elimle sıktığımda gelmiyor ama bugün biraz göğüslerim yanmaya başladı ne yapmam lazım acaba kızlar mastit olucam diye korkuyorum zaten çok acıyor artık..
Benm gibi sütü gelmeyenler günde kaç saat ara ile kaç cc mama veriyorsunuz
Neyden nasıl kapmışsın kuzum dikkat edeyim ona göre yaCanım ilk zamanlar çok ağır bir ağrısı oluyor,ben 9.günümdeyim hala ağrım var ya kalkınca yatınca kesiklerim çok ağrıyor.Zamanla geçecek sanırım bir de benim crp 111 çıktı vücudum dökülüyordu iğne filan aldım hala dökülüyor ama 89 a düşmüş .Enfeksiyon kapmışım .
Ben de bugün gideceğim 23.gün hala gözünün akı sarı inşallah o da geçer bakalım ne diyecek bir de oğlum sarışın kendi sarılığımı bilmiyorum ama yüzünden hala sarımsı bir renk var bilrubin ölçmediler bende hiç sadece yüzünde var biraz diye en son 9.gün gitmiştikKızlar sarılık belirtileri tam olarak ne zmn geçiyor? 5. Gün 11 çıkmıştı beslenmesi kakası çişi normal bugün 16. Gün oldu teni açıldı ama gözünün beyazı hala sarı
Günlük bez sayısı ve kilo alımı önemliymiş belki çok geliyordur doyuyordurKızlar benim bebeğim 23 günlük ama çok az emiyor bazen 5-6 dk bazen 7-8 dk tek memeyi emiyor. Uyanıkkende uyurkende bu kadar emiyor sonra memeyi bırakıyor.gazini vs çıkarıyorum tekrar emzirmeyi deniyorum ama tutmuyor. Tutsa da emmiyor.
Ya ben alyayı kontrole götürdüm yüzü hala sarıydı. Anne sütü sarılığı bu 3 ay sürer dediBen de bugün gideceğim 23.gün hala gözünün akı sarı inşallah o da geçer bakalım ne diyecek bir de oğlum sarışın kendi sarılığımı bilmiyorum ama yüzünden hala sarımsı bir renk var bilrubin ölçmediler bende hiç sadece yüzünde var biraz diye en son 9.gün gitmiştik
Kızlar benim bebeğim 23 günlük ama çok az emiyor bazen 5-6 dk bazen 7-8 dk tek memeyi emiyor. Uyanıkkende uyurkende bu kadar emiyor sonra memeyi bırakıyor.gazini vs çıkarıyorum tekrar emzirmeyi deniyorum ama tutmuyor. Tutsa da emmiyor.
Evet benimde yarın sabah 7 de yatış olucak inşallahİnşallaaaahhhhhhhsizin de mi 20 Kasımdı yanlış mı hatırlıyorum. Aynı gün doğuracağım biri vardı ama artık kafam gidiyor hafızam berbat
İnşallah benmde gelirr hafif sarı gelmeye başladı ama çok azCanım benim süt 4.gün geldi.Onu da sağdım verdim ve o kadar krizli meme almayı denedik ki zor güç bela aldık ama dünden beri de bazen ağzında bekletiyor.Sütün gelecek merak etme,yiyeceklerine dikkat et.Ve sağım yap mutlaka,ben taş gibi olunca sağım yaptım,gelmiyor diye üzüldüm sonra gelmeye başladı şimdi iyi sütüm
Teşekr ederm kızlar kolostrum dediğiniz süt çok mu geliyor yani nasıl anladınız onu3. Gün geldi canım. İlk günler de Kolostrum denilen süt geldi koyu sarı. Sürekli emzirdim 2. Gün az az gelmişti 3. Gün tamamen geldi.
Gelecek tabi ama çok kısa bir zaman olmuş daha sabret gelecekİnşallah benmde gelirr hafif sarı gelmeye başladı ama çok az
Teşekr ederm kızlar kolostrum dediğiniz süt çok mu geliyor yani nasıl anladınız onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?