Oyyy iki aya kalmaz inşallah benim deDr bana doğumdan iki ay sonra geçer demişti. Ama şu an geçti gibi bir şey.
Valla ben de doğal olsun diye siveno almıştım ama işe yaramıyor . Bepanthol pişik kremi sürüyorum şu anKızlar pişik kremi mustela kullanıyorum ama faydası olduğunu düşünmüyorum poposu kızarık oluyor kızımın. Bezi de 2 saatte bir değiştiriyorum her emzirme öncesi başka bir krem bakayım siz neler kullanıyorsunuz?
Ben Sudocrem kullanıyorum canım. Bebeğim küvözdeyken yoğun pişiği vardı. Bir tek o geçirmişti. Pişiği yokken de Siveno pişik önleyici krem kullanıyorum.Kızlar pişik kremi mustela kullanıyorum ama faydası olduğunu düşünmüyorum poposu kızarık oluyor kızımın. Bezi de 2 saatte bir değiştiriyorum her emzirme öncesi başka bir krem bakayım siz neler kullanıyorsunuz?
Ben kullandığım deri sırt çantamin içine bir kese koydum onun içine bebişin ihtiyaçlarını koyuyorum anne Bebek çantaları çok hantalKızlar anne-bebek bakım çantası aldığına pişman olanlar var mıHastaneye giderken bebeğimin eşyalarını koyuyorum. Dolu bez, kıyafet vs. koysam bile çanta çok büyük olduğu için bomboş kalıyor. Boşa yer kaplıyor, bize yük oluyor gibi geliyor. Onun yerine daha zarif bir çanta alınabilirmiş diye düşünüyorum.
Canım ben trendyoldan miniabahçe satıcısından doğal shea yağı aldım o iyi geliyor ama normal halini sürmesi zor benmari usulü eritip oda sıcaklığında donmaya bırak günde bir iki defa sürüyorum ben banyodan sonra vücuduna da sürüyorum ara araKızlar pişik kremi mustela kullanıyorum ama faydası olduğunu düşünmüyorum poposu kızarık oluyor kızımın. Bezi de 2 saatte bir değiştiriyorum her emzirme öncesi başka bir krem bakayım siz neler kullanıyorsunuz?
Benimde hala devam ediyor, ozellikle ellerim sabahlari cok kotu acip kapatamiyorum, kaslarim kitleniyor sanki.Merhaba kızlar, hamilelikte el eklemlerinde şişlik ve ağrı yaşayanlar vardı, acaba durumları nedir geçti mi sizin? Carpal tünel gibi. Benim hala ellerim ve parmak eklemlerim şişiyor ve elimi kapatırken ağrım devam ediyor. Sizin durumlardaki var mı bir gelişme
En iyisini yapıyorsun canım. Boşuna para vermişim o çantalara.Ben kullandığım deri sırt çantamin içine bir kese koydum onun içine bebişin ihtiyaçlarını koyuyorum anne Bebek çantaları çok hantal
Ne kdar merak ettim tanesi kaç Euro’ya denk geliyorKızlar bez konusunda bir yorum yapayım, ben hamileyken heveslenip Rossmann’ın bezini almıştım bir paket (Prima’dan bile pahalı, alınmaz) , Molfix Premium stoklamıştım. Boyut olarak ikisi çok farklı ya, Molfix büyük baya. Bence 1 numara için çok büyük maalesef. Keşke uygun olsa da hep Rossmann alabilsem, muhteşem bir bez R rose-bahar astroleblebi
Canım ben weleda kullanıyorum şimdilik çok iyi geldiKızlar pişik kremi mustela kullanıyorum ama faydası olduğunu düşünmüyorum poposu kızarık oluyor kızımın. Bezi de 2 saatte bir değiştiriyorum her emzirme öncesi başka bir krem bakayım siz neler kullanıyorsunuz?
Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünKızlar selam ben doğum yaptım. Sezeryan günü sabaha karşı suyum geldi hastanede ise sancılarım 2–3 saatte çook arttı. Sezeryan saatini öne çekmek durumunda kaldık. Yoksa plasenta önde olmasına rağmen normla doğum başlamıştı. Bebişim geldi dünyamıza.
Son günleri hiç okuyamadım burada. Doğumu Çarşamba yaptım bugün 4 günlüğüzhala bekleyen varsa sağlıkla kucağına alsın
Memeyi zorla verme imkanın oluyorsa kenardan süt kaşığı ile süt sızdırsanSize meme reddi danışmak istiyorum.
Biz önce güzel başladık. 2. Gün sarılık limiti zorladığı için ve kilo kaybı da üst limitte olduğu için mama takviye başlandı. Meme de devam.
Fakat mamayı kaşık biberon ile alan bebeğim dünden beri memeyi reddediyor. Meme istiyor bakıyor ki kaşık biberon gibi çok süt gelmiyor çığlık çığlığa geçiyor zamanımız. Çok çaresizim deneyimli anneler fikir destek
Ayrıca meme uçlarım çok fena duruma geldi gamaston kullanıyorum. Ayva çekirdeği deneyeceğim. Sütümün de tam emmemekten kesilmesi en büyük korkum Allah korusun
Merhaba, hayirli olsun saglikla buyutun insallah, 2026 nisan annesi olucam ben de kismetse ve bnm de plasenta önde, bu durumda normal dogum yapilmiyor mu yoksa sizde asagida olma durumu falan da varmiydi, musait oldugunuzda cevaplayabilirseniz sevinirimKızlar selam ben doğum yaptım. Sezeryan günü sabaha karşı suyum geldi hastanede ise sancılarım 2–3 saatte çook arttı. Sezeryan saatini öne çekmek durumunda kaldık. Yoksa plasenta önde olmasına rağmen normla doğum başlamıştı. Bebişim geldi dünyamıza.
Son günleri hiç okuyamadım burada. Doğumu Çarşamba yaptım bugün 4 günlüğüzhala bekleyen varsa sağlıkla kucağına alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?