Ben bebeği emzirirken hep buraya geliyorum. Uyurken de uyuyamıyorum maalesef. Kahvemi yapıp uzanıyorumKızlar nasıl vakit bulamıyorsunuz buraya girmeye yaaa. Bebek uyuyunca sizde uyuyabiliyor musunuz hemen.
Aynı muhabbeti az önce evde yaptık aynada kendime bi baktım küçülmüşüm resmenAy kızlar doğurduk hafifledik sonunda hâlâ inanamıyorum bazenBir şeyleri kaldırırken falan hamileyim sanıyorum başta. Ay hele yüzüstü yatma keyfi yok mu ya Rabbim
Çok şükür canımMaşallah canım güzel toparlamış oğluşun.
Ayyy şaka gibi değil mi nerelerden geldik bu günlere. Çooook şükür
Benim telefona ayıracak vaktim hep var. Sağım yaparken, miniğim uyurken, yemek yerken.. O uyuduğunda uyuyamıyorum çünkü gündüz uyuyabilen biri değilim maalesefKızlar nasıl vakit bulamıyorsunuz buraya girmeye yaaa. Bebek uyuyunca sizde uyuyabiliyor musunuz hemen.
Çok şükür canımAma mamayı tamamen kes dediler iki gün. Doymazsa sarılık olmaz mı? Bu mamaya neden zehir gibi davranıyorlar? Devlet hastanesi diye mi böyle yapıyorlar anlamadım. Ben de isterim ki sütüm yetsin ama yetmezse mama vermek de kötü bir şey değil ki. Sonuçta kendi bebeğim. Bu kadar karışmalarını anlamıyorum.
60 ml mama veriyordum canım. Perşembe gününe kadar mama verme. Bakalım anne sütüyle kilo alacak mı dediler.Kuzum artık sarılık olmaz muhtemelen. Ne kadar mama veriyordun. Genelde kademeli azaltıyorlar mamayı birden kesmiyorlar aslında
Toplam 60 ml mi? Bak bizim doktor şöyle dedi. Çişli bezle falan değil , sütün yetip yetmediği sadece tartı ile belli olur. 5 gün deneyeceğiz dedi. 3 kez mama ile başladık. 6-7 kez meme, 3 kez mama verip 5 gün sonunda günde 25 gramdan fazla aldıysa mamayı 2 ye düşüreceğiz dedi. İlk denediğimde artmadı 23 de kaldı. Bir 5 gün daha denedik aynı şekilde. 34 gram oldu artık azalt 2 ye dedi. Kaldıki almıyor olsada mama dünyanın en kötü şeyi değil dedi. Napacağız yani yetmiyorsa sütümüz, aç mı kalsın bebeklerimiz60 ml mama veriyordum canım. Perşembe gününe kadar mama verme. Bakalım anne sütüyle kilo alacak mı dediler.
Evet içinde kalıyor biraz. Kendi kendine gidermiş onlar da. Biz doktorumuza sorarak daha düşmeden yıkamıştık. Her gün yıkıyorum benKızlar kızımın göbek kordonu düştü fakat içinde biraz kaldı kuru ama duruyor hala
Normal mi bu ? Bide ne zaman banyo ettirebilirim acaba hala yıkayamadık çocuğu
Siz ne zaman banyo ettirdiniz ?
Emzirirken tek elle mesajları okuyorum içimden de “acaba nasıl mesaj yazıyorlar” diye düşünüyorumKızlar burda başlarda doğum yapanlar yazmayı kesince niye yazmıyorlar falan diyordumşimdi Osmanlı gibi çöktüm girip beş dk yazılanları okuyup çıkıyorum
Benim 11. günüm, sipariş verdim bugün gelmesi gerekiyor. Ben başlayacağım :)Kızlar sezeryan doğum yapanlar korse olayını naptı,kullanmak lazım mı?Kendime baktığım yok valla ama aklıma geldikçe buraya yazıyorum .
Ben beslenmeme çok dikkat ediyorum gaz korkusundan, süt ürünleri yemiyorum, hamurişi yemiyorum, kahve içmiyorum ama deli gibi de açım. Emzirenin açlığı bambaşkaymış. Kurt gibi saldırasım var her şeye. Şuan mesela eşime yazdım çok açım diye, “evde muz var” yazmış, babacığım getir bana tavuk döner, pizza bir şeyler getirAy gerçekten yaaa. Kahve içiyorum, turşu yiyorum. Tansiyon ölçmüyorum. Başım ise sadece uykusuzluktan ağrıyor.
Canım günde 8 kere beslenme yapıyorum. 4 kere anne sütü 4 kere mama veriyorum. Her biri 60 ml oluyor. Bebeğim gayet iyi kilo almış. Ama bugün orada bulunan diyetisyen mama şişirmiş dedi. Bu kadar kilo alması iyi değil dedi. Sevineceğim yerde moralim bozuldu. Hiç sütüm olmasaydı da mama verdiğim için suçlu mu olacaktım, anlamadım. Bir de devlet hastanelerinin emzirme broşüründe anne sütü ekonomik (bedava) tarzı bir şey yazıyor ya deliriyorum.. Sanki mama parası onların cebinden çıkıyor. Bu konuda çok doluyum.Toplam 60 ml mi? Bak bizim doktor şöyle dedi. Çişli bezle falan değil , sütün yetip yetmediği sadece tartı ile belli olur. 5 gün deneyeceğiz dedi. 3 kez mama ile başladık. 6-7 kez meme, 3 kez mama verip 5 gün sonunda günde 25 gramdan fazla aldıysa mamayı 2 ye düşüreceğiz dedi. İlk denediğimde artmadı 23 de kaldı. Bir 5 gün daha denedik aynı şekilde. 34 gram oldu artık azalt 2 ye dedi. Kaldıki almıyor olsada mama dünyanın en kötü şeyi değil dedi. Napacağız yani yetmiyorsa sütümüz, aç mı kalsın bebeklerimiz
Ben beslenmeme çok dikkat ediyorum gaz korkusundan, süt ürünleri yemiyorum, hamurişi yemiyorum, kahve içmiyorum ama deli gibi de açım. Emzirenin açlığı bambaşkaymış. Kurt gibi saldırasım var her şeye. Şuan mesela eşime yazdım çok açım diye, “evde muz var” yazmış, babacığım getir bana tavuk döner, pizza bir şeyler getir
Canım günde 8 kere beslenme yapıyorum. 4 kere anne sütü 4 kere mama veriyorum. Her biri 60 ml oluyor. Bebeğim gayet iyi kilo almış. Ama bugün orada bulunan diyetisyen mama şişirmiş dedi. Bu kadar kilo alması iyi değil dedi. Sevineceğim yerde moralim bozuldu. Hiç sütüm olmasaydı da mama verdiğim için suçlu mu olacaktım, anlamadım. Bir de devlet hastanelerinin emzirme broşüründe anne sütü ekonomik (bedava) tarzı bir şey yazıyor ya deliriyorum.. Sanki mama parası onların cebinden çıkıyor. Bu konuda çok doluyum.
Emzirirken tek elle mesajları okuyorum içimden de “acaba nasıl mesaj yazıyorlar” diye düşünüyorum
Toplam 60 ml mi? Bak bizim doktor şöyle dedi. Çişli bezle falan değil , sütün yetip yetmediği sadece tartı ile belli olur. 5 gün deneyeceğiz dedi. 3 kez mama ile başladık. 6-7 kez meme, 3 kez mama verip 5 gün sonunda günde 25 gramdan fazla aldıysa mamayı 2 ye düşüreceğiz dedi. İlk denediğimde artmadı 23 de kaldı. Bir 5 gün daha denedik aynı şekilde. 34 gram oldu artık azalt 2 ye dedi. Kaldıki almıyor olsada mama dünyanın en kötü şeyi değil dedi. Napacağız yani yetmiyorsa sütümüz, aç mı kalsın bebeklerimiz
Aynı muhabbeti az önce evde yaptık aynada kendime bi baktım küçülmüşüm resmenHiç tartılmadım da kilomu çok merak ediyorum ödemlerim falan gitmiş yüzüklerimi geri taktım
Gazını çıkarsa bile bi süre omzumda tutuyorum ben o zaman daha az ıkınıyor ve daha az kusuyorEmzik tabi veriyorum canım bazen alıyor bazen de inatla almıyor .Reflü filan oldu diye korkmaya başladım artık,geceleri ayağa dikiyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?