2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar kocam bana doğum hediyesi alacak ne aldırayım ya??? İnternette falan hazırda takı falan kaydeden var mı ya da başka bi hediye alan aldıran var mı Biraz da alışveriş yapalım beraber

Kızlar kocam bana doğum hediyesi alacak ne aldırayım ya??? İnternette falan hazırda takı falan kaydeden var mı ya da başka bi hediye alan aldıran var mı Biraz da alışveriş yapalım beraber

Ayy takı çok severim ya. Son zamanlarda yüzük çok çıkıyordu karşıma . Yüzük yada kolye tercih ederdim sanırım. Bilektikte olur

Bu yüzükler hoşuma gidiyor . Tabi bütçeye göre değişir

Canım geçen Salı’dan bu Salı’ya 340 gram almış. Aslında ben de kilolu olmasını istemiyorum fakat 1725 gram doğduğu için kilo vermesinden çok korkuyorum. Sütüm de az. Aç kalmasını hiç istemiyorum.

Ben böyle bir kolye istiyorum ama 14 ayarı bile dudak uçuklatıyor

Eklentiler

• IMG_0253.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 17
Canım sütün az değildir belki. Yada yeterince besliyordur yani. Güzel almış kilo sadece mama ile bu kdr alamazdı

Kocam hamileliğin son haftası bana doğum hediyesi alacaktı. Kuyumcuya girdik taktığım yüzüklerin hepsi o kadar çirkin duruyor ve hatta parmağa girmiyor bile. Neyse biz doğumdan sonra gelelim dedik çıktık
İyiki almamışsın. Benim evlilik alyansım olmuyordu 20. Haftalarda çıkarmıştım bugün daha geri takabildim.

Canım bunun için bana bütün yemeklere kimyon atmam önerildi ve günde bir bardak kimyon çayı.Kimyon gaz giderici,her yemeğe atabilirsin .Ben bu arada kahve çay filan içiyorum hep.

Bana saat aldı Hiç hediyeye heveslenmemiştim aslında baya masrafımız olmuştu ama o doğum yaptığım gün almış gelmişti neyse mutlu olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…