Ya saçmalamasınlar. Şu an hala anne karnında hissettikleri bir dönem hatta 4. Trimester olarak geçiyor.. Alışsın yavrucaklar bir süre sonra zorla öptürecekler imkan varken ne kadar kucaklarsak iyi benceŞöyle bi düşününce bazı akrabalarım gerçekten bilinçli ya. Ama bir ikisi yetiyor zaten. Kadın tutturdu kucağa alıştırma diye. Bir de on dk ısrar etti ne hakla ya. Diyorum ki benim itirazım yok alışsın. Tamam sana göre iyi de çocuk için kötü dedi. Neymiş zararı çocuğa sormadım keşke soraydım
Ahahah tam olarak ben de böyleyimKızlar burda başlarda doğum yapanlar yazmayı kesince niye yazmıyorlar falan diyordumşimdi Osmanlı gibi çöktüm girip beş dk yazılanları okuyup çıkıyorum
Kız o kadar dertten, kederden yüzüstü yatmak aklıma gelmemişti. Bugün yüzüstü yatayım biraz fırsat bulursamAy kızlar doğurduk hafifledik sonunda hâlâ inanamıyorum bazenBir şeyleri kaldırırken falan hamileyim sanıyorum başta. Ay hele yüzüstü yatma keyfi yok mu ya Rabbim
O tipler bitmez ahahOluyor tabi olmaz mı.Bana da doğurdun da niye haber vermedin diye sitem edenler olduHerkes değişik işte anons geçmek aklıma gelmedi doğurdum diye
Hepsi cins bunların. Bana da meme ver meme mamaya alıştırma diyorlar alıştırma ne demekse demek ki yetmiyor ki mama veriyoruzNormal mi sezaryen mi diye sorup sezaryen deyince ay olsun sağlık olsun hmm özel hastane mi diye saçma tepki verenleri yolmak istiyorum. Hayırlı olsuna arıyolar güya aramasalar daha iyi. İşte açma gafletinde bulunuyoruz. Kimin ne diyeceğini bilemeyince. Birdr isim zaten koymuşuz değil mi kimliği bile çıkmış 2. İsim de şunu koysaydın diyene ne demeli
1 hafta oldu.Doğum yapalı kaç gün oldu acaba
Ben yatamiyorum hala yaa, goguslerim aciyor, baski uyguladikca sut akiyor, gecen yan yattim memem altta kalmis süt oldu ustum basim. Bende cok ozledimAy kızlar doğurduk hafifledik sonunda hâlâ inanamıyorum bazenBir şeyleri kaldırırken falan hamileyim sanıyorum başta. Ay hele yüzüstü yatma keyfi yok mu ya Rabbim
Ay kızlar doğurduk hafifledik sonunda hâlâ inanamıyorum bazenBir şeyleri kaldırırken falan hamileyim sanıyorum başta. Ay hele yüzüstü yatma keyfi yok mu ya Rabbim
Kokoreç yedim beeeenAy gerçekten yaaa. Kahve içiyorum, turşu yiyorum. Tansiyon ölçmüyorum. Başım ise sadece uykusuzluktan ağrıyor.
Hepsi cins bunların. Bana da meme ver meme mamaya alıştırma diyorlar alıştırma ne demekse demek ki yetmiyor ki mama veriyoruz
Evet natural markette bulmak daha kolay. Her ihtimale karşı altına alt açma örtüsü seriyorum. Çok dolmadan değişince sızdırma olmadan yakalıyorum. Prima boykot kullanmıyoruz canım biz.
He ya ben emzirme yastığına aldım bebeyi iki elle yazıyorum şimdi başka yapacak bir şey yok forumu darlıyorumKızlar nasıl vakit bulamıyorsunuz buraya girmeye yaaa. Bebek uyuyunca sizde uyuyabiliyor musunuz hemen.
Tıkanıyor bazen çok dolduğunda o yüzden süt gelmiyor, öyle zamanlarda ılık duşa gir canım duş altında şu saç masaj tarakları var ya plastik meme ucuna doğru her yönden tara kanallar açılıyor o zaman. Amacın fazlayı sağmaksa makine önerilmiyor ama elle sağman lazım çünkü üretimi artırıp seni kısır döngüye sokuyorArkadaşlar lütfen yardım.
Lansinoh silikon süt sağma aldım ama sağamıyorum. Göğsüm dolu olmasına rağmen vakum olmuyor ağrıdan uyuyamıyorum nasıl sağıcam?? Bazen çok güzel sağıyor bazen doluluğa rağme. Vakum olmuyor
He ya ben emzirme yastığına aldım bebeyi iki elle yazıyorum şimdi başka yapacak bir şey yok forumu darlıyorum
Benim bebeğim eve gelene kadar hep anne sütü ile beslendi. Beslenme miktarı arttıkça süt yetmeyince mama verdik evde. Ben prematüre olduğu için çabucak kilo alsın, toparlasın istiyorum. Daha bugün 2740 gram oldu. Çok kilo almış dediler. İnşallah emzirebilirim.
Gebelik şekerim vardı. Özgürce yemek yemeyi unutmuşum. Kahve falan içiyorum süper jfsöldkkdmdsAy kızlar doğurduk hafifledik sonunda hâlâ inanamıyorum bazenBir şeyleri kaldırırken falan hamileyim sanıyorum başta. Ay hele yüzüstü yatma keyfi yok mu ya Rabbim
Bir kere kustu onda da karnına masaj yapmıştım bağırsak gazı varsa çıksın diye. Onun dışında kusmadı. Bu arada seninle konuşmuştuk değil mi bez sızdırma meselesini? Ben günde bir kere falan sızdırıyor demiştim ama o laftan sonra her seferinde sızdırmaya başladıHahah aynen bak bende faydasını gördüm.
sana şey sorcam senin bebiş de çok emiyor ya kusuyor mı sonra. Benim ki muhtemelen 2-3 gündür atak döneminde idi. Bak gece 11 de bir uyanıyor 3 e 4 e kadar gözünü yummuyor hiç. Memeden çıkarınca ağlıyor. Bu seferde çok içtiiği için kusuyor.
Bir kere kustu onda da karnına masaj yapmıştım bağırsak gazı varsa çıksın diye. Onun dışında kusmadı. Bu arada seninle konuşmuştuk değil mi bez sızdırma meselesini? Ben günde bir kere falan sızdırıyor demiştim ama o laftan sonra her seferinde sızdırmaya başladıNapcaz ya. Bez değişimi de alerjik etki yapıyormuş diyorlar. Bize biri öğretsin ya şu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?