2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Ah ben de öyleyim geçecek diye teselli ediyorum kendimi hep, birini sevsem aklım öbüründe kalıyor. Hepimiz aynıysak demek ki bu doğru değil hormonlar bize öyle gösteriyor direnelim
Yalnız olmadığını bilmek iyi hissettiriyor. Saat 3 ten beri huzursuz hep kucak istiyor. Ne zaman düzene girecek

Allah yardımcınız olsun 1. Sınıf birde başka çocuğunuz varmış. Yorgunluk ve uykusuzluk tan tadını çıkaramıyoruz ki en güzel zamanların

Yalnız olmadığını bilmek iyi hissettiriyor. Saat 3 ten beri huzursuz hep kucak istiyor. Ne zaman düzene girecek
6 hafta sonra rutinlere başlayabiliriz sanırım en azından gece gündüzü ayırt etmeye başlarlar, bir bakmışız ilkokula başlamışlar bir bakmışız odalarında ayrı takılmak istiyorlar.

Philips Avent biberonun kapağını nasıl takmam gerektiğini anlatan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar hep yanlış takmışım. Hastanede hemşireler bile yanlış takmışlar. Bebeğim o yüzden tutmuyormuş galiba biberonu

6 hafta sonra rutinlere başlayabiliriz sanırım en azından gece gündüzü ayırt etmeye başlarlar, bir bakmışız ilkokula başlamışlar bir bakmışız odalarında ayrı takılmak istiyorlar.
Umarım zaman hem çabuk geçsin istiyorum hem geçmesin. Hiç uyuyamazsam bayılır kalırsam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…