Canım bezini aç ve değiştir. Eğer tertemizse o zaman yine de bi popoyu falan bi ıslak mendille sil. Benim çözümüm bu şekildeAynen bnada bi iki saat dedilrr amaa uyandıramıotum kii
Canım 20 ile yattı 10 ile çıkardık şimdi 12 olmuş ama kilo alımı yavaş mama takviyesi ile ilerliyoruz. Sütüm de gelmiyor gelen de yetmiyor bebeğe zaten. Göğüs ucum yok dün silikon uçla besledim iki saatte bir kalkıp göğsümü veriyorum ama bi türlü sütüm artmıyor. Öyle çaresiz bir sürecin içerisindeyim yani ne yapacağımı bilmiyorumKaç günlük ve sarılığı kaç canım rabbim sifa versin azalı versin sarılığı. Bizim bebek de yattı sarılıktan. Sarılık için dr mamaya başlattı asırı uyuyprdu sutum olöasona ragmen kilo kaybı olduğu için mamaya basşadı. Anne gögsüne en yakın benzeyen biberondn aldık ama ememedi. Bizde dr un da onayıyla en kolay akıslıyı verdik. 3 4 gün de toparladı. Benim üzüntüden sütüm gitmişti o gün hastanede yatarken. Ertesi gün evimize geldik sütüm geldi yavas yavas arttı arttıkca mamayı azalttık simdi sadece emiyor. Hala sarılığı var tam gecmedi. Ama iyiki o biberonu vermişim ve sütüm geldikcede mamayı azaltmışım. Duruma ve sartlara göre illa anne sütü illa mama dememek grrekiyormuş bn kendimde bunu yasadım.
Aynı süreci yaşıyoruz benim de sütüm az, bebeğim sarılıktan yattı. Birde göğüs ucum yok bebek göğsümü tutamıyor. Çok yıprandım cidden ya.Bizim de bugün 1 haftamız doldu bu sürede emdiği meme az geldiği için sarılık değerlerimiz 17ye kadar yükseldi ve bir gece yoğun bakımda ışık tedavisi aldı bebeğim. Şükür çıktığında 8e düşmüştü değeri şimdi durumu çok daha iyi, hareketli öncesinde sürekli uyuyordu yavrum. Ama benim sütüm çok yok mama takviyesi veriyoruz her beslenmedeyarım saat sağım yaptığımda her iki memeden maksimum 30 ml çıkıyor ne zaman artacak bu süt? Damla içiyorum süt yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum bütün gün ama hala aynı. Sizin tavsiyeniz var mı?
Silikona alışınca normale geçiş zor oluyor diyorlar öyle olmadı mı?İlk günden beri göğüs ucum olmadığı için silikonla emziriyordum hastanedeki hemşire 30-40 arasında göğüs ucumun artık yeterli seviyeye geleceğini silikonsuz emebilecegini söyledi dediği gibi yaptım 30-40 arasında emme refleksi de gelişmişti şimdi normale alisti
Canım online mı aldın danışmanlığı? Ben de çok kararsızım sanırım yardım alacağım süreç çok zor ilerliyor benim için çünkü.Düne kadar kullanıyordum canım. Göğüs ucum yoktu. Oğlumun da emme refleksi çok gelişmemişti.Emzirme danışmanlığından yardım aldım çok uğraştık ve silikon ucu bıraktık. Doğru pozisyonda ve meme ucunu şırıngayla çektirerek tutturabiliyorum artık şükürler olsun. Bu arada sarılığınız var sanırım çok geçmiş olsun.Bu durumu ilk önce atlatıp sonra sizde yardım alın eminim tutacaktır ama sürekli denemek gerekiyor sabırla ağlayacak ama bir şekilde geçecek
Benim de sol meme ucumu tutamıyor bebeğim kavga ediyor sürekli, bazı anlar şansa tutup 2-3 dakika emiyor sonra yine başa dönüyoruz. Zaten süt az olanı da içemiyor. Her mama verişimde gözlerim doluyor emziremiyorum yetemiyorum diye karnımdayken her şey daha kolaydı sankiAynı süreci yaşıyoruz benim de sütüm az, bebeğim sarılıktan yattı. Birde göğüs ucum yok bebek göğsümü tutamıyor. Çok yıprandım cidden ya.
Ben konuşmayı unutuyorum sanırım kekelemeye başladım kelimeler dilimin ucuna gelmiyor sevgi sozcukleri soyleyebiliuorum düzgün
Devlet hastanesinde aldım. Ebeler kavramasına yardımcı oluyor. Ama en iyi deneme senin evde yaptığın sakin anında. Seni çok iyi anlıyorum çok zor bende sürekli kendimi suçlayıp emziremediğim için ağlıyordum halbuki sütüm de vardı ama bu bir süreç biz 20 gün sonunda tutabildik bazısı daha erken hatta doğumdan hemen sonra tutabiliyor yani her süreç kendine özelCanım online mı aldın danışmanlığı? Ben de çok kararsızım sanırım yardım alacağım süreç çok zor ilerliyor benim için çünkü.
Bnimde aynıı ne yapsam artmıyorBizim de bugün 1 haftamız doldu bu sürede emdiği meme az geldiği için sarılık değerlerimiz 17ye kadar yükseldi ve bir gece yoğun bakımda ışık tedavisi aldı bebeğim. Şükür çıktığında 8e düşmüştü değeri şimdi durumu çok daha iyi, hareketli öncesinde sürekli uyuyordu yavrum. Ama benim sütüm çok yok mama takviyesi veriyoruz her beslenmedeyarım saat sağım yaptığımda her iki memeden maksimum 30 ml çıkıyor ne zaman artacak bu süt? Damla içiyorum süt yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum bütün gün ama hala aynı. Sizin tavsiyeniz var mı?
Çok sevindim, Rabbim analı babalı büyütsün. Güzel ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. En kısa zamanda doğum hikayeni de anlatKızlar günaydın, ben doğurdum. Anne olmak müthiş bir şeymiş. Çok azıcık bi zaman oldu ama Daha çok çok kısa zamanda içimden ona okul oluk sevgi akıyor, aşık oluyorum.
Gebelikten önce olsun diye yıllarca uğraştığım bütün emeklerim, gözyaşlarım, sanki hakkı varmış gibi çocuğum olmadığı için beni kıran insanlara karşı yinede kendimi savunup ‘yok ya biz şimdi düşünmüyoruz’ cevap verip, sabahlara kadar uykusuz kalışlarım, sessiz dualarım. Gebelik sürecimde son dakika golü ile hiç beklemediğim yerden sorunlar çıkması. şükür sağlıkla evladımı kucağıma aldım.
Bu kadar zorluğun sonunda, değdi.
İnşallah bizde kolayca atlatırız@marsiocatlovefor ikinize de su gibi güzel bir doğum diliyorum. Güzel haberlerle gelin inşallah ben elendim, sıra sizde kızlar
Merhaba benim de göğüs ucum olmadıgı için silikon kalkan ile emzirmiştim ilk 4-5 gün. Sonra meme ucu çıkarıcı ile göğüs ucumu hafif çıkarıp silikonsuz denedim ve tuttu. Belki bebekten bebeğe değişiyordur ama ben zorlanmadım.Silikona alışınca normale geçiş zor oluyor diyorlar öyle olmadı mı?
Süt artırıcı damlanın fotosunu atabilir misin canım
Canım yaninda destekcin var mi hazirlayanin varsa iyi besleniyorsun, bnm esim sagolsun var, iyi beslen bol su ic, negatif dusunme hep sutun iyi diye dusun tamm mıBizim de bugün 1 haftamız doldu bu sürede emdiği meme az geldiği için sarılık değerlerimiz 17ye kadar yükseldi ve bir gece yoğun bakımda ışık tedavisi aldı bebeğim. Şükür çıktığında 8e düşmüştü değeri şimdi durumu çok daha iyi, hareketli öncesinde sürekli uyuyordu yavrum. Ama benim sütüm çok yok mama takviyesi veriyoruz her beslenmedeyarım saat sağım yaptığımda her iki memeden maksimum 30 ml çıkıyor ne zaman artacak bu süt? Damla içiyorum süt yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum bütün gün ama hala aynı. Sizin tavsiyeniz var mı?
Bende sab simplex kullanıyorum . Aynı düşüncedeyim faydası var mı anlamadımEvet canım. Küvöz sürecinden beri 3 saatte bir besleniyor.
Biz Sab Simplex kullanıyoruz ama işe yarıyor mu anlayamadık bir türlü
Anlık bir rahatlama sağlıyor sadece. Benimki sabah 9’dan beri kucağımdan inmedi. Yatağa koyduğum an bağırmaya başlıyor. Gaz sancısı olsa kucağımda da uyumaz diye düşünüyorum.Bende sab simplex kullanıyorum . Aynı düşüncedeyim faydası var mı anlamadım
Bizim de bugün 1 haftamız doldu bu sürede emdiği meme az geldiği için sarılık değerlerimiz 17ye kadar yükseldi ve bir gece yoğun bakımda ışık tedavisi aldı bebeğim. Şükür çıktığında 8e düşmüştü değeri şimdi durumu çok daha iyi, hareketli öncesinde sürekli uyuyordu yavrum. Ama benim sütüm çok yok mama takviyesi veriyoruz her beslenmedeyarım saat sağım yaptığımda her iki memeden maksimum 30 ml çıkıyor ne zaman artacak bu süt? Damla içiyorum süt yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum bütün gün ama hala aynı. Sizin tavsiyeniz var mı?
Nasıl yatay acaba normal olduğu şekilde koymamalı mıyızMerhaba benim de göğüs ucum olmadıgı için silikon kalkan ile emzirmiştim ilk 4-5 gün. Sonra meme ucu çıkarıcı ile göğüs ucumu hafif çıkarıp silikonsuz denedim ve tuttu. Belki bebekten bebeğe değişiyordur ama ben zorlanmadım.
Bir de bana hastanedeki hemşireler silikon kalkanı yatay kullandırtmışlardı. Danışmanlık aldığım ebe sağolsun onu dikey koymamı söyledi ve bence bunun da etkisi oldu bizde
Valla aynı şeyleri yaşıyoruz gece iki saatte bir kalkıp emzirmeye çalışıyorum ama ne o emiyor ne sütüm geliyor. Sürekli mama vermek de canımı sıkıyor. Süreç çok belirsiz düzelecek mi normale dönecek mi diye düşünüp duruyorumBenim de sol meme ucumu tutamıyor bebeğim kavga ediyor sürekli, bazı anlar şansa tutup 2-3 dakika emiyor sonra yine başa dönüyoruz. Zaten süt az olanı da içemiyor. Her mama verişimde gözlerim doluyor emziremiyorum yetemiyorum diye karnımdayken her şey daha kolaydı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?