2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Bana yine gelenler geliyor. Eşim izne ayrıldı. Sadece bir beslenmede ben uyuyayım dedim. 2-3 saat kesintisiz uyumak istedim. Adam dakika başı uyandırıyor. Altını değiştirmeyi, mama hazırlamayı biliyor. Ona rağmen beni uyandırıp tepesine dikiyor amaç neyse. Söyleyince cevap yok. Güya bana böyle dinlenme fırsatı verecek. Bebekten sonra tam 53 gündür sürekli evliliğimi de sorgular oldum.

Canım bizde çok atışıyoruz. Ama yorgunluktan falan bence. Tahammülümüz kalmadı ne yapsalar batıyor artık

Kocam bir şeye cevap vermeyince çıldırıyorum ben de. En çok kavga sebebimiz bu cevap alamama olayı. İnan ben de sorguladım ve bebekten sonra boşananları anladım dedim içimden (Allah korusun yine de)

Bir kere bende müsade istemiştim 2 saat. Tmm o iş bende dedi. Daha yarım saatinde bez değişimi için uyandırdı. Neymiş bebek çok kaka yapmış. 10 günlük bebek ne kdr çok kaka yapabilir

Kızlar bebepinde uzamış sarılık çıkan var mı kilo alımıda iyi ama bir aylık oldu sarılık 8.8 çıktı. İdrar vericez biraz korktum nedne olur ki
Benim bebeğimin sarılığı devam ediyor ama bizde kan uyuşmazlığı var onun etkisiymiş

Bugün biz de öyleydik tüm gün hiç uyumadı hep memede olmak istedi olmadığı zaman ağladı başka türlü sakinleşmedi alttan gazı çıkarınca biraz rahatladı ama

Ben kayınvalidemle aynısı yaşıyorum hala bir ilerleme kaydedemedik arkamı dönüyorum çorap giydiriyor bir kat kundağa daha seriyor ya da battaniye örtüyor bu sırada oda en az 25 derece oluyor, imkanı olsa doymuyor diye emzirebilirdi

Ya ne sağlık ocağındaki ebe ne de doktorum söyledi nasıl söylemezler anlamıyorum
Bana da 15. Gündeki kontrolde verdiler

Bir kere bende müsade istemiştim 2 saat. Tmm o iş bende dedi. Daha yarım saatinde bez değişimi için uyandırdı. Neymiş bebek çok kaka yapmış. 10 günlük bebek ne kdr çok kaka yapabilir

Sessiz kahkaha attım çocuk göğsümde sarsıldı resmen

Beni de hem kendi annem hem kayınvalidem sağ olsunlar yalnız bırakmadılar ama bıraksalardı belki daha iyi olurdu diye düşünüyorum onlar da psikolojimi ayrı yıprattılar çünkü

İyiki var bu forum ya yalnız değiliz bu gerçekten iyi hissettiriyor. Bu arada hayatımda 2 kez iştahım kesildi ikiside lohusalık dönemlerim. 17 günde 14 kilo verdim

Henüz net bi şey söylemiyorlar muhtemelen 1 haftayı bulacak gibi çünkü enfeksiyon tedavisi 5 gün sürüyormuş ortalama. Yarın sağım işini sorayım hastanede böyle bi imkan var mı diye

Henüz net bi şey söylemiyorlar muhtemelen 1 haftayı bulacak gibi çünkü enfeksiyon tedavisi 5 gün sürüyormuş ortalama. Yarın sağım işini sorayım hastanede böyle bi imkan var mı diye
Canım gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün Antibiyotik tedavisini bebiş iyileşse bile yarım bırakmıyorlar. Bize en az 7 gün en fazla 12 gün sürer demişlerdi. Kısa sürdü. Biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış. İlk süt en iyi el ile sağımda çıkıyor diyorlar ama ben 2 günün sonunda yapamayınca hastanede makine getirmişlerdi. Mutlaka sor. Yardımcı olurlar sağım konusunda.

Çok teşekkür ederim

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ve çok geçmiş olsun
Süt için ben ilk hastanedeyken bestlak kullandım fayda gördüm mü bilmiyorum üç gün sonra sütüm gelmeye başladı
Ekstra bir şey kullanmıyorum ama bulgur gibi taneli beslendim hastaneden gelince direkt öyle yaptılar süt artıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…