2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235

Canım bu dönemdeki hiçbir duygu için kimse kimseyi suçlayamaz.İnsan bebeğine bile ısınamamış olabilir,kabul edememiş olabilir,düzeni bozduğu için onu suçlayabilir.Bu duyguları hemen hemen hepimiz yaşıyoruz,insanız biz ve her yerde bas bas bağırılan ağır bir dönem Lohusalık.Ben eşime çok düşkün biriyim ve onunla yan yana olmayı ama sadece ikimiz olmayı şimdiden çok özlüyorum.Sabah akşam eskiden şöyle yapardım eskiden böyle yapardım diye kafamda bunlar dönüyor bir daha olmayacak mı diye düşündüğüm zaman delirecek gibi oluyorum.Ama arkadaşlarım,kardeşim,annem her şeyin düzene oturacağını söylüyorlar,inşallah hepimiz için bir düzen oluşacaktır.Duygularını yaşa ama kesinlikle yalnız olmadığını bil .

Bu yazına canı gönülden katılıyorum canım..

Canım benim annem var ama o da ayrı bir sınav ciddiyim. O geldiğine ben çağırdığıma sık sık pişman oluyoruz sanki. Sırf şu an birinin pes etmesi işleri berbat edecek gelecek ilişkimiz açısından diye sürdürüyoruz. Sıla şarkısı gibi oldu: sen mi ben mi daha cesuruz ayrılmaya :))

Çok faydası oldu ama bir o kadar psikolojik olarak yıprattık birbirimizi. İnsan merak ediyor olabilir yani bir anne nasıl lohusalıkta böyle olur diye. Ama öyle.

Sütün artması için de tam boşalması gerekiyor ama. Yani yoğun bakımda hemşireler emzirdikten sonra sağın diyordu ve benimki çok hızlı arttı o süreçte. Hele emzirdikten bir saat sonra sağsa zaten yakın zamanda yeni emzirme süresi gelecek bu kez çocuğun emeceği sütü baştan azaltmış olacak. Bu yüzden gelmeden önce sağmayın diyorlardı. Benim tecrübem bu şekilde Y Yesilagacbambu

Gel de bunları anneme anlat. Bir de psikologum dedi ki anneniz sadece anne/annneanne değil şu sıralar. O kendi lohusalık dönemini yeniden yaşıyor sizinle. Gerçekten sürekli kendi dönemine referans yapıyor ve muhtemelen onunki çok daha zor geçtiği için beni şımarık falan buluyor istemeden de olsa. Yandım ki ne yandım.

Kızlar bugün slingde uyuttum oradan yatağa yatırdık. Bir alternatif olarak aklınızda bulunsun hemen sakinleştirici etki yaptı göğsümde bağlı olmak.

Kızlar bende YouTube da süpürge ve pişpiş sesi var onu denedik 2 gündür. Baya sakinleşiyor gibi. Gece çok durmuyorsa bir deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…