2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Canım doktorum elenatal 3 verdi ama düzenli kullanmıyorum

Elanatal 3 kullanıyorum ben
asiliris canjm sana da mı doktor önerdi?

Kızlar bana doktor önermedi bir şey ya. Ben de zaten aşırı iştahsızım ya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Eczacı da ocean mummy ve elanatal arasında kaldı. Ocean aldım ama sonra demir + ocean mummy bir arada sıkıntı olur mu diye düşündüm. Size demir de yazdı mı doktor? Ona göre yârın değiştireceğim bakalım.

Evet demiri de ekstra alıyorum ben doktor onu ayrı yazdı

Yalnız değilsin canım .. ilk hafta bende böyleydim ağlıyordum sürekli.. ama şuan daha iyiyim . Arada geliyor yine ama geçecek bu zamanlar bi daha bu kadar minik olmayacaklar hele kokusunu çok özleyeceğim.. eşinle konuş yada dertleştiğin birisi ile paylaş yalnız yaşama bu durumu

Canım hepimiz aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Daha bugün annem arayınca ona ağladım. Tahammülüm kalmadı dedim. Oysa ne zorluklarla getirdim evladımı dünyaya. Karnımda ayrı, doğduktan sonra ayrı yaşam mücadelesi verdi. Sonra da Allah’ın zoruna gider diye korkumdan ağladım. Yalnız değilsin..

Canım doktorun mu önermişti? demir + ocean mummy bir arada sıkıntı olur mu acaba? Bana doktor bi şey demedi de kendi kendime alacağım o yüzden emin olamadım.
Evet gebelikte o şekilde kullandım mummy bitmemişti henüz o yüzden devam ediyorum bitince de diğerine geçeceğim Dr önerdi kuzenim de kullandı tavsiye etti süt artıyormuş filan araştır bi istersen

Zaten bu dönemin özelliği bence güçsüz hissetmek ve eski hayatını özlemek.Deli gibi eski hayatımı özlüyorum öyle böyle değil.Utanmıyorum özlemekten de hatta yas yaşıyorum sanki,eski hayatımı kaybetmekten.Yeni hayata adapte olmak çok zor ve tünelin ucunu maalesef aydınlık göremiyorum.Ama sen kızını nasıl büyüttüysen bunu da büyüteceksin merak etme canım.

Süt veren kadın derken emziren emzirmeyen her kadın benim gözümde bir canım,bu süreci yaşamayan bilmez.Emzirmeyen kadın daha az yorulmuyor yani ya da daha az anne olmuyor.İnşallah sütün çok güzel çoğalır,çoğalmasa da elinde olmayan şey için moral bozma.Annelik emzirmek değil hatta emzirmekten daha üst şeyler var.

Bence emzirmeden sonra yapmayın. Memenin uyarılma süresi var. Direk emzirdikten sonra ekstra uyarmak iyi bir şey değil. Ha ilerde bolll bol sütümüz olur bebek boşaltamaz o zaman mastit olmamak için emzirme sonrası hemen sağım yapılabilir bence. Göğsünüzün en azından 1 saat dinlenmesine izin verin bence günde 2 kere yapıyordum ben

Bana doktor önerdi hem enerji hem süt üretimi için

Canınızı sıkmayın, bebeğiniz illa ki toparlayacak kilosunu
Benim bebeğim 3.550 doğdu. 2.hafta kontrolümüzde doğum kilosunun altındaydı. 3.445ti.
Doktor bana da bebek aç dedi. Çok üzüldüm ama elimizden geleni yapıyoruz. Bilerek aç bırakmıyoruz. Bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor demek.
Bana o kontrolde doktorum emzirme yanında bebeği mutlaka ya mama ya sağılmış anne sütü ile destekleyelim dedi. Dediği gibi yaptım. 3.hafta kontrolümüzde bebeğimin kilo alımı iyiydi. Bu hafta mamayı tamamen keserek gitme hedefimiz var. Deneye deneye ilerleyeceğiz hepimiz
Siz de canınızı sıkmayın lütfen. Bu hafta böyle olmuş olabilir. Öğreniyoruz. Eminim ilerleyen haftada sizin de bebeğiniz kilo almış olacak

Çok istedim oğlumu çok seviyorum onu ama çok ağır geliyor sorumluluk Allah hepimizin yardımcısı olsun. İmtihan işte herşey üst üste geliyor hamilelikten önce şiddettli egzamam vardı hamilelikte geçti şimdi stresten yine baş gösterdi onu görünce iyice ipler koptu bende

Allah razı olsun o kadar kıymetli ki yazdıklarınız aynı şeyi yaşamayanlar anlamazlar. Eşimin de tahammülü azaldı artık onada hal veriyorum elinden gelenin fazlasını yapıyor ama ben bir türlü sakinleşemiyorum. Kızımla özgürce sinemaya parka avmye gitmeyi özledim. Onu yatırınca iki bardak kafam rahatça çay içmeyi eşime sarılmayı özledim. Ne tadım var ve tuzum ne zaman geçecek bilmiyorum çok zorlanıyorum. Eminim hepinizin yanında anne baba veya kvniz vardır. Benim kimse tok o kadar bunalıyorum ki evde

Canım şuan kaç ki kilosu bebeğinin. Benimki de 2510 kg doğdu

Yapıcammm çok teşekkür ederim cevap için

Kaç günlüj bebeğiniz? Şu an nasılsınız

Çok teşekkür ederim mesajınız ve güzel dilekleriniz için inanın şurada birbirimize destek olmamız bile bu lohusalık döneminde o kadar iyi geliyor ki. En azından hepimiz benzer süreçlerden geçtiğimizi öğrenip yalnız hissetmiyoruz

Reactions: Uva
Canım benim de kimsem yok sadece eşim ve 1. Sınıfa giden kızım. Sürekli kızıma sessiz ol bağırma elleme yapma otur demekten o kadar bunaldım ve yoruldum ki.. o da çocuk daha kendini kontrol edemiyor haliyle şarkı söyleyerek oyun oynamayı çok seviyor mesela ama kardeşinin uyku saatlerinde mecbur susmak zorunda.
Bazı sebeplerden eşim işe başlıyor yarın ve ben Almanya’nın eksi soğuklarında kızımı okula bırakmak zorundayım sabahları. Bu seferde yeni doğan kızıma üzülüyorum o soğukta her sabah çıkıcaz diye. Bugün o kadar zorladı ki beni ne yemek yapabildim ne birşey eşim gelince yaptı yemekleri bir kere tuvalete gidebildim gaz sancısı çekiyor yavrum. Ne ona kıyabiliyorum ne büyüğüne. Sonra diyorum bugünlerde geçecek çok şükür sağlığımız yerimizde en önemlisi bu kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…