2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Bebeğini sadece emzirerek besleyen anneler, bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz ?

Valla bnde anlamıyorumm uyuypt kndi bırakıyor bn emin olanayım mama veriyotum pşine onuda içiyoo
Ben de anlayamıyorum
Bugün kısa sürelerle memeye gelmek istedi. Demek ki öncekinde doymadı diye düşünüyorum. Gelince de aktif şekilde uzun uzun emmiyor. Kısa sürüyor ve uyuyakalıyor. Acaba yeterli süt çıkmıyor da pes mi ediyor diye düşünüyorum. Çok zor anlaması ya. Varsa anlayan anneler paylaşabilir mi bizle ?

Kızlar bugün 45 inci günümüz. İlk başlarda iki gogsum de çok ağrıyordu. Kremle biri halloldu fakat bitanesi hala çok ağrıyor. Ucu değil bütünüyle ağrıyor . Yuzeysel olarak çok az gri rengini almış . Başına gelen var mi doktora gitmeli miyim?

Kızlar selam, buraya en son doğurdum diye yazmıştım o kadar sayfayı her bebişimin başını bekledikçe okudum dört günde falan ancak bitirdim hepimizin kaygıları, lohusalık halleri aynıymış. Umarım hızlıca eskisi gibi sağlam psikolojiye döneriz. Çünkü ben üç gündür sürekli ağlıyorum herşeye ağlıyorum sanki biri musluğun kapağını açmış gibi. Kendimi bebek gibi hissediyorum eşim bi yere gitsin istemiyorum. Giderse ona bi şey olacak korkusu sarıyor daha çok ağlıyorum. Aklınıza gelebilecek herşeye ağlıyorum. Bebeğim az mı emiyor çok mu diye ağlıyorum. İlk anneliğim diye mi böyle oldum. Normal mi? Bugün birazdaha iyi hissediyorum. Ama yine bi gelip gidiyorlar.

Kızlar bi de Bebeğim için manuel ana kucağı almıştım. Onu ne zaman kullanmaya başlayayım?

Şu an 11 günlük kilo kaybetti ilk hafta 15 günlük doktora götüreceğiz öğreneceğiz

İlk hafta kilo kaybı oluyormuş ödem attıkları için ona normal diyorlar bizi 3 hafta boyunca 2-3 günde bir çağırıyordu doktor değerini takip etmek için bir süre artış devam etti 13e kadar çıktı kilo artışı olduğu için yatış vermiyorum dedi

Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı,doktora ne kadar emzirmem gerektiğini sordum tek memede 20 dk geçmesin dedi.Çişli bez sayısını sordu,kilosuna baktı.Gaz için damla verdi,kusmasına ilerleyen zamanlarda kilosunu takip edip ona göre reflü teşhisi koyacakmış,şimdi koymadı.Fazlasını çıkarabilir fışkırma tarzında değilse sorun değil dedi.Bizim malum kıyafetlerimiz filan batıyor.3 saatte emzir dedi.Sarılık değerimiz baya azalmıştı.Rahatlamış oluyorsa,çiş sayısı yeterliyse ve her şeyden önemlisi kilo alıyorsa sütün ancak doyurduğuna emin oluyorlar

Ben iki memeyi 15er dk emziriyorım 20 mi olması gerekiyormuş? Benim bebeğim de her emmeden sonra kusuyor haftaya benmde sorayım bakalım inş reflü değildir

Ben çözemiyorum gerçekten anlayab arkadsşkar bilgi verirse çok memnun olrum..
Benmde sütüm çok geö geldii mama ile başladık şuan emziriyorm ama veriyorum memede emip uyuyorr ama uyandırıp mama verdiğimde onuda içiyor..
Birde emerken bazen durunca alt çenesini titretiyor o neden anlamadım doktora gidince soracapım sizdede varmı ??

Ne kadarlıı oldunuz canım z3 saat demişyaa

Çarşamba 1 aylık olacağız inşallah

kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl
Var mı bir düzen yani
Varsa nasıl yaptınız ben çok yoruldum dengesiz uyku halinden memeden çekip yatağa yatırınca uyanıyor haliyle uykusu kaçıyor döngümüz devam ediyor yeniden emzir yatır altını değiş uyumuyor yatırınca

kızlar bebeğim memede iki gündür toplam 8-9dakika kalıyor. Sonra ne kadar zorlasamda memede durmuyor bildiğin ağzını kapatıyor ya. Bez kaka sayısında değişim yok. Benim gibi olan var mı? Bu bi atak mı yoksa bi şeyi mi var? Bi de uykuya çok meyillendi. Sarılık riski de yok şükür artık. Geceleri uyanık gündüzleri iki gündür böyle yapıyor. Lohusa psikolojisi ile şu an oturdum yine hüngür hüngür ağlıyorum. Lütfen yardım edin.

Düzenimiz yok maalesef. Bazı günler daha rahat uyuyor. Bazı günler hiç uyumuyor. Bir saati diğer saatini tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…