Evet benimki bacaklarını oynatıyor geriniyor uykusunda o sırada çıkartıyor.bebeğiniz uyurken kendi kendine gaz çıkarıyo mu?
Valla bnde anlamıyorumm uyuypt kndi bırakıyor bn emin olanayım mama veriyotum pşine onuda içiyooBebeğini sadece emzirerek besleyen anneler, bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
Ben de anlayamıyorumValla bnde anlamıyorumm uyuypt kndi bırakıyor bn emin olanayım mama veriyotum pşine onuda içiyoo
Merhaba akilli saatte gun icindeki en dusuk en yuksek nabiz gosteriliyor ordan hic gun icinde 50 ye dusmusmu baktinizmi. Uyurken benimde 43 lere kadar iniyor ya asiri takiyorum
Şu an 11 günlük kilo kaybetti ilk hafta 15 günlük doktora götüreceğiz öğreneceğiz
Nasıl birşey aldın canım bi foto atabilirmisin bende alacağım ama karar veremedim
Ben iki memeyi 15er dk emziriyorım 20 mi olması gerekiyormuş? Benim bebeğim de her emmeden sonra kusuyor haftaya benmde sorayım bakalım inş reflü değildirKızlar dün doktor kontrolümüz vardı,doktora ne kadar emzirmem gerektiğini sordum tek memede 20 dk geçmesin dedi.Çişli bez sayısını sordu,kilosuna baktı.Gaz için damla verdi,kusmasına ilerleyen zamanlarda kilosunu takip edip ona göre reflü teşhisi koyacakmış,şimdi koymadı.Fazlasını çıkarabilir fışkırma tarzında değilse sorun değil dedi.Bizim malum kıyafetlerimiz filan batıyor.3 saatte emzir dedi.Sarılık değerimiz baya azalmıştı.Rahatlamış oluyorsa,çiş sayısı yeterliyse ve her şeyden önemlisi kilo alıyorsa sütün ancak doyurduğuna emin oluyorlar
Ben iki memeyi 15er dk emziriyorım 20 mi olması gerekiyormuş? Benim bebeğim de her emmeden sonra kusuyor haftaya benmde sorayım bakalım inş reflü değildir
Ben çözemiyorum gerçekten anlayab arkadsşkar bilgi verirse çok memnun olrum..Ben de anlayamıyorum
Bugün kısa sürelerle memeye gelmek istedi. Demek ki öncekinde doymadı diye düşünüyorum. Gelince de aktif şekilde uzun uzun emmiyor. Kısa sürüyor ve uyuyakalıyor. Acaba yeterli süt çıkmıyor da pes mi ediyor diye düşünüyorum. Çok zor anlaması ya. Varsa anlayan anneler paylaşabilir mi bizle ?
Ne kadarlıı oldunuz canım z3 saat demişyaaKızlar dün doktor kontrolümüz vardı,doktora ne kadar emzirmem gerektiğini sordum tek memede 20 dk geçmesin dedi.Çişli bez sayısını sordu,kilosuna baktı.Gaz için damla verdi,kusmasına ilerleyen zamanlarda kilosunu takip edip ona göre reflü teşhisi koyacakmış,şimdi koymadı.Fazlasını çıkarabilir fışkırma tarzında değilse sorun değil dedi.Bizim malum kıyafetlerimiz filan batıyor.3 saatte emzir dedi.Sarılık değerimiz baya azalmıştı.Rahatlamış oluyorsa,çiş sayısı yeterliyse ve her şeyden önemlisi kilo alıyorsa sütün ancak doyurduğuna emin oluyorlar
Ben çözemiyorum gerçekten anlayab arkadsşkar bilgi verirse çok memnun olrum..
Benmde sütüm çok geö geldii mama ile başladık şuan emziriyorm ama veriyorum memede emip uyuyorr ama uyandırıp mama verdiğimde onuda içiyor..
Birde emerken bazen durunca alt çenesini titretiyor o neden anlamadım doktora gidince soracapım sizdede varmı ??
Ne kadarlıı oldunuz canım z3 saat demişyaa
Nasıl oldun canım? Doktora gittin mi
Düzenimiz yok maalesef. Bazı günler daha rahat uyuyor. Bazı günler hiç uyumuyor. Bir saati diğer saatini tutmuyor.kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl
Var mı bir düzen yani
Varsa nasıl yaptınız ben çok yoruldum dengesiz uyku halinden memeden çekip yatağa yatırınca uyanıyor haliyle uykusu kaçıyor döngümüz devam ediyor yeniden emzir yatır altını değiş uyumuyor yatırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?