• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim 1725 gram doğmuştu. 3275 gram olmuş çok şükür. Erken doğmasının getirdiği bir takım sıkıntılar var ama doktor sıkı takiple hepsinin geçeceğini söyledi. Yine damla önermedi. Damlaların fayda ettiğini düşünmüyorum dedi. Tabii biz durur muyuz? Araştırdığımız bir damlayı aldık yine. Allah’tan ümit kesilmez 😅

tırnaklarını neyle keseyim diye bile doktora soruyorum 🤣

olması gereken kiloya gelince bıraktırır inşallah a

aptamil pronutra biz sıkıntı yaşamadık
E tabi her şeyi soruyoruz :) benim bebiş 1 aylık oluyor yarın 🥰 ama bizim doktor çoğunlukla emzir dedi. Gündüz 2 kere gece 2 kere olmak üzere de bebeği var ise 35-40ml sağılmış anne sütü ile yok ise 30ml mama ile destekleyelim dedi.
Sizinkiler yanında benim bebiş az yiyor gibi geldi de ondan sordum 🤣
Hamilelik bitti bebeğimiz kilo alıyor mu derdi geldi 🤓

Kızlar aranızda sünnet düşünenler var mı
Doğmadan önce diyordum hemen yaptırırım sünnet ama bebeğim peygamber sünnetli doğdu bu da bi hastalık maalesef bir yaşına gelince ameliyat olacak miniğim
Dua edin oğlum için teyzeleri zor bir süreçmiş ve ben şimdiden kafayı buna taktım nasıl dayanacak başarılı bir ameliyat olacak mı diye😔😔

Mama verince çok zorlanıyor kaka yapmakta ya iki ucu boklu değnek biberonla değil silikon kaşıkla mama veriyoruz onu da emmek istiyor savaş veriyoruz elleriyle çok zor arkadaşlar dsksksk

Kızlar bebişleriniz doğduktan sonra ne zaman doğum kilosunu yakaladı?
Yarın kontrolümüz var umarım kilo alımı iyidir stres oldum. Artık memede kısa kalıyor ne yapsamda veremedim. Meme reddi mi yaşıyorum acaba ya

Doğmadan önce diyordum hemen yaptırırım sünnet ama bebeğim peygamber sünnetli doğdu bu da bi hastalık maalesef bir yaşına gelince ameliyat olacak miniğim
Dua edin oğlum için teyzeleri zor bir süreçmiş ve ben şimdiden kafayı buna taktım nasıl dayanacak başarılı bir ameliyat olacak mı diye😔😔
Canım rabbim şifa versin inşallah nasıl bir hastalık, ilk defa duydum

Kızlar bebişleriniz doğduktan sonra ne zaman doğum kilosunu yakaladı?
Yarın kontrolümüz var umarım kilo alımı iyidir stres oldum. Artık memede kısa kalıyor ne yapsamda veremedim. Meme reddi mi yaşıyorum acaba ya

Benim 14.gün geldi canım,ilk başlar emziremedim mamayla da düzgün besleyememişiz.Şükür sarılığı atlattık alıyoruz şimdi.Doktor cuma günü bakacak,11 günde 350 grm almıştı en son .

Ay ne güzel nasıl geçti süreç kolay mıydı
Evet gerçekten çok kolay geçti çok şükür. Sadece uyuşturucu iğnesini olurken ağladı onun haricinde ne işlem sırasında ne sonrasında gecesinde ertesi gününde falan hiç ağlamadı. Bir haftada da neredeyse tamamen iyileşti

Kızlar aranızda sünnet düşünenler var mı

Hanimlar ikinizede fikir olsun ben oglumu 2.5 aylikken yaptirmistim cok rahatti
Izmir deyim ben Aydın Mevsim e cok basarili gecti 7 sene oldu bir sorun yasamadik, bebegim lokal oldu oyuncak oynata oynata gecti operasyon, anne baba olarak bizide almisti odaya, buyudukce elleri kollari hic durmaz dedik iyiki erken yaptirmisiz, su an arksdaslariyla konusrtukca bize tesekkur ediyor

Canım benimde imdadıma hastane sürecinde silikon uç yetişti ☺️
Ayy zaten benim Gebe kalmak bi sorun, gebelik bi sorun, doğururken bi sorun, doğduktan sonra bin sorun😂 Sanki bir oyunun içindeyim de level atladıkça yeni bi problem yükleniyor gibi.
Valla benim de öyleydi, hadi dedim doğurunca tadını cıkarırım anneliğin. Ama gel gör ki ibretlik durumdayım saçıma başıma fare girse kaybolur hahahhahahahah
Sebepsiz ağlamalar beni günden güne eritiyor 😁😁😁

Ah yavrucum benimm sular seller gibi geçsin ameliyatı, ne olduğunu hiç anlamasın bile🙏

8 günlükken 3 kiloydu sarılık vardı. Dün kontrolde 3820 çıktı 27 günlükken yani. Bende gerilmiştim çok şükür tahminimden fazla çıktı kilosu🧿 insan geriliyor ister istemez anlıyorum canım
Maşallah 🧿. Sadece anne sütü mü yoksa mama da veriyor musunuz?

Ya bu sarılık baş belası gerçekten. Keşke bebeler şöyle 1 haftalık stok sütle doğsalardı ne güzel olurdu 😁 iyi yapıyorsun ben saatte tutmuyorum artık kendi ne zaman isterse 😆 bence güzel kilo almış yatış yapmaz inşallah doktorunuz 🙏
Ay inşallah, gerçekten başa bela aman artmasın da yavaş yavaş düşsün razıyım 🙂

Back
X