Kolik degildi ama gazliydi. Hala daha da gazi var. Ozellikle geceleri gaz cikarmaya calisirken uykusundan aglayarak uyaniyordu, yapamiyordu cunku. O zamanlar yattigi yerden hic kaldirmadan gobegini ovuyordum ya da ayaklarini kendisine dogru yaklastiriyordum. Kakasini yapabilsin diye yine masaj yapiyorduk 15 gun. (Kaka masajini biraktik sonra bagirsaklari tembellesir diye korktuk kendi kendimize). Ise yaradigi da oluyordu, yaramadigi da

Yaramazsa mecbur kucakta ev turu atiyorduk, etrafi izleyince sakinlesiyordu biraz. Mesela sogan sut yapar dediler bana yaramadı bebekte gaz yapti 2 gun catladi resmen. Anne sutlerinin icindeki cemen otu yine bana ve bebege yaramadi. Eger boyle farkedebildigim seyler olduysa da onlari yemeyi biraktim. Simdi geceleri nadiren agliyor ama gaz cikarmaya calisirken o suratindaki ifadeyi goruyorum ecis bucus oluyor boyle. Benim bebegim 40i cikinca biraz daha duzeldi her anlamda. Uykusu uzadi, gazini daha kolay cikardigi anlarin sayisi artti vs. Ilk 1 hafta, 1 ay hem gaz hem de uyku anlaminda kotuydu. Evin icinde 7/24 beyaz gurultu caliyordu. Ama simdi daha iyi sukur. Her gun bir onceki gunden daha iyi.