Bende öyleyim emiyor ama emmesi bitince mememde olmak istiyor ayırınca huzursuzlanıyorKız bnimkidee emiyoryaa hep memede kalmak istiyor yani sürekli çekmiyor biraz zaman geçince ama ara ara çekmeye devam editor emzik gibi kullanıyor sanıyorum çıkarıyorum süt oluyor ağzında ben napcamı şaşırdım
Gecmis olsun canim. Ben saglik ocagina özellikle sordum henuz erken sonra dedi ne zaman baslicaz dedi hatırlamıyorum. Eskiden ilk ayda başlıyorlardı sanki. 6 senede cok sey değişmiş ek gida seruveni de :) birde hastanedeki dr 2. Ayda kalça ultrasonu cektirmeli dedi. Kendi doktorumuz 3. Ayda hem kalça hem de karın ultrasonu istedi. Doktorlarda birbirinden farklı dusunebiliyorlar.
I love you masajını denedin mi bizde bazen işe yarıyorKızlar bebeğim öğlenden beri sadece çiş yaptı. Karnı sert gaz için ağlıyor. Gaz sancıları 15.günde mi atak olarak geliyordu. Bugün normalden farklı ağlıyor ya katıla katıla. Kucağa alıyorum on dakika susuyor sonra yine başlıyor. Doktora mı götüreyim ne edeyim. Öğlenden beri sadece 45dk uyudu. Ne yapmam lazım. Kaka gelse bi umut gazda çıkar ama ikiside yok. Masaj sıcak tutma bi şeyler yaptım ama aklıma başka bir şey gelmiyor. Çılgın çıkacağım ya
Birde sıcak su torbasını ayak altına koy o da işe yarayabilir ya da sıcak havlu karnınaKızlar bebeğim öğlenden beri sadece çiş yaptı. Karnı sert gaz için ağlıyor. Gaz sancıları 15.günde mi atak olarak geliyordu. Bugün normalden farklı ağlıyor ya katıla katıla. Kucağa alıyorum on dakika susuyor sonra yine başlıyor. Doktora mı götüreyim ne edeyim. Öğlenden beri sadece 45dk uyudu. Ne yapmam lazım. Kaka gelse bi umut gazda çıkar ama ikiside yok. Masaj sıcak tutma bi şeyler yaptım ama aklıma başka bir şey gelmiyor. Çılgın çıkacağım ya
Canım bizimki akşamları ne kucakta yatıyor ne yatakta. Sadece ağlıyor. Akıl işi değil valla.Kızlar bu yerine yatınca uyumama olayı bitecektir demi biri bana bitecek desin çocuğum sadece kucak istiyor orada yatmak istiyor gece gündüz saçma sapan hal aldı
Bugün eşim görevdeydi sıyıracaktım neredeyseBaştan beri yalnız olanlar siz nasıl yemek yiyordunuz ya. Hadi yediniz nasıl topluyordunuz sofraları
Evet biz aynı gün doğurdukSizle biz aynı gün doğurmuştuk dimi ? 11 Kasım. Ben de hala bakımsızımAcaba bu bakımsızlık süresini ben mi çok uzattım diye düşünüyordum
Bende aynıyım ancak yetişiyorum enerjim de yokKızlar benim bebiş bazen çok iyi emiyor bazen az emiyor. Ve böyle olduğu zaman kendimi kötü anne gibi hissediyorum. Ayrıca evi bok götürüyor. Kocamı da çok ihmal ediyorum kendimi saymıyorum bile. Anlayacağınız şu an kendimi hem kötü anne hem kötü eş hem de evini ve kendini ihmal eden özensiz bir kadın gibi hissediyorum
Kızlar benim bebiş bazen çok iyi emiyor bazen az emiyor. Ve böyle olduğu zaman kendimi kötü anne gibi hissediyorum. Ayrıca evi bok götürüyor. Kocamı da çok ihmal ediyorum kendimi saymıyorum bile. Anlayacağınız şu an kendimi hem kötü anne hem kötü eş hem de evini ve kendini ihmal eden özensiz bir kadın gibi hissediyorum
Valla bende oyleyim. Haftada 2 kere dus alabilirsem ooo bu hafta iyisin diyorum kendi kendime. Hic anlamiyorum gun ne zaman basliyor ne zaman yine aksam oluyorKızlar benim bebiş bazen çok iyi emiyor bazen az emiyor. Ve böyle olduğu zaman kendimi kötü anne gibi hissediyorum. Ayrıca evi bok götürüyor. Kocamı da çok ihmal ediyorum kendimi saymıyorum bile. Anlayacağınız şu an kendimi hem kötü anne hem kötü eş hem de evini ve kendini ihmal eden özensiz bir kadın gibi hissediyorum
Evet eger dikisleriniz vs gecmisse iliskiye girebilirsiniz diyorlar. Sut korur diye dusunmeyin mutlaka korunun diye de ekledi benimkisi. Hatta spiral ya da diger korunma yontemlerinden bahsetti istersen takalim diye.Kızlar bu 40 günden sonra doktor muayenesine gidenler birliktelik için tamam mı diyor doktorlarınızZ . Birde sıkıntı oluyor mu ya? Bir korku geliyor bana .iyice takıntı da yapmak istemiyorum
Adamı evde köle gibi yaptım kaçacak bi gün vallaKocamı da ihmal ediyorum (yeterince dövemiyorum‘dur inş.) Kız bi de onlarla mı uğraşıcaz biraz da onlar ihmal edilsin boşver
Ben emzirirken uyumamak için tvyi açık tutuyorum hepKızlar ekran meselesinde ne yapıyorsunuz ben tv açıkken ayrılıyorum oturma odasından
Bebek salondayken hep belgesel kanali acik. Hayvanlar alemine cok hakimim artikKızlar ekran meselesinde ne yapıyorsunuz ben tv açıkken ayrılıyorum oturma odasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?