• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Benim bebeğimde de demir eksikliği var ama halsizlik, uykulu hâl yok. Sadece taşikardisi olduğu için demir eksikliğine bağladılar. Aslında tahlillerde çok düşük çıkmıyor demiri.

Birde kızlar mama kullanan varsa. Gaz sancısına iyi gelen mama öneriniz var mı? Şuan Aptamil Proseyno kullanıyorum. Aşırı gaz oldu yavruma
Similac 360 total care kullaniyoruz biz dogdugundan beri. Pediatri doktoru bunu önerdi, bizimki de sevince buradan devam ettik. Bir kuzenim Hipp kullanıyor, o da memnun. Gazla ilgili ekstra bir tecrubem yok, yani gazi var ama baska mama kullanmadigi icin kiyaslayamadim simdi.

Nası yani cnım ne farkını görüyorsunuz

Comforime mi ne var cnım gazlı bebekler için
Sagdigim sut bazen beyaz renkli oluyor, bazen yağlı sari renkli onu demek istedim. Daha rahat anlatabilmek icin fotograf ekledim.

Eklentiler

• Screenshot 2025-12-14 at 10.08.32.webp
    Screenshot 2025-12-14 at 10.08.32.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 26
Baştan beri yalnız olanlar siz nasıl yemek yiyordunuz ya. Hadi yediniz nasıl topluyordunuz sofraları🥲
Kahvaltiyi sagolsun gitmeden hazirliyordu. Yumurta falan soguyordu ama napalim. Kirliler de hepsi oldugu yerde esim gelsin de onlari toplasin diye bekliyordu valla 😅

Kızlar bugün farklı bir hastaneye acile gittim. Kan aldılar kansızlık varmış bebeğimde. Demir ilacı kullanıyor musun dedier hayır dedim. Çok geç kalmışsın neden kullanmadın dediler. Kimse bana bişey demedi aile hekimi vermesi gerekiyormuş. Sizde dikkatli olun.
Gecmis olsun canim. Ben saglik ocagina özellikle sordum henuz erken sonra dedi ne zaman baslicaz dedi hatırlamıyorum. Eskiden ilk ayda başlıyorlardı sanki. 6 senede cok sey değişmiş ek gida seruveni de :) birde hastanedeki dr 2. Ayda kalça ultrasonu cektirmeli dedi. Kendi doktorumuz 3. Ayda hem kalça hem de karın ultrasonu istedi. Doktorlarda birbirinden farklı dusunebiliyorlar.

Kız bnimkidee emiyoryaa hep memede kalmak istiyor yani sürekli çekmiyor biraz zaman geçince ama ara ara çekmeye devam editor emzik gibi kullanıyor sanıyorum çıkarıyorum süt oluyor ağzında ben napcamı şaşırdım 😅

Back
X