- 1 Eylül 2025
- 562
- 777
- 18
- 27
Tanıdığımız bir eczacı Hipp’in daha temiz içerikli olduğunu söyledi. Bana kalırsa hepsi aynı. SMA’dan da memnunduk ama. Hiçbir sorun yaratmadı.SMA comfort niye devam etmediniz bende ona mı geçsem diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanıdığımız bir eczacı Hipp’in daha temiz içerikli olduğunu söyledi. Bana kalırsa hepsi aynı. SMA’dan da memnunduk ama. Hiçbir sorun yaratmadı.SMA comfort niye devam etmediniz bende ona mı geçsem diye düşünüyorum
Öyle bir fışkırdı ki bir kere suratıma kadar sıçradı resmen geçenBenim oğlum sağolsun bir kere elime bile yaptı :)
İlk aşıları yoğun bakımda yapılmıştıCanım aşıları için de mi aramadılar sağlık ocağından
Beni yoğun bakım sürecinden beri sürekli arıyorlar sağlık ocağından. Bilgi alıyorlar, bilgi veriyorlar. İkinci ay aşıları için de bu hafta çağıracaklar galiba. Hiç aramamalarına şaşırdım.İlk aşıları yoğun bakımda yapılmıştı
Demir değil de hemoglobin düşmüş 9 a kansızlık olmuşBenim bebeğimde de demir eksikliği var ama halsizlik, uykulu hâl yok. Sadece taşikardisi olduğu için demir eksikliğine bağladılar. Aslında tahlillerde çok düşük çıkmıyor demiri.
Similac 360 total care kullaniyoruz biz dogdugundan beri. Pediatri doktoru bunu önerdi, bizimki de sevince buradan devam ettik. Bir kuzenim Hipp kullanıyor, o da memnun. Gazla ilgili ekstra bir tecrubem yok, yani gazi var ama baska mama kullanmadigi icin kiyaslayamadim simdi.Birde kızlar mama kullanan varsa. Gaz sancısına iyi gelen mama öneriniz var mı? Şuan Aptamil Proseyno kullanıyorum. Aşırı gaz oldu yavruma
Nası yani cnım ne farkını görüyorsunuzEmerken nasil anlariz inan bilmiyorum. Ben biberona koydugumda goruyordum farki.
Comforime mi ne var cnım gazlı bebekler içinBirde kızlar mama kullanan varsa. Gaz sancısına iyi gelen mama öneriniz var mı? Şuan Aptamil Proseyno kullanıyorum. Aşırı gaz oldu yavruma
Aşı ne zamn oluyır cnımCanım aşıları için de mi aramadılar sağlık ocağından
Sagdigim sut bazen beyaz renkli oluyor, bazen yağlı sari renkli onu demek istedim. Daha rahat anlatabilmek icin fotograf ekledim.Nası yani cnım ne farkını görüyorsunuz
Comforime mi ne var cnım gazlı bebekler için
Hangisi daha iyii cnım sarı olan mıSagdigim sut bazen beyaz renkli oluyor, bazen yağlı sari renkli onu demek istedim. Daha rahat anlatabilmek icin fotograf ekledim.
iyi kotu olarak degil ama beyazin su icerigi daha fazla bebegin susuzluğunu gideriyor, sari daha yagli daha doyurucu. Sari olani ne kadar cok emse o kadar hizli ve uzun sure doyar.Hangisi daha iyii cnım sarı olan mı
Kahvaltiyi sagolsun gitmeden hazirliyordu. Yumurta falan soguyordu ama napalim. Kirliler de hepsi oldugu yerde esim gelsin de onlari toplasin diye bekliyordu vallaBaştan beri yalnız olanlar siz nasıl yemek yiyordunuz ya. Hadi yediniz nasıl topluyordunuz sofraları![]()
benim canavar da kulağına ve saçına denk getirdiErkek anneleriiii, oğlum elime, üstüme, yere, perdeye, koltuğa işedikten sonra daha nereye yapabilir derken kendi saçına işedi. Şok içindeyim![]()
benim doktorum demir için erken dedi ama kafama takıldı şimdi yineHaksızlık çok uyuma. Aile hekimi bana sadece D vitamini verdi demir de vermesi gerekiyormuş vermedi onu
Bize 2. ayında arayacağız dediler canımAşı ne zamn oluyır cnım
Gecmis olsun canim. Ben saglik ocagina özellikle sordum henuz erken sonra dedi ne zaman baslicaz dedi hatırlamıyorum. Eskiden ilk ayda başlıyorlardı sanki. 6 senede cok sey değişmiş ek gida seruveni de :) birde hastanedeki dr 2. Ayda kalça ultrasonu cektirmeli dedi. Kendi doktorumuz 3. Ayda hem kalça hem de karın ultrasonu istedi. Doktorlarda birbirinden farklı dusunebiliyorlar.Kızlar bugün farklı bir hastaneye acile gittim. Kan aldılar kansızlık varmış bebeğimde. Demir ilacı kullanıyor musun dedier hayır dedim. Çok geç kalmışsın neden kullanmadın dediler. Kimse bana bişey demedi aile hekimi vermesi gerekiyormuş. Sizde dikkatli olun.
Benide arayan olmadıda merak ettm canım ozaman varmış saha aramalarınaBize 2. ayında arayacağız dediler canım