Ay ben de merak ediyorum bunu. Ben 3 saate alarm kuruyorum 50 dk sonra uyanıyor Max 1.5 saat sonra uyanıyorBebekleriniz gerçekten 4-5 saat uyuyormu siz uyandırmayınca
Hızlı içince de oluyor diye biliyorumKızlar ağız gazı neden çok olur ya bebeğimin ağız gazı oluyor 1 saat sonra bile gak diye çıkarıyor uyku berbat bir hal aldı
Bulamadım ah nerdeeeC cilekcanavari Canım sizin sürekli ağlamalar azaldı mı? Bir çözüm bulabildin mi?
Canım hiç beyaz gürültü denedin miBulamadım ah nerdeeesling takıp evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum daha az ağlasın diye. Karnı tok gazı yok altı temiz ağrısı da yok ama yine de her fırsatta ağlıyor
Akla gelebilecek herseyi denedim kuzum da ağlamayı seviyor bu sıpa. Huyu böyle ben artık çözdüm. Sürekli oyalayın beni diyor yaniCanım hiç beyaz gürültü denedin mi
Benimki 4-5 saat uyumuyor. Mesela saat 3’te besliyorum. Diğer beslenme saati 6 oluyor. 5’te uyumuşsa 6’da uyandırmıyorum. 1 saat daha bekletiyorum.Bebekleriniz gerçekten 4-5 saat uyuyormu siz uyandırmayınca
Afiyet olsunAz önce içtim çok seviyorum
Tam bunu yazmak için gelmiştimKızlar benim bebeğimde sanırım meme reddi başlıyor
Evet görüyorum canım. Gerçekten onu içtiğim günlerde arttığını hissediyorum. 6 al 4 öde falan oluyor indirimler öyleyken alıyorumAfiyet olsunfaydasını gördünüz mü ?
Benim bebeğim de öyle buhar makinesi falan da aldık ama hala devam ediyorBebeğinin burnunda hırıltı olan var mı? Akıntısı ateşi falan yok ama doğduğundan beri neredeyse hırıltı var üşütüyor mu acaba. Serumla açıyorum burnunu emerkende sorun yok endişelendim
Sarılık olduğu haftalar kilosu çok az artmıştı o yüzden biraz toparlasın diyorum çevremden baskı var az kilo almış diye zaten uyuyakalıyorum dediğin gibi rahata alayım kendimi birazBence sana da yazık 2.5 değil de 3.5 yapabilirsin en azından nerdeyse iki aylık olacaksın sen ben 15.günden beri 3 saatte bir uyandırıyorum ki bizim sarılık sürecimiz vardı. Vücudunu hor kullanma, bebişe sağlam lazımsın
Tüm akşam yatana kadar memede -doysa bile ki doyup doymadığını anlamıyorum-uyuyor hep çektim mi ağlıyor gündüz de çok sakin akşam ne dürtüyor bunları anlamadımBen şöyle düşunuyorum. Bebegin bizle tek iletisim dili aglamak. En temel ihtiyaci ise beslenmek. Eger aclik hissetse aglar beni besler diye. Hem eskiden annelerimizin vs 2-3 saatte 1 yedirmeyi takip ettigini zannetmiyorum. Biz agladikca memeyi agzima vermislerdir. O yuzden telas etmeyin, yavrunuz size ben acim doyur beni sinyali verir mutlaka.
Benimki uyuyor ama bence yüzü gözü açılsa da hala sarılık düşük düzey devam ediyordur o da uyku yapıyor diye düşünüyorumBebekleriniz gerçekten 4-5 saat uyuyormu siz uyandırmayınca
Çay makinesinden mama suyu hazırlatıyorum ben de iç bileğini yakmayacak kadar sıcağa yakın ılık yapıyor 30 ml bir ölçek şeklinde yazıyor bizim mamada. Bu arada ilk zamanlar dört beş poşet ben de attım buzluğa ama şu an oğluşa anca yetiyor vakit bulamıyorum sağmayaKizlar gün içinde sütüm yetmiyor çok emmek istiyor atak haftasindayiz memede süt yok ama çeksin diye veriyorum yinede açlıktan deliriyor buzluktaki sütü eritene kadar delirdi evde nolur nolmaz diye mama bekletiyordum ona da kaynamış soğumuş su yazıyor üzerinde daha önce hiç mama yapmamistim ne yapacağımı şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?