2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Kızlar benim bebeğimde sanırım meme reddi başlıyor

Bugün memeyi tutup tutup bıraktı emmek istemedi. Memede ağladı sürekli. Tüm gün aç kaldı

Kızlar bebeğim kusuyor günde 7 8 kez dr a a götürecem sizede sormak istedim normal mi bu bi iki kere fışkırdı kusması onun haricinde ağızının kenarından akıyor kusması bi iki yemek kaşığı kadar bu besleme öncesi sonrası fark etmiyor bi anda çıkarıyor bu durumu yaşayan varmı reflü olduğunu düşünüyorum

Bebeğinin burnunda hırıltı olan var mı? Akıntısı ateşi falan yok ama doğduğundan beri neredeyse hırıltı var üşütüyor mu acaba. Serumla açıyorum burnunu emerkende sorun yok endişelendim
Benim bebeğim de öyle buhar makinesi falan da aldık ama hala devam ediyor

Kizlar gün içinde sütüm yetmiyor çok emmek istiyor atak haftasindayiz memede süt yok ama çeksin diye veriyorum yinede açlıktan deliriyor buzluktaki sütü eritene kadar delirdi evde nolur nolmaz diye mama bekletiyordum ona da kaynamış soğumuş su yazıyor üzerinde daha önce hiç mama yapmamistim ne yapacağımı şaşırdım kaldım

Sarılık olduğu haftalar kilosu çok az artmıştı o yüzden biraz toparlasın diyorum çevremden baskı var az kilo almış diye zaten uyuyakalıyorum dediğin gibi rahata alayım kendimi biraz

Tüm akşam yatana kadar memede -doysa bile ki doyup doymadığını anlamıyorum-uyuyor hep çektim mi ağlıyor gündüz de çok sakin akşam ne dürtüyor bunları anlamadım

Çay makinesinden mama suyu hazırlatıyorum ben de iç bileğini yakmayacak kadar sıcağa yakın ılık yapıyor 30 ml bir ölçek şeklinde yazıyor bizim mamada. Bu arada ilk zamanlar dört beş poşet ben de attım buzluğa ama şu an oğluşa anca yetiyor vakit bulamıyorum sağmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…