- 16 Mart 2025
- 625
- 1.252
- 28
- 38
Ben de cinsiyetle ilgili hiçbir şey hissedemiyorum. Sanki cinsiyet belli olunca hamilelik duygusu biraz daha oturacak bende. Eşimde başından beri kız diyordu. Dün fetal dna için kan verdik. Gece rüyasında sonucun çıktığını bebeğin erkek olduğunu görmüş. Bir ögrenseydik de ufak ufak birseyler almaya başlasaydıkben kızımı hissetmiştim ama bu gebeliğimde şudur diyemiyorum .Bir an evvel cuma günü gelse de gitsek hem görsek hem cinsiyet öğrensek
Gozun aydin canim masallahSelam kızlar ben bu gün bebişimi görmeye gittimsata gore 12+2 ama 11+6 çıktı çok tatliydi nasil haretli kımıl kımıl cinsiyeti erken dedi ühühühü. Vitamin yazdi imom kan demir ilaci ve oskapari ihmal etmeyin dedi..devlette tarama testine peritonoljiden randevu alinarak orada yapiliyormus bakalim haftaya aldim onuda taramada inşallah söylerler
bende daha hiç birşey almadım .O heyecanlı günlere gelmek istiyorum doğum için 2li sayılara düşsek son 30 son 20 ay çok heyecanlıBen de cinsiyetle ilgili hiçbir şey hissedemiyorum. Sanki cinsiyet belli olunca hamilelik duygusu biraz daha oturacak bende. Eşimde başından beri kız diyordu. Dün fetal dna için kan verdik. Gece rüyasında sonucun çıktığını bebeğin erkek olduğunu görmüş. Bir ögrenseydik de ufak ufak birseyler almaya başlasaydık
Bende çokk fazla ödem de oluyor tuvalet sorunu da hala yaşıyorum bu sabah 63.5 uyandımAynen canım ben de sen gibi akıllandım bir tık şimdi azaltıcam biraz
Canım sen beta takibi yapmıs mıydın artış nasıldıVajinal bakıp göremeyince tedırgın oldum bılmıyorum Allah büyük belkıde oluşur devlettekı doktor ufak bı çıkıntı var dedı özeldekı vajınal baktı bısey goremedı Oyuzden taktım kafaya
Çok karizma isim ya kıvanç hayalim olmasaydı kesin sarp koyardımAyy erkek olsaydı Sarp koyacaktım ben direktinanılmaz güçlü isim
Bacımm bacım bu çok büyük bi girdap yani insanı içine çekiyor ağladıkça ağlayasın geliyorHer şeye ağlama şeyini şöyle özetleyeyim: Bi haber okudum şimdi, Kocaelispor Süper Lig’e çıktığı için Demet Akalın ücretsiz konser verecekmiş. Buna duygulanıp ağladım hahahahahahaa zirve budur inşallah. Allah sonumuzu hayretsin
Yazın bunları yazın, bi tur da sizin şeylere ağlıyorumKontrolleri olanlar gidip gelmeye baslamis bile herkesin gozu aydingiren cikan yazsin merakta koymayin bizi lutfen
herkes neye agladigini yaziyor sanirim bir tane de benden gelsinbugun esimin dogum gunu sabah uyaninca sarildim optum kutladım sevimlilikler yapiyorum oglan da konusup kutluyomus gibi sjfjfjfjfj
En buyuk hediyem sensin bu hayattaki, sonra da oglumuz dedi gozleri dolarak, ben bir aglamaya basla ahajajaja. Oturduk karsilikli aglastik adami da kendime benzettim
tebrik ederim canımmm gözün aydın ben de bugün erkek olduğunu öğrendimBugun bende doktordaydim. İkili testi verdim vitamin için ilaclari da yazdı. Cinsiyette netleşmiş artık erkek olduğu kesinleşti. Simdi alışveriş faslı başlasınPinklady01 nereden başlıyoruz:)
Ahhhhh yaaaa Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin canım benim çookk sevindimkızlarrr günaydınyeni bir pipili annesi geldi bugün 11+2 olmuşuz doktorum %65 erkek dedi fetal ve ikili test için kan da aldı doktorum 10 gün içinde sonuçlar çıkacakmış bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum araya 1 mayıs da girecek benim erkom da ayaklarını parantez gibi yapmış hareket edip durdu o kadar tatlı ki hala şoktayım şuan gece de uyumadan annecim bana rüyamda cinsiyetini göster dedim erkek bebişler gördüm iki tane eşim de erkek hissediyodu zaten 10 gün sonra kesinleşicek bakalım allah bekleyen herkese güzel haberler verdirsin canlarım erkek analarından motivasyon mesajları bekliyorum cjjxldjdjdjjfj
Benim bebe biraz abisinin eşyalark ile geçincek shdjdjdnd cinaiyet kız olursa tabi tütüli pembe şeler alirimmmKızlar alışveriş yapan yok mubeni enn mest eden bölümlerden biri bebik alışverişi
Ahahshhddjhde askimm cok sevindim sağlıkla gelsin biliyoesunki erkek anası olarak hep destek tam destek shsjdjdjdjdkızlarrr günaydınyeni bir pipili annesi geldi bugün 11+2 olmuşuz doktorum %65 erkek dedi fetal ve ikili test için kan da aldı doktorum 10 gün içinde sonuçlar çıkacakmış bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum araya 1 mayıs da girecek benim erkom da ayaklarını parantez gibi yapmış hareket edip durdu o kadar tatlı ki hala şoktayım şuan gece de uyumadan annecim bana rüyamda cinsiyetini göster dedim erkek bebişler gördüm iki tane eşim de erkek hissediyodu zaten 10 gün sonra kesinleşicek bakalım allah bekleyen herkese güzel haberler verdirsin canlarım erkek analarından motivasyon mesajları bekliyorum cjjxldjdjdjjfj
çilomAhhhhh yaaaa Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin canım benim çookk sevindim
Erkek senesi mi yaaaaa erkek sayımız katlanarak artıyor
Bende fetal sonucu bekliyorum bana katıl ve birlikte debelenelim dkdjdkjdd
aminnn aşkım inşallahAhahshhddjhde askimm cok sevindim sağlıkla gelsin biliyoesunki erkek anası olarak hep destek tam destek shsjdjdjdjdsağlıkla gelsiiiinn annesine aşık bi erkk olucakk herkes öğreniyo yaa sıra banada gelsn ltfn dhdnfnfk
Bugun 13+2 benim gecen hafta gittiğimde de erkek gibi ama biraz bekleyelim demisti bu sefer net söyledi. Benimde abisi oldugu icin biraz abiden kalanlarla büyüyecek ama yeni yeni şeyler alma hevesimde var. Bakalım artık. Esime hemen doona gösterdim bi bak bakalım ne dersin diye. Hoşuna gitti ama henüz fiyattan haberi yok :)tebrik ederim canımmm gözün aydın ben de bugün erkek olduğunu öğrendimkaç haftalık netleşti senin kaçtı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?