canım benim doktorum da perinatolog 12. haftada bi tahminde bulundugünaydın canım ben de çok merak ediyorum Cuma perinatolog kontrolünde belki belli olur diye hayal kuruyorum 13+1 olucaz o gün sata göre inşallah belli olur. Senin de Cumaydı sanırım kontrolün belki şans yüzümüze güler
Sen çok şanslısın canım copy olacaklar ikisi de kız ikisi de erkekGünaydın kızlarGünlük okumalarımı tamamladım .Birçoğunuz cinsiyet öğrendiniz .Bende çok merak ediyorum yaa
tebrikler sağlıkla kucagina alirsin insallahkızlarrr günaydınyeni bir pipili annesi geldi bugün 11+2 olmuşuz doktorum %65 erkek dedi fetal ve ikili test için kan da aldı doktorum 10 gün içinde sonuçlar çıkacakmış bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum araya 1 mayıs da girecek benim erkom da ayaklarını parantez gibi yapmış hareket edip durdu o kadar tatlı ki hala şoktayım şuan gece de uyumadan annecim bana rüyamda cinsiyetini göster dedim erkek bebişler gördüm iki tane eşim de erkek hissediyodu zaten 10 gün sonra kesinleşicek bakalım allah bekleyen herkese güzel haberler verdirsin canlarım erkek analarından motivasyon mesajları bekliyorum cjjxldjdjdjjfj
Benim doktor tahminde bulunmadı bacım ya dalga geçti yüzde elli erkek yüzde elli kız diye dkdjdkjdjdjd Ama ben rüyamda muayeneden 1 gece önce kız gördümçilomsenin doktorun tahmini de erkekti dimi yanlış mı hatırlıyorum ayy evet nasıl geçicek yaa sen hangi gün verdin kanı
Cts gidicem bebsmmmaminnn aşkım inşallahsenin kaçtı bugün doktor tahmin yaptı mı
Aldıktan sonra sölersn fiyatı shsjdjdjdjdjf ya doonaler güzel bebsm ama sanki süresi kısıtlı gibi kullanımın bende begenmiştim a a uzun vadede baska bi bebe arabasına daha ihtiyac olucak die almamıstmmBugun 13+2 benim gecen hafta gittiğimde de erkek gibi ama biraz bekleyelim demisti bu sefer net söyledi. Benimde abisi oldugu icin biraz abiden kalanlarla büyüyecek ama yeni yeni şeyler alma hevesimde var. Bakalım artık. Esime hemen doona gösterdim bi bak bakalım ne dersin diye. Hoşuna gitti ama henüz fiyattan haberi yok :)
benim de bugün ulaştı heyecanlı bekleyiş başladıBenim doktor tahminde bulunmadı bacım ya dalga geçti yüzde elli erkek yüzde elli kız diye dkdjdkjdjdjd Ama ben rüyamda muayeneden 1 gece önce kız gördüm
Ben kanı 23 nisanda verdim. Dün amerikaya ulaştı. Bu haftasonuna kadar inşallah haber gelir ya
2 ci bebislerin dertleri ilk bebeyin esyalarini mutlaka kullanmakBenim bebe biraz abisinin eşyalark ile geçincek shdjdjdnd cinaiyet kız olursa tabi tütüli pembe şeler alirimmm
Bebek arabamız var daha once oğlumda mamas papas almıştık çok rahat konforlu bi puset. Temizde kullanınca ona devam ederiz diye düşünüyoruz. Ama ilk dönem aldığımız ana kucağından hic memnun kalmamıştım onu direk vermiştim zaten bi onu alicaz. Doona da da biz eşimle biraz iri insanlarız biraz alçak bi araba diye sadece endişem gidip bi yerde görerek almak istiyorumAldıktan sonra sölersn fiyatı shsjdjdjdjdjf ya doonaler güzel bebsm ama sanki süresi kısıtlı gibi kullanımın bende begenmiştim a a uzun vadede baska bi bebe arabasına daha ihtiyac olucak die almamıstmm
Ahahhha nokta atışı mıBdbdndndnd yazdm sana dm gel shsndnd
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin abisinin eşyalarıyla büyüyorlar çoğunluklaBugun bende doktordaydim. İkili testi verdim vitamin için ilaclari da yazdı. Cinsiyette netleşmiş artık erkek olduğu kesinleşti. Simdi alışveriş faslı başlasınPinklady01 nereden başlıyoruz:)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin erkek bebeler bir anda pik oldu artışa geçtilerkızlarrr günaydınyeni bir pipili annesi geldi bugün 11+2 olmuşuz doktorum %65 erkek dedi fetal ve ikili test için kan da aldı doktorum 10 gün içinde sonuçlar çıkacakmış bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum araya 1 mayıs da girecek benim erkom da ayaklarını parantez gibi yapmış hareket edip durdu o kadar tatlı ki hala şoktayım şuan gece de uyumadan annecim bana rüyamda cinsiyetini göster dedim erkek bebişler gördüm iki tane eşim de erkek hissediyodu zaten 10 gün sonra kesinleşicek bakalım allah bekleyen herkese güzel haberler verdirsin canlarım erkek analarından motivasyon mesajları bekliyorum cjjxldjdjdjjfj
Ahahahah aynı şeyi eşimde diyor kız olursa baştan ayağa ne varsa adamın benden çok hevesi var ama bakalım nasip artıkBenim bebe biraz abisinin eşyalark ile geçincek shdjdjdnd cinaiyet kız olursa tabi tütüli pembe şeler alirimmm
ayy çok sabırsızlanıyorum o günlere gelmek için öyle çok hayalini kurdum kiiiiibende daha hiç birşey almadım .O heyecanlı günlere gelmek istiyorum doğum için 2li sayılara düşsek son 30 son 20 ay çok heyecanlı
ayy o zaman Cuma günü öğreneceğim desenecanım benim doktorum da perinatolog 12. haftada bi tahminde bulundu
Ayy ölüyorum şuan
Acil şundan lazımmm
bence de katiloyorum. ayakkabi kucuk bebege gereksiz geliyor bana. benim oglum kis da dogdu ilk bahar yaz zaten kucakta bebek arabasinda oluyordu. ayakkabiya gerek olmadi eylulde aldik ayakkabisini 9 aylik olunca. bu bebise de kisi gerek olmaz diye dusunuyorum yaza dogru aliriz. en cok gerek olan bizde body ve tulum tarzi giysilerdiIlk defa anne olacaklara alışverişte minik bir tavsiye vermek isterim. Diger tecrübeli annelerde eklemeler yapacaktır tabiki.
Bebeklik döneminde küçük olan her şey çok şirin geliyor. Özellikle ayakkabılar. Kadinlar olarak zaafimiz varken birde bebek ayakkabıları her gördüğünüzü almak isteyeceksiniz almayın:) alin ama çok almayın diyeyim. Ayaklarında ayakkabı tutmuyorlar. Birde ilk gelen hediyelerin bir kısmı da ayakkabı olacaktır diye tahmin ediyorum benim öyle olmuştu. Ee bunlari hic giymeden büyüdü dediğimiz onlarca ayakkabı ile kalıyorsunuz.
arkadaşlar ben 2. ve ortanca çocuk olarak ablamın eşyaları ile büyüdüm ve ben de isterdim bana özel alınan bişeyler olmasını ben hep böyle büyüdüğüm için kesinlikle ilerde 2.bebeğim de olsa herşeyini sıfırdan yaparım bunu eşime de söyledim en başından ayrı oda ayrı eşyalar ona göre kendini hazırla dedim benim yaşadğımı bebem yaşasın istemiyırum2 ci bebislerin dertleri ilk bebeyin esyalarini mutlaka kullanmakbende oyle yapacagim hepsi cok az kullanilip yeni kaldi cunki tekrar almak mantiksiz geliyor zaten yeni dogan bebis cabuk buyuyor. bize kiz dediler. bir dahaki kontrole kiz olarak netlesirse pembeli biseyler alirim en azindan fotolarda kiz gibi ciksin erkek olursada hastane cikisi ve bazi kucuk ihtiyaclarin ama 5, 6 ayina kadar abisine aldiklarimizla idare eder ogluma aldiklarimda hep 2 cinsiyyete uyan seylerdi . ayy bi gelse alis veris zamanlari
Evet doona bana d açlm alçak gelmişti sa ki bebeğe ulaşmak zor gibi yani boyun ağrıtır gibi gelmişti ama siz yine bi deneyip yakından bakın çoğu kişi alıp memnunsa vardır bir birdikleriBebek arabamız var daha once oğlumda mamas papas almıştık çok rahat konforlu bi puset. Temizde kullanınca ona devam ederiz diye düşünüyoruz. Ama ilk dönem aldığımız ana kucağından hic memnun kalmamıştım onu direk vermiştim zaten bi onu alicaz. Doona da da biz eşimle biraz iri insanlarız biraz alçak bi araba diye sadece endişem gidip bi yerde görerek almak istiyorum
çileğim senin haftasonuna kalmayacak bence sonucun bak görürsün ulaştıysa raporun gelmesi hızlı olur mail ile geliyor rapor çünkü tekrar kargoya vermiyorlar sen 2 güne hazır bekle benceBenim doktor tahminde bulunmadı bacım ya dalga geçti yüzde elli erkek yüzde elli kız diye dkdjdkjdjdjd Ama ben rüyamda muayeneden 1 gece önce kız gördüm
Ben kanı 23 nisanda verdim. Dün amerikaya ulaştı. Bu haftasonuna kadar inşallah haber gelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?