Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
canım benim doktorum da perinatolog 12. haftada bi tahminde bulundu

tebrikler sağlıkla kucagina alirsin insallah. erkek bebekler cogaldi sanki grupta masallah 7 yasinda erkek annesi olarak bol enerjiler diliyorum bir o kadar da bol bol ask yasayacaksin benim ki her an sarilalimmi diyip duruyor benden baskada kimseye sarilmaz ama

çilom senin doktorun tahmini de erkekti dimi yanlış mı hatırlıyorum ayy evet nasıl geçicek yaa sen hangi gün verdin kanı
Benim doktor tahminde bulunmadı bacım ya dalga geçti yüzde elli erkek yüzde elli kız diye dkdjdkjdjdjd Ama ben rüyamda muayeneden 1 gece önce kız gördüm
Ben kanı 23 nisanda verdim. Dün amerikaya ulaştı. Bu haftasonuna kadar inşallah haber gelir ya

Ilk defa anne olacaklara alışverişte minik bir tavsiye vermek isterim. Diger tecrübeli annelerde eklemeler yapacaktır tabiki.
Bebeklik döneminde küçük olan her şey çok şirin geliyor. Özellikle ayakkabılar. Kadinlar olarak zaafimiz varken birde bebek ayakkabıları her gördüğünüzü almak isteyeceksiniz almayın:) alin ama çok almayın diyeyim. Ayaklarında ayakkabı tutmuyorlar. Birde ilk gelen hediyelerin bir kısmı da ayakkabı olacaktır diye tahmin ediyorum benim öyle olmuştu. Ee bunlari hic giymeden büyüdü dediğimiz onlarca ayakkabı ile kalıyorsunuz.

Aldıktan sonra sölersn fiyatı shsjdjdjdjdjf ya doonaler güzel bebsm ama sanki süresi kısıtlı gibi kullanımın bende begenmiştim a a uzun vadede baska bi bebe arabasına daha ihtiyac olucak die almamıstmm

Ya kızlar bi şey sorcam. Beni doktorum bu cumartesi günü çağırdı ikili testler ve fetal için. Cumartesi günü 11+4 olacak. Ama ben dayanamıyorum perşembe günü gitmek istiyorum. 11+2 de ikili test yapılır mı?

benim de bugün ulaştı heyecanlı bekleyiş başladı

Benim bebe biraz abisinin eşyalark ile geçincek shdjdjdnd cinaiyet kız olursa tabi tütüli pembe şeler alirimmm
2 ci bebislerin dertleri ilk bebeyin esyalarini mutlaka kullanmak bende oyle yapacagim hepsi cok az kullanilip yeni kaldi cunki tekrar almak mantiksiz geliyor zaten yeni dogan bebis cabuk buyuyor. bize kiz dediler. bir dahaki kontrole kiz olarak netlesirse pembeli biseyler alirim en azindan fotolarda kiz gibi ciksin erkek olursada hastane cikisi ve bazi kucuk ihtiyaclarin ama 5, 6 ayina kadar abisine aldiklarimizla idare eder ogluma aldiklarimda hep 2 cinsiyyete uyan seylerdi . ayy bi gelse alis veris zamanlari

Aldıktan sonra sölersn fiyatı shsjdjdjdjdjf ya doonaler güzel bebsm ama sanki süresi kısıtlı gibi kullanımın bende begenmiştim a a uzun vadede baska bi bebe arabasına daha ihtiyac olucak die almamıstmm
Bebek arabamız var daha once oğlumda mamas papas almıştık çok rahat konforlu bi puset. Temizde kullanınca ona devam ederiz diye düşünüyoruz. Ama ilk dönem aldığımız ana kucağından hic memnun kalmamıştım onu direk vermiştim zaten bi onu alicaz. Doona da da biz eşimle biraz iri insanlarız biraz alçak bi araba diye sadece endişem gidip bi yerde görerek almak istiyorum

Bdbdndndnd yazdm sana dm gel shsndnd
Ahahhha nokta atışı mı
Bugun bende doktordaydim. İkili testi verdim vitamin için ilaclari da yazdı. Cinsiyette netleşmiş artık erkek olduğu kesinleşti. Simdi alışveriş faslı başlasın Pinklady01 nereden başlıyoruz:)
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin abisinin eşyalarıyla büyüyorlar çoğunlukla
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin erkek bebeler bir anda pik oldu artışa geçtiler
Benim bebe biraz abisinin eşyalark ile geçincek shdjdjdnd cinaiyet kız olursa tabi tütüli pembe şeler alirimmm
Ahahahah aynı şeyi eşimde diyor kız olursa baştan ayağa ne varsa adamın benden çok hevesi var ama bakalım nasip artık

bence de katiloyorum. ayakkabi kucuk bebege gereksiz geliyor bana. benim oglum kis da dogdu ilk bahar yaz zaten kucakta bebek arabasinda oluyordu. ayakkabiya gerek olmadi eylulde aldik ayakkabisini 9 aylik olunca. bu bebise de kisi gerek olmaz diye dusunuyorum yaza dogru aliriz. en cok gerek olan bizde body ve tulum tarzi giysilerdi

arkadaşlar ben 2. ve ortanca çocuk olarak ablamın eşyaları ile büyüdüm ve ben de isterdim bana özel alınan bişeyler olmasını ben hep böyle büyüdüğüm için kesinlikle ilerde 2.bebeğim de olsa herşeyini sıfırdan yaparım bunu eşime de söyledim en başından ayrı oda ayrı eşyalar ona göre kendini hazırla dedim benim yaşadğımı bebem yaşasın istemiyırum haa büyüdükçe illaki bana da alındı ama sonuçta bebeklik eşyaları başka bişey yaa

Kızlar ikili testi verdim usg sonuçları böyle anlayan var mı perşembe günü kendi doktoruma gidicem garanti cinsiyet söyler çok heyecanlıyım bebeğin haftası baya ilerlemiş 12+5

Eklentiler

• IMG_9988.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 54
Evet doona bana d açlm alçak gelmişti sa ki bebeğe ulaşmak zor gibi yani boyun ağrıtır gibi gelmişti ama siz yine bi deneyip yakından bakın çoğu kişi alıp memnunsa vardır bir birdikleri

çileğim senin haftasonuna kalmayacak bence sonucun bak görürsün ulaştıysa raporun gelmesi hızlı olur mail ile geliyor rapor çünkü tekrar kargoya vermiyorlar sen 2 güne hazır bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…