Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bugun bende doktordaydim. İkili testi verdim vitamin için ilaclari da yazdı. Cinsiyette netleşmiş artık erkek olduğu kesinleşti. Simdi alışveriş faslı başlasın Pinklady01 nereden başlıyoruz:)
Benimde yarın kontrolüm var 12+0 oluyoruz inşallah cinsiyet belli olmuştur hayırlı olsun oğluşunuz bir paşa daha geliyor

Evet benimde öyle bebsm unisex şeyler cok var dediğin gibi hastane cıkısı pembe bi kaç bişi alirim fotk öekmelk ama onun dısında abiden devam shsjdjd cok cabuk büyiyorlae

tabi ki canim hic almamakta olmaz. bebise haksizlik olur ama illa ki bir iki seyde olsa giye bilir bence hatirlamayacak zaten 0 3 ay giydiklerini ben evin ilk ve tek kizi oldugum icin anlamaya bilirim o duyguyu benim erkek kardesim var yani kiz kardes esyalari paylasma duygsunu bilmiyorum. ama simdi diyorum ki keske olsaydi kiz kardesimde ama paylasmazdim esyalarimi

Aaa o zaman mantıklı bebsm bebek arabası varsa doona iyidir hem oto koltuk ta oluyor naysss

Adamın hakkıdır bebsm shdjdjdjd 2 erkekten sonra şöyyle pembe pembe şeler almasn mı shdndnd

kesinlikle yaa mesela bebeklik tulumları battaniyeleri önemli yaa ben bir küçük sandık/kutu yapacağım bebeğime her ilk eşyasını ilerde ona hediye etmek üzere saklayacağım o da isterse bebeğine hediye eder

ben ogluma yaptim oyle bisey esime surpriz yaptigim kutuyu icne bebek esyasi koymustum bilemedende mavi renk almistim simdi ona kucuk esyalarini koydum ilk emzik ilk kucuk arabasi hamilelik testi usg fotolari ilk tiyatro bileti vs hepsini sakladim. giysileri zaten cogu kaliyor onlari da yeni bebis geldiyinde ayiririm bazi seyleri giydirmeyecegim ogluma ozel kalsin hastane cikisi baska 2 3 hatirasi olan giydiklerini

Hepsini okuyamasamda çok tatlısınız yeni kayıt oldum ben takipteyim . Bende 9 5 im . Cinsiyetimiz belli değil iki oğlum var kız çok istiyorum tabi sağlıklı olsun inşallah erkek bebisleer fazla gibi duruyor ben aradan kız olarak çıkarım insallah Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin midem bulantım çok az mide ilacını kullanmadım kullansam zararı yok degilmi

Ogluma haftasonu misafir gelen abiden boyle bir hediye geldi ilk kitabimiz resmen ayyyy biraz da buna agladim tabi sjdjdjd
Pazar gununden beri acip acip kitaba bakiyorum ve oturup onunla buna baktigimizi ona okudugumu hayal ediyorum boyle boyle kafa kiriliyor demek ki tam delilik

Onlarin herşeyi çok kıymetli oluyor kucağına aldığında asıl delireceksin . İlk bebeğiniz sanırım isim dusundunuzmu

Onlarin herşeyi çok kıymetli oluyor kucağına aldığında asıl delireceksin . İlk bebeğiniz sanırım isim dusundunuzmu
Evde deli gibi aldigimiz minik esyalari paketlerinden acip inceleyip geri kaldiriyorum dediginiz gibi dogunca hissedeceklerimi hayal bile edemiyorum ah ilk bebegim evet, isim fikirleri gelip gidiyor, kiz olsa yillardir belliydi ne olacagi ama erkek olunca secenekleri gozden gecirmemiz gerekti

benim bugün 11+2 canım hem fetal hem ikili yaptı doktorum

ayy çok azkalmış yaçilek ya tansiyon hapı kullanan sen miydin ben doktora sormayı unuttum şimdi 139/88 çıktı moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…