- 22 Ekim 2019
- 336
- 574
- 103
- 33
Benimde yarın kontrolüm var 12+0 oluyoruz inşallah cinsiyet belli olmuşturBugun bende doktordaydim. İkili testi verdim vitamin için ilaclari da yazdı. Cinsiyette netleşmiş artık erkek olduğu kesinleşti. Simdi alışveriş faslı başlasınPinklady01 nereden başlıyoruz:)
Evet benimde öyle bebsm unisex şeyler cok var2 ci bebislerin dertleri ilk bebeyin esyalarini mutlaka kullanmakbende oyle yapacagim hepsi cok az kullanilip yeni kaldi cunki tekrar almak mantiksiz geliyor zaten yeni dogan bebis cabuk buyuyor. bize kiz dediler. bir dahaki kontrole kiz olarak netlesirse pembeli biseyler alirim en azindan fotolarda kiz gibi ciksin erkek olursada hastane cikisi ve bazi kucuk ihtiyaclarin ama 5, 6 ayina kadar abisine aldiklarimizla idare eder ogluma aldiklarimda hep 2 cinsiyyete uyan seylerdi . ayy bi gelse alis veris zamanlari
tabi ki canim hic almamakta olmaz. bebise haksizlik olurarkadaşlar ben 2. ve ortanca çocuk olarak ablamın eşyaları ile büyüdüm ve ben de isterdim bana özel alınan bişeyler olmasını ben hep böyle büyüdüğüm için kesinlikle ilerde 2.bebeğim de olsa herşeyini sıfırdan yaparım bunu eşime de söyledim en başından ayrı oda ayrı eşyalar ona göre kendini hazırla dedim benim yaşadğımı bebem yaşasın istemiyırumhaa büyüdükçe illaki bana da alındı ama sonuçta bebeklik eşyaları başka bişey yaa
Aaa o zaman mantıklı bebsm bebek arabası varsa doona iyidir hem oto koltuk ta oluyor naysssBebek arabamız var daha once oğlumda mamas papas almıştık çok rahat konforlu bi puset. Temizde kullanınca ona devam ederiz diye düşünüyoruz. Ama ilk dönem aldığımız ana kucağından hic memnun kalmamıştım onu direk vermiştim zaten bi onu alicaz. Doona da da biz eşimle biraz iri insanlarız biraz alçak bi araba diye sadece endişem gidip bi yerde görerek almak istiyorum
Adamın hakkıdır bebsm shdjdjdjd 2 erkekten sonra şöyyle pembe pembe şeler almasn mı shdndndAhahhha nokta atışı mı
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin abisinin eşyalarıyla büyüyorlar çoğunlukla
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin erkek bebeler bir anda pik oldu artışa geçtiler
Ahahahah aynı şeyi eşimde diyor kız olursa baştan ayağa ne varsa adamın benden çok hevesi var ama bakalım nasip artık
kesinlikle yaa mesela bebeklik tulumları battaniyeleri önemli yaa ben bir küçük sandık/kutu yapacağım bebeğime her ilk eşyasını ilerde ona hediye etmek üzere saklayacağımtabi ki canim hic almamakta olmaz. bebise haksizlik olurama illa ki bir iki seyde olsa giye bilir bence hatirlamayacak zaten 0 3 ay giydiklerini ben evin ilk ve tek kizi oldugum icin anlamaya bilirim o duyguyu benim erkek kardesim var yani kiz kardes esyalari paylasma duygsunu bilmiyorum. ama simdi diyorum ki keske olsaydi kiz kardesimde ama paylasmazdim esyalarimi
Ben yapmaya basladim dayanamayip yaKızlar alışveriş yapan yok mubeni enn mest eden bölümlerden biri bebik alışverişi
ben ogluma yaptim oyle bisey esime surpriz yaptigim kutuyu icne bebek esyasi koymustum bilemedende mavi renk almistim simdi ona kucuk esyalarini koydum ilk emzik ilk kucuk arabasi hamilelik testi usg fotolari ilk tiyatro bileti vs hepsini sakladim. giysileri zaten cogu kaliyor onlari da yeni bebis geldiyinde ayiririm bazi seyleri giydirmeyecegim ogluma ozel kalsin hastane cikisi baska 2 3 hatirasi olan giydiklerinikesinlikle yaa mesela bebeklik tulumları battaniyeleri önemli yaa ben bir küçük sandık/kutu yapacağım bebeğime her ilk eşyasını ilerde ona hediye etmek üzere saklayacağımo da isterse bebeğine hediye eder
Ayyyy alsın askommm gözümüz gönlümüz açılsın vallaAdamın hakkıdır bebsm shdjdjdjd 2 erkekten sonra şöyyle pembe pembe şeler almasn mı shdndnd
Onlarin herşeyi çok kıymetli oluyor kucağına aldığında asıl delireceksin . İlk bebeğiniz sanırım isim dusundunuzmuOgluma haftasonu misafir gelen abiden boyle bir hediye geldiilk kitabimiz resmen ayyyy biraz da buna agladim tabi sjdjdjd
Pazar gununden beri acip acip kitaba bakiyorum ve oturup onunla buna baktigimizi ona okudugumu hayal ediyorumboyle boyle kafa kiriliyor demek ki tam delilik
Eki Görüntüle 3584104
Evde deli gibi aldigimiz minik esyalari paketlerinden acip inceleyip geri kaldiriyorumOnlarin herşeyi çok kıymetli oluyor kucağına aldığında asıl delireceksin . İlk bebeğiniz sanırım isim dusundunuzmu
Evt yapmıştım burayada atmıştım herkez artış guzel demıstı bılmıyorum kafam karışık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımCanım sen beta takibi yapmıs mıydın artış nasıldı
benim bugün 11+2 canım hem fetal hem ikili yaptı doktorumYa kızlar bi şey sorcam. Beni doktorum bu cumartesi günü çağırdı ikili testler ve fetal için. Cumartesi günü 11+4 olacak. Ama ben dayanamıyorum perşembe günü gitmek istiyorum. 11+2 de ikili test yapılır mı?
kesin söyler benceCts gidicem bebsmmm12+6 olcam cts sata göre sölermi acaba
Ayyyy soyler bence ecooos yaCts gidicem bebsmmm12+6 olcam cts sata göre sölermi acaba
ayy çok azkalmış yaBenim doktor tahminde bulunmadı bacım ya dalga geçti yüzde elli erkek yüzde elli kız diye dkdjdkjdjdjd Ama ben rüyamda muayeneden 1 gece önce kız gördüm
Ben kanı 23 nisanda verdim. Dün amerikaya ulaştı. Bu haftasonuna kadar inşallah haber gelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?