Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Tansiyon hastalarına veriyorlar zaten düşük doz kan sulandırıcı. Bebeğe kan akışı iyi olsun sekteye uğramasın diye
Off cilek bizim fetal sonucumuz ne zaman çıkacak ya zaman geçmiyor. Seninki çıksa benim de bir iki gün sonra çıkar. Pazartesi ulaşmıştı demi senin.

Herkese merhaba,

Bir süredir forumu takip ediyorum bugün tedirgin olmayı bırakıp listeye eklenmek istedim. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inş
Puxhu beni de listeye ekleyebilir misin?
Yaş 31, 1. çocuk, Sat 19 şubat, 25 mart kese, 2 nisan kalp atışı, tahmini cinsiyet kız, tahmini doğum tarihi 26 kasım

Kızlar bisey sorucam ikidir görüyorum kafamı kurcalıyor. Göğüs ucumdan beyaz bisey akmıs gün içinde ve duş alırken farkediyorum orda kurumuş. Bu neyin nesi oluyor?

Off cilek bizim fetal sonucumuz ne zaman çıkacak ya zaman geçmiyor. Seninki çıksa benim de bir iki gün sonra çıkar. Pazartesi ulaşmıştı demi senin.
Evet ya vallahi şunu merak etmekten delircem. Cuma günü arıcam ben laboratuvarı bi sorayım bakalım haber var mı diye. Ptesi ulaştı amerikaya. Seninki ulaştı mı

Kızlar bisey sorucam ikidir görüyorum kafamı kurcalıyor. Göğüs ucumdan beyaz bisey akmıs gün içinde ve duş alırken farkediyorum orda kurumuş. Bu neyin nesi oluyor?
Göğüs süte hazırlanıyor daha ileriki aylarda belli oluyor ama sizinki erken olmuş sanırım

Evet ya vallahi şunu merak etmekten delircem. Cuma günü arıcam ben laboratuvarı bi sorayım bakalım haber var mı diye. Ptesi ulaştı amerikaya. Seninki ulaştı mı
Evet benimki de dün ulaşmış. Hiç beklemiyordum bu kadar hızlı gideceğini heralde hemen kargoya verdiği için erken ulaştı. İnşallah en geç hafta sonu çıkar. Az önce eşimle Lab. 1 Mayıs tatil mi diye araştırdık ya

Oha süper benden 1 gün sonra gitmiş valla.
Benmki 23 nisana denk geldi diye aksadı 1 gün. Ctesi haber alırız ben sana söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…