- 22 Kasım 2022
- 3.476
- 3.807
- 63
Anaaa evet kız hiç böyle düşünmemiştimBu erkek kız senesi çok saçma ya düşünsene okullarda bi sene öğrencilerine yüzde yetmişi erkek falan olurdu
Gerçekten kız haberini bi topuzludan almıstık, o da dönüyor gibi. Başka kız var mı simdiye kadar hatırlamıyorım hiçEn buyuk tesellim bacimbir ara gunlerce tek erkek kalmistim cok zordu… ajdjdjdjfp
Simdi neredeyse kiz yok ekipte ajdjd
Şu sonucu aldıktan sonra kuş gibi hafiflicez bakBenim hep aklımda evde hergün konusu geçiyor bizdeBide ben en son doktoruma 18 inde muayene oldum en son o gün gördüm bebişi. Dedim sonuç çıkınca giderim bidahakine ondan da zaman geçmiyor. Ama pazar günü kasılma olunca acile gittim doktor bana göstermedi ama bebek iyi dedi o şekilde dayanıyorum yani
Sırf öylesine diyorum ki üçümüzün de kız haberi gelecekGerçekten kız haberini bi topuzludan almıstık, o da dönüyor gibi. Başka kız var mı simdiye kadar hatırlamıyorım hiç
Beş hafta çokmuş ya. Bana istediğin zaman gelebilirsin iki hafta sonra da, bir ay sonra da dedi. Bende sonucu öğrenince gideyim diye düşündüm. Şimdi gitsem cinsiyet söylemez kesin sonucu bekle der artık.Beni de beş hafta sonra çağırdı ben de dedim sonuçta giderim diye
İnşallah sağlıklı gelsin de cinsiyeti ne olsa sevineceğiz zaten. Ama bence C cilekcanavari nın erkek, ikimizinki kız gelecek.Sırf öylesine diyorum ki üçümüzün de kız haberi gelecek
Arka arkaya üçümüz de kız dersek sen kullanıcı adını rose-kahin olarak değiştir bacım, müridin olalım skdjkdjdjdjdSırf öylesine diyorum ki üçümüzün de kız haberi gelecek
Senden hep erkek bekliyorum, R rose-bahar la benim kız gibi geliyorŞu sonucu aldıktan sonra kuş gibi hafiflicez bak
Arka arkaya üçümüz de kız dersek sen kullanıcı adını rose-kahin olarak değiştir bacım, müridin olalım skdjkdjdjdjd
Böyle atıp tutuyorum da sırf sansasyon olsun diye. Yoksa kendimden bile emin değilim
Neyseki arkamdan patir patir oglus haberi geldi bir oh cektim ahahsjsjsHakkaten tek erkek anası sen gibiydin ya hahaha
Bende kız hissediyorum hep sanki kız olduğunu biliyor ve kabullenmiş gibi. Erkekse ters köşe olacak bana, erkek annesi olmak da başka güzel yaBöyle atıp tutuyorum da sırf sansasyon olsun diye. Yoksa kendimden bile emin değilimbaşta erkek hissediyordum sonradan kız görmeye başladım rüyamda. İkisine de ben hissetmiştim diyecek malzemem var
Ben erkek olacağından cok emindim senelerdir kendimi kodlamıştım ama rüyamda kız görünce bütün eminliğim yerle bir olduBöyle atıp tutuyorum da sırf sansasyon olsun diye. Yoksa kendimden bile emin değilimbaşta erkek hissediyordum sonradan kız görmeye başladım rüyamda. İkisine de ben hissetmiştim diyecek malzemem var
Bugün işteyken bir hasta yanında küçük kızıyla geldi muhtemelen bırakacak kimsesi yoktu. Allahım o nasıl tatlılık eridim. Sonra birden Hamile olduğumu hatırlayınca benim yüzdeki o sırıtış o mutlulukBöyle atıp tutuyorum da sırf sansasyon olsun diye. Yoksa kendimden bile emin değilimbaşta erkek hissediyordum sonradan kız görmeye başladım rüyamda. İkisine de ben hissetmiştim diyecek malzemem var
Bacım seninki önde önden gidiyor hep bence uzun boylu yakışıklı bir oğluşun olma ihtimali yüksek.Ben erkek olacağından cok emindim senelerdir kendimi kodlamıştım ama rüyamda kız görünce bütün eminliğim yerle bir oldu
Aynı dusunuyorum iki oğlum var . Kız a odakliyim ama sağlıklı olsun tabiBende kız hissediyorum hep sanki kız olduğunu biliyor ve kabullenmiş gibi. Erkekse ters köşe olacak bana, erkek annesi olmak da başka güzel ya
Rüyayı daha yeni gördüm askım ya fetal dna testini vermeden 1 gece önce. Ama bilinçaltımda fetal dna yoktu cünkü ben kanı ctesi verecektim, ama çarşamba günü idrar yolu enf için gittiğimde doktor bugün verebilirsiniz dedi kanıBacım seninki önde önden gidiyor hep bence uzun boylu yakışıklı bir oğluşun olma ihtimali yüksek.Rüyayı ne zaman görmüştün. Ben hamile olduğumu öğrenmeden bir iki gün önce kız bebek emzirmiştim rüyamda. Tabi benim o zamanlar tüple bile olmayınca psikoloji iyi değildi hiç anlam yüklememiştim
Allah gönlüne göre versin inşallah.Aynı dusunuyorum iki oğlum var . Kız a odakliyim ama sağlıklı olsun tabi
Az kaldı öğrenmeye sabırRüyayı daha yeni gördüm askım ya fetal dna testini vermeden 1 gece önce. Ama bilinçaltımda fetal dna yoktu cünkü ben kanı ctesi verecektim, ama çarşamba günü idrar yolu enf için gittiğimde doktor bugün verebilirsiniz dedi kanıçakır gözlü çook güzel bi kız bebekti. Rüyalarım da çıkar genelde. O yüzden ben artık kesin erkektir diyemiyorum
Amin Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?