Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Şu sonucu aldıktan sonra kuş gibi hafiflicez bak

Beni de beş hafta sonra çağırdı ben de dedim sonuçta giderim diye
Beş hafta çokmuş ya. Bana istediğin zaman gelebilirsin iki hafta sonra da, bir ay sonra da dedi. Bende sonucu öğrenince gideyim diye düşündüm. Şimdi gitsem cinsiyet söylemez kesin sonucu bekle der artık.

Arka arkaya üçümüz de kız dersek sen kullanıcı adını rose-kahin olarak değiştir bacım, müridin olalım skdjkdjdjdjd
Senden hep erkek bekliyorum, R rose-bahar la benim kız gibi geliyor
Böyle atıp tutuyorum da sırf sansasyon olsun diye. Yoksa kendimden bile emin değilim başta erkek hissediyordum sonradan kız görmeye başladım rüyamda. İkisine de ben hissetmiştim diyecek malzemem var

Böyle atıp tutuyorum da sırf sansasyon olsun diye. Yoksa kendimden bile emin değilim başta erkek hissediyordum sonradan kız görmeye başladım rüyamda. İkisine de ben hissetmiştim diyecek malzemem var
Bende kız hissediyorum hep sanki kız olduğunu biliyor ve kabullenmiş gibi. Erkekse ters köşe olacak bana, erkek annesi olmak da başka güzel ya

Ben erkek olacağından cok emindim senelerdir kendimi kodlamıştım ama rüyamda kız görünce bütün eminliğim yerle bir oldu

Bugün işteyken bir hasta yanında küçük kızıyla geldi muhtemelen bırakacak kimsesi yoktu. Allahım o nasıl tatlılık eridim. Sonra birden Hamile olduğumu hatırlayınca benim yüzdeki o sırıtış o mutluluk

Ben erkek olacağından cok emindim senelerdir kendimi kodlamıştım ama rüyamda kız görünce bütün eminliğim yerle bir oldu
Bacım seninki önde önden gidiyor hep bence uzun boylu yakışıklı bir oğluşun olma ihtimali yüksek. Rüyayı ne zaman görmüştün. Ben hamile olduğumu öğrenmeden bir iki gün önce kız bebek emzirmiştim rüyamda. Tabi benim o zamanlar tüple bile olmayınca psikoloji iyi değildi hiç anlam yüklememiştim

Rüyayı daha yeni gördüm askım ya fetal dna testini vermeden 1 gece önce. Ama bilinçaltımda fetal dna yoktu cünkü ben kanı ctesi verecektim, ama çarşamba günü idrar yolu enf için gittiğimde doktor bugün verebilirsiniz dedi kanı çakır gözlü çook güzel bi kız bebekti. Rüyalarım da çıkar genelde. O yüzden ben artık kesin erkektir diyemiyorum

Az kaldı öğrenmeye sabır Bir yandan da erkek olsa ultrasonda görünürdü diye düşündüm senin için. Çünkü en son gittiğinde 12.haftanın içindeydin zaten yani bebek 12 haftalık kadar büyüktü. Erkek bebeklerin erken görünüyor genelde. O yüzden kız da olabilir yani dediğim gibi kesin bişey diyemiyor insan.

Kızlar benim başlarda hiç bulantım olmadı ya. Ama bir haftadır akşamları bu saatlerde sebepsiz ki üç kez öğürme geliyor ya. Hani hiç sebebi yok oturuyorum ve yemek yiyeli üç dört saat falan olmuş ne alaka di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…