Aynen üçümüzün sırayla ya da aynı gün çıkacakArt arda olması iyi sıramız gelene kadar oyalanırız biraz
Geliyor canım. Özellikle gebelikten sonra sindirim nakavt. Akşam bir şeyler yedikçe daha fazla oluyor hatta.Ay kızlar ya akşamları bazen anlık fenalık geliyor size de oluyor mu? Hemen geçiyor ama kötü bi his ya daralıyorum
Kizlar is gunu olarak hesaplarsak benimki 5 gunde cikmis oldu, sizinkiler de eli kulagindadirEvet bana da 10 iş günü dedi iki hafta ediyor ya çok uzun.
Seninki ulaştıktan sonra kaçıncı gün çıkmış oldu.Kizlar is gunu olarak hesaplarsak benimki 5 gunde cikmis oldu, sizinkiler de eli kulagindadironlar ennnnn gec tarihi soyliyolar bana da 10 demislerdi
Buranin saatiyle pazartesi aksam 5 gibi ulasmisti, cumartesi sabahtan doktorumdan haber geldiSeninki ulaştıktan sonra kaçıncı gün çıkmış oldu.
Bu hesaba göre benimki Salı günü çıkacakBuranin saatiyle pazartesi aksam 5 gibi ulasmisti, cumartesi sabahtan doktorumdan haber geldi
Evet canım gittim, çok şükür herşey yolunda. 13 hafta dedi doktor, 2 gün önde gidiyor. Oldukça uzun bir detaylı ultrason yaptı, her organı uzuvu tek tek inceledi kontrol etti saydı baktı şaşırdım. Fetal sonucuda temiz geldi.Gittin mi kontrole canim
Dayanin kizceler safak az kaldi ajjdjdjd
Aynen benimki de tam aksam 5-6 civarı ulaşmıştı o yüzden cumartesi haber beklemeliyiz. Çok heyecanlıyım öff
Oyyy masallah gozunaydin canım sağlıkla gelsin oğlusun grubumuza bir oğlus daha katıldı erkekler cogaldiEvet canım gittim, çok şükür herşey yolunda. 13 hafta dedi doktor, 2 gün önde gidiyor. Oldukça uzun bir detaylı ultrason yaptı, her organı uzuvu tek tek inceledi kontrol etti saydı baktı şaşırdım. Fetal sonucuda temiz geldi.
Cinsiyeti erkek
Olsun haftasonu bi sekilde oyalarsın kendini.Bence senin cumartesi, benim pazartesi anca çıkar.
Hayırlı olsun cnm nice güzel haberlere ve darısı başımızaEvet canım gittim, çok şükür herşey yolunda. 13 hafta dedi doktor, 2 gün önde gidiyor. Oldukça uzun bir detaylı ultrason yaptı, her organı uzuvu tek tek inceledi kontrol etti saydı baktı şaşırdım. Fetal sonucuda temiz geldi.
Cinsiyeti erkek
Canım tebrik ederimm, sağlıkla dünyaya gelsin yavrunEvet canım gittim, çok şükür herşey yolunda. 13 hafta dedi doktor, 2 gün önde gidiyor. Oldukça uzun bir detaylı ultrason yaptı, her organı uzuvu tek tek inceledi kontrol etti saydı baktı şaşırdım. Fetal sonucuda temiz geldi.
Cinsiyeti erkek
Benim hep aklımda evde hergün konusu geçiyor bizdeOlsun haftasonu bi sekilde oyalarsın kendini.
Ya ben böyle çok neşeli olduğum bi anda fetal geliyo aklıma ve enerjim düşüyo sana da oluyor mu dkdjkdjd sonuc gelince gönül rahatlığıyla hamileliğime odaklanabilcem
Bu erkek kız senesi çok saçma ya düşünsene okullarda bi sene öğrencilerine yüzde yetmişi erkek falan olurduGaliba gerçekten erkek senesi ya full erkek gidiyoruz farkında mısınız
En buyuk tesellim bacimGaliba gerçekten erkek senesi ya full erkek gidiyoruz farkında mısınız
Beni de beş hafta sonra çağırdı ben de dedim sonuçta giderim diyeBenim hep aklımda evde hergün konusu geçiyor bizdeBide ben en son doktoruma 18 inde muayene oldum en son o gün gördüm bebişi. Dedim sonuç çıkınca giderim bidahakine ondan da zaman geçmiyor. Ama pazar günü kasılma olunca acile gittim doktor bana göstermedi ama bebek iyi dedi o şekilde dayanıyorum yani
Hakkaten tek erkek anası sen gibiydin ya hahahaEn buyuk tesellim bacimbir ara gunlerce tek erkek kalmistim cok zordu… ajdjdjdjfp
Simdi neredeyse kiz yok ekipte ajdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?