Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Gittin mi kontrole canim
Evet canım gittim, çok şükür herşey yolunda. 13 hafta dedi doktor, 2 gün önde gidiyor. Oldukça uzun bir detaylı ultrason yaptı, her organı uzuvu tek tek inceledi kontrol etti saydı baktı şaşırdım. Fetal sonucuda temiz geldi.
Cinsiyeti erkek

Kızlar ultrosondaki edd kısmı tahmini doğrum tarihi diye geçiyor sanırım da bir gittim 26 Kasım çıktı bugün gittim 1 Aralık çıktı bu arada haftasıyla uyumlu ama bu böyle değişiyor mu anlamadım

Oyyy masallah gozunaydin canım sağlıkla gelsin oğlusun grubumuza bir oğlus daha katıldı erkekler cogaldi

Bence senin cumartesi, benim pazartesi anca çıkar.
Olsun haftasonu bi sekilde oyalarsın kendini.
Ya ben böyle çok neşeli olduğum bi anda fetal geliyo aklıma ve enerjim düşüyo sana da oluyor mu dkdjkdjd sonuc gelince gönül rahatlığıyla hamileliğime odaklanabilcem

Hayırlı olsun cnm nice güzel haberlere ve darısı başımıza

Canım tebrik ederimm, sağlıkla dünyaya gelsin yavrun

Benim hep aklımda evde hergün konusu geçiyor bizde Bide ben en son doktoruma 18 inde muayene oldum en son o gün gördüm bebişi. Dedim sonuç çıkınca giderim bidahakine ondan da zaman geçmiyor. Ama pazar günü kasılma olunca acile gittim doktor bana göstermedi ama bebek iyi dedi o şekilde dayanıyorum yani

Beni de beş hafta sonra çağırdı ben de dedim sonuçta giderim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…