Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
KIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜR şuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Ayy mesajını okuyunca ağlamaya başladım çok sevindim kuzum haydi hemen bir parti organize et çabucak bu akşam beraber kutlayalım bu güzel haberi ben sana demiştim cumartesi gelecek diye

Ay bugün bol bol cinsiyet haberleri alacağız desenize çok heyecanlı hadi hemen öğrenin sonra da bize söyleyinben direkt çat dye öğrendim parti yapamadım işte gurbetlik olunca oylara bakılırsa kız bebişler bizi solladı erkek anneleri oylarınızı kullanınnn eşitleyelim

KIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜR şuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Ay süper bak demiştim pztsi diye on iş gününü kaydetmişler yarın gelirse şaşırmam diye. Cinsiyeti ne zaman öğrenicez Çok sevindim canım haberin keyfini çıkar sıra bizde Nurse9535

Ay ben şok. Akşam cinsiyet partisi mi var hemen yazıyorsun buraya Pazartesi de benimki gelir o zaman.

Ayy saat kaça planlıyorsanız haber ver de bakayım ben de çok heyecanlıyımmmm

Ayy saat kaça planlıyorsanız haber ver de bakayım ben de çok heyecanlıyımmmm
Askım izmirde yollar kapalı bisiklet turnuvası var, yarım saate evden cıkıp güzelbahçeye geçicez yollar ne durumda hiç bilmiyorum. En geç 6 gibi haberi veririm size diye düşünüyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…