Ay ne guzel olurdu ahhahaAnne karnında yürümeyi öğrenirler işte
Ecenin heyecandan tansiyon dustu bence ahahshshs
Ayy mesajını okuyunca ağlamaya başladımKIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜRşuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Hepimizin bebişiii sağlıkla gelsin canım inşallahTebrik ederim canım erkeklerimiz çoğalıyor sağlıkla gelsin oğluşun
Ooyy dedim sana cmt sabah gelir diye ayni benimki gibi olmus zamanlamasiKIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜRşuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Ay süperKIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜRşuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Gözün aydın kuzumm şükürrKIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜRşuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Çatlattı bizi meraktaneceeaap kiz nerelerdesin bacım bak C cilekcanavari da öğrenmiş hadi çık gel hayırlı olsun balım sağlıkla gelsin
Gözün aydııın çok şükür sağlıkla kucağına da aşırsın inşallah hadi yaz bizlere merak içindeyizKIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜRşuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Ay ben şok. Akşam cinsiyet partisi mi var hemen yazıyorsun burayaKIZLAR HABER GELDİ BEBEĞİM SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİN ŞÜKÜRşuan sinir gevşemesi tarzı bisey yaşıyoruö sakinleşince yazıcam
Ayy saat kaça planlıyorsanız haber ver de bakayım ben de çok heyecanlıyımmmmCanlarım benim hepinizin mesajlarını okudum tek tek, güzel kalplerinizden öperim. O kadar ağladım ki Rabbim dualarımı kabul etti kendimi şaşırdım resmen. Bugün cinsiyeti öğrenicez ellerim titreyerek makyaj yaptımmmbugün buralar cinsiyete doyacakkkk
Pazartesi de bizim günümüz gibi duruyor, en geç salı.Ay süperbak demiştim pztsi diye on iş gününü kaydetmişler yarın gelirse şaşırmam diye. Cinsiyeti ne zaman öğrenicez Çok sevindim canım haberin keyfini çıkar sıra bizde Nurse9535
Askım izmirde yollar kapalı bisiklet turnuvası var, yarım saate evden cıkıp güzelbahçeye geçicez yollar ne durumda hiç bilmiyorum. En geç 6 gibi haberi veririm size diye düşünüyorımAyy saat kaça planlıyorsanız haber ver de bakayım ben de çok heyecanlıyımmmm
Evetttt heyecandan ölücemmmm benimki bugün geldiğine göre sizinki de pazartesi geliyor yüzde yüzAy ben şok. Akşam cinsiyet partisi mi var hemen yazıyorsun burayaPazartesi de benimki gelir o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?