- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Yaa süper ee diğer kontrolün ne zaman pekiBebislerrr yetttiiinmmgiremedim bi türlü ikili test için kan verirken ani bi tansiyonum düştü iimdi yiyiyimm bebişte cok iyi. Doktor suan konusmak için cok erken olsada bence KIZ DEDİ ama fiğer kontrolde daha net konuscaz dediiii
Ekledim canım
OleeeeeyyyyBebislerrr yetttiiinmmgiremedim bi türlü ikili test için kan verirken ani bi tansiyonum düştü iimdi yiyiyimm bebişte cok iyi. Doktor suan konusmak için cok erken olsada bence KIZ DEDİ ama fiğer kontrolde daha net konuscaz dediiii
Anaaaammm kızıma kanki geliyorrrBebislerrr yetttiiinmmgiremedim bi türlü ikili test için kan verirken ani bi tansiyonum düştü iimdi yiyiyimm bebişte cok iyi. Doktor suan konusmak için cok erken olsada bence KIZ DEDİ ama fiğer kontrolde daha net konuscaz dediiii
Benim en son 7.5 cm olmuştu miyomum sonra birdaha gitmedim daha kontrole. Bebek için hiç bir sorun yok dedi sadece sana ağrı yapabilir dedi. Benim miyom rahmin sağ tarafında kese sol tarafa yerleşmiş o yüzden yeri iyi dedi.Hm peki doktor ne soyledi
Ayyy gözün aydın bak tatlışş kızın olacak inşallahBebislerrr yetttiiinmmgiremedim bi türlü ikili test için kan verirken ani bi tansiyonum düştü iimdi yiyiyimm bebişte cok iyi. Doktor suan konusmak için cok erken olsada bence KIZ DEDİ ama fiğer kontrolde daha net konuscaz dediiii
İki fal atalım o zaman agsfsgsfSorma kiz benim cakralar cok acik bu ara
Hayırlı olsunn canısıı çok sevindimBebislerrr yetttiiinmmgiremedim bi türlü ikili test için kan verirken ani bi tansiyonum düştü iimdi yiyiyimm bebişte cok iyi. Doktor suan konusmak için cok erken olsada bence KIZ DEDİ ama fiğer kontrolde daha net konuscaz dediiii
Çokkk sevindim çilekçim maşallah kuzuyaCanlarım benim hepinizin mesajlarını okudum tek tek, güzel kalplerinizden öperim. O kadar ağladım ki Rabbim dualarımı kabul etti kendimi şaşırdım resmen. Bugün cinsiyeti öğrenicez ellerim titreyerek makyaj yaptımmmbugün buralar cinsiyete doyacakkkk
Hm anladım peki bebeyin eşinin arkasinda olunca nasıl oluyor acabaBenim en son 7.5 cm olmuştu miyomum sonra birdaha gitmedim daha kontrole. Bebek için hiç bir sorun yok dedi sadece sana ağrı yapabilir dedi. Benim miyom rahmin sağ tarafında kese sol tarafa yerleşmiş o yüzden yeri iyi dedi.
Hiç bilmiyorumHm anladım peki bebeyin eşinin arkasinda olunca nasıl oluyor acaba
Kanki kahve falina yeminliyim, yillar once baktirdigimda kadin tanismadigim kocama kadar filan bildi urperdimOlmadı buu
Dur doğuramda kimmiş söyleKanki kahve falina yeminliyim, yillar once baktirdigimda kadin tanismadigim kocama kadar filan bildi urperdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?