- 14 Haziran 2022
- 923
- 1.162
- 63
Siz kaçta yapıyorsunuz poncik ona göre girip bakıcam hemen buraya yaz. Çok heyecanlııValla kardeşimle ev arkadaşı organize ediyor bir pasta bir balon olacak sanırım ama detayını ben de bilmiyorumama şuan kimse bilmiyor kardeşime de süpriz olsun dedim zarfı arkadaşına verdim sonra kardeşim bozuldu o bozulunca arkadaşı da bakmamış yemeğe gitti bunlar garsondan pastaneye ve baloncuya resmi mesaj atıp telefondan sildirmiş yani şuan etrafımda kimse bilmiyor cinsiyeti herkese birden süpriz olacak
7-8 gibi öğreniriz biz de annem şuan mutfakta ciddi bir hazırlık içinde heyecanlıyızSiz kaçta yapıyorsunuz poncik ona göre girip bakıcam hemen buraya yaz. Çok heyecanlıı
Kendim öğrenecek kadar heyecanlandım, akşam coşacak buralar7-8 gibi öğreniriz biz de annem şuan mutfakta ciddi bir hazırlık içinde heyecanlıyız
heyecanınızı burdan paylaşıyoruz takip ediyoruz bekliyoruzzzz7-8 gibi öğreniriz biz de annem şuan mutfakta ciddi bir hazırlık içinde heyecanlıyız
Ben de yokumdur muhtemelen
Yaş 29
sat 2 şubat
Doğum 9 Kasım
Cinsiyet kiz
Acil şifalar kuzumbende öyle yapacağını düşünüyorum ya zaten 4 gün oldu eczaneden tuzlu su aldık şırıngayla sağdan verip soldan çıkarmalı nazal yıkama yapabiliyorum bir tek yoksa nefes alamıycam fdgfdg
Ayyy akşama mı öğreneceksiniz cokCanlarım benim hepinizin mesajlarını okudum tek tek, güzel kalplerinizden öperim. O kadar ağladım ki Rabbim dualarımı kabul etti kendimi şaşırdım resmen. Bugün cinsiyeti öğrenicez ellerim titreyerek makyaj yaptımmmbugün buralar cinsiyete doyacakkkk
Ekledim ya kız
Ayy müthiş çook sevindim sağlıklı olmasına hadi bakalım cinsiyeti de öğrenelimAskım izmirde yollar kapalı bisiklet turnuvası var, yarım saate evden cıkıp güzelbahçeye geçicez yollar ne durumda hiç bilmiyorum. En geç 6 gibi haberi veririm size diye düşünüyorım
Şuan 13 haftalık hamileyimBende geçen hafta miyom saplandı bebeyin eşini. Arkasinda
Benim var canım miyomum.Kızlar gebelikte miyomu olan varmi
Hm peki doktor ne soylediBenim var canım miyomum.
Bebeğim beni de eklememişsin sanırımEkledim ya kız
Seninki pazartesiPazartesi de bizim günümüz gibi duruyor, en geç salı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?