Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Emzirememek de sevdaya dahil, cok sartlamayalim kendimizi sonra uzulmemek adina ahdjdjdj. Ben cok korkuyorum sutum filan gelmezse diye
Hiç öyle düşünme sütün ilk günler gelmese bile birkaç güne yine gelir. Kötü şeyler düşünmeyelim inşallah sağ salim doğurup emzirip büyütcez

Aynen hayatım öyle diyor maç varsa hayat duruyor bizim evde salonda oturmak istemiyorum sanki stadyum da gibi davranıyor ayy rezalet
Aynı ortam şuan bizim evde de mevcut Tv kırılmaz insallah meyse ki öndeyiz

Şu an sen browni dediğinde bile yüzümü ekşitmem peki ben bir de ekşiye düştüm yemekhanede limonu kaşığa sıkıp içiyorum Gün yaklaştıkça stres yapıyorum.
Bende geçen gün bir kase çorbaya tam bir limon sıkıp içtim, yetmedi limonun içini yedim üstüne. Şimdi hatırlayınca yine canım çekti bak

Sorma ya az önce de diyo ki kızımız gs marşlarıyla uyutucam dandini dandini söyleyemem diyo
Taraftar bi bebek olacak benim kız kardeşim öyle hala da feci taraftar maçları filan takipte aşırı fanatik babamdan kaynaklı fenerbahçeliyiz biz ama o bambaşka derecede senin kız da öyle olacak bu gidişle

Taraftar bi bebek olacak benim kız kardeşim öyle hala da feci taraftar maçları filan takipte aşırı fanatik babamdan kaynaklı fenerbahçeliyiz biz ama o bambaşka derecede senin kız da öyle olacak bu gidişle
Biliyo musun nefret ederim ahajjss taraftar olursa babasıyla yaşasın

Hiç öyle düşünme sütün ilk günler gelmese bile birkaç güne yine gelir. Kötü şeyler düşünmeyelim inşallah sağ salim doğurup emzirip büyütcez
Ay insallah insallah iste insanin aklina gelen 29485959 felaket senaryosundan biri de bu benim icin niyeyse

Ay insallah insallah iste insanin aklina gelen 29485959 felaket senaryosundan biri de bu benim icin niyeyse
O kadar düşünüce insanın aklına neler neler geliyor. Hele etrafında kötü deneyimi olanlar anlatıyor ya çok etkileniyorsun. Sen benim aklımdan geçen senaryoları bir bilsen dilime getirmeye korkuyorum en güzeli o sesleri duymamak

Öyle demeeee bak annem de öyleydi sonra babam evde yokken annem açıyordu maçları takip edip sayıyordu filan bi süre sonra benziyorsun eşine
Ahahsj ayyy kendimi hiç öyle düşünemiyorum ama bilemedim yaa kızım için sanırım sabrederim oyy canım kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…