Hiç öyle düşünme sütün ilk günler gelmese bile birkaç güne yine gelir. Kötü şeyler düşünmeyelim inşallah sağ salim doğurup emzirip büyütcezEmzirememek de sevdaya dahil, cok sartlamayalim kendimizi sonra uzulmemek adina ahdjdjdj. Ben cok korkuyorum sutum filan gelmezse diye
Seni hissetmiştim bak ama diyemedim Allah gönlüne göre verdi çok şükür çok sevindiiimKIZIM OLUYORRRRRRR
Ye ye beyin gelişimi içinde çok faydalıAy ikisini de severim ve yerimyuppi
Aynı ortam şuan bizim evde de mevcut Tv kırılmaz insallah meyse ki öndeyizAynen hayatım öyle diyor maç varsa hayat duruyor bizim evde salonda oturmak istemiyorum sanki stadyum da gibi davranıyor ayy rezalet
Ay 4 1 nedir ya böyle maç mı olur hiç heyecanlı değil ajajs çekişmeli de geçmiyor benceAynı ortam şuan bizim evde de mevcut Tv kırılmaz insallah meyse ki öndeyiz
Bende geçen gün bir kase çorbaya tam bir limon sıkıp içtim, yetmedi limonun içini yedim üstüne. Şimdi hatırlayınca yine canım çekti bakŞu an sen browni dediğinde bile yüzümü ekşitmem pekiben bir de ekşiye düştüm yemekhanede limonu kaşığa sıkıp içiyorum Gün yaklaştıkça stres yapıyorum.
Taraftar bi bebek olacak benim kız kardeşim öyle hala da feci taraftar maçları filan takipte aşırı fanatik babamdan kaynaklı fenerbahçeliyiz biz ama o bambaşka derecede senin kız da öyle olacak bu gidişleSorma ya az önce de diyo ki kızımız gs marşlarıyla uyutucam dandini dandini söyleyemem diyo
Biliyo musun nefret ederim ahajjss taraftar olursa babasıyla yaşasınTaraftar bi bebek olacak benim kız kardeşim öyle hala da feci taraftar maçları filan takipte aşırı fanatik babamdan kaynaklı fenerbahçeliyiz biz ama o bambaşka derecede senin kız da öyle olacak bu gidişle
Ee artık normal bebisim çok görmeBenim bu göbek şaka mı ahajjas
Hahahah Aynenn fenerle Beşiktaş olan maçlar daha heyecanlı gergin geçiyorAy 4 1 nedir ya böyle maç mı olur hiç heyecanlı değil ajajs çekişmeli de geçmiyor bence
Ay insallah insallah iste insanin aklina gelen 29485959 felaket senaryosundan biri de bu benim icin niyeyseHiç öyle düşünme sütün ilk günler gelmese bile birkaç güne yine gelir. Kötü şeyler düşünmeyelim inşallah sağ salim doğurup emzirip büyütcez
O kadar düşünüce insanın aklına neler neler geliyor. Hele etrafında kötü deneyimi olanlar anlatıyor ya çok etkileniyorsun. Sen benim aklımdan geçen senaryoları bir bilsen dilime getirmeye korkuyorum en güzeli o sesleri duymamakAy insallah insallah iste insanin aklina gelen 29485959 felaket senaryosundan biri de bu benim icin niyeyse
Aminnnnnn hepimizinki sağlıkla gelsin allahımmİçime kız doğmuştu seninle ilgili de sağlıkla gelsin güzel kızımız
Öyle demeeee bak annem de öyleydi sonra babam evde yokken annem açıyordu maçları takip edip sayıyordu filan bi süre sonra benziyorsun eşineBiliyo musun nefret ederim ahajjss taraftar olursa babasıyla yaşasın
Ahahsj ayyy kendimi hiç öyle düşünemiyorum ama bilemedim yaa kızım için sanırım sabrederim oyy canım kızımÖyle demeeee bak annem de öyleydi sonra babam evde yokken annem açıyordu maçları takip edip sayıyordu filan bi süre sonra benziyorsun eşine
YA NE DİYOSUUUUNNNN YAAAAAA ALLAHIMMMMMKIZIM OLUYORRRRRRR
Gelsin o günler inşallahAhahsj ayyy kendimi hiç öyle düşünemiyorum ama bilemedim yaa kızım için sanırım sabrederim oyy canım kızım
Amiiiin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimizGelsin o günler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?