Bunu ben de çok merak ediyorum. Fotoğraf çekiminde hiç tanımadığım bir abla erkek çocuğunu kucağıma vermişti. Açıkçası bu hurafeye biraz inanıyorum benYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor
Tersi oluyo benim kızım oldu annemde de erkek oturmuş ablamla ben olmuşuzYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor
Benim kucağıma kuzenimin kızını vermişlerdi daha cinsiyet öğrenmedik. Ama kuzenim kızına korunduğu halde hamile kalmıştı nerdeyse iki aylıkken öğrenmişti, ben dört senede zar zor hamile kaldım yani tutar mı bilmiyorumYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor
Ben kız almıstımYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor
Dugunumuzde cocuk ve bebeklere iyi geceler dilemistik biz, ondan dogal olmadi sanirim da tup yaptik ahdjdjdjdjYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor
yaşasıın tahminlerim 2/3 oldu . Çileği bilemedim bi tek ona erkek demiştimKIZIM OLUYORRRRRRR
Yaaaaa bir prenses daha geliyorKIZIM OLUYORRRRRRR
Bende de kuzenim kızını verdi kucağıma pat diye. O korunduğu halde hamile kalmıştı kızına çok da geç öğrenmişti,ben dört senede anca tutturdumDugunumuzde cocuk ve bebeklere iyi geceler dilemistik biz, ondan dogal olmadi sanirim da tup yaptik ahdjdjdjdj
Yaaaa bebeğğiiiimm cok sevindimmmmKIZIM OLUYORRRRRRR
Harikayiz harika ahahahahaBende de kuzenim kızını verdi kucağıma pat diye. O korunduğu halde hamile kalmıştı kızına çok da geç öğrenmişti,ben dört senede anca tutturdumOnu da kucağıma vermeseymiş benim halim ne olurmuş
Lancome teint idole ultra wearKızlar kapatıcılığı yüksek ve kaliteli fondöten önerir misiniz bana
Ben erkek almıştım sonuç erkekYa kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor
Progestani birakali iki haftayi gecti, hala ayni sivilce durumu mevcutKızlar ya cildinizle nasıl başa çıkıyorsunuz?
O kadar kurudu ki yüzüm pul pul dökülüyor. Ama sürekli sivilceli. Progestan mı yapıyor anlamadı? Hangi kremi kullanacağımı şaşırdım
Bana da erkek çocuk verdiler bana yetmezmiş gibi bir de kocama da vermişlerBunu ben de çok merak ediyorum. Fotoğraf çekiminde hiç tanımadığım bir abla erkek çocuğunu kucağıma vermişti. Açıkçası bu hurafeye biraz inanıyorum ben
Doğruluk payı var diyebilir miyiz o zamanBen kız almıstım
ya doğru mu gerçekten o zaman bu tez . Benim de oğlum olacak o zamanBen erkek almıştım sonuç erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?