Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor

Ya kızlar bişey sorcam. Hani diyorlar ya düğünde hangi cinsiyet bebeği kucağına alırsan çocuğun cinsiyeti aynı olurmuş. Bu doğru mu cinsiyeti belli olanlar ne diyor
Bunu ben de çok merak ediyorum. Fotoğraf çekiminde hiç tanımadığım bir abla erkek çocuğunu kucağıma vermişti. Açıkçası bu hurafeye biraz inanıyorum ben

Tersi oluyo benim kızım oldu annemde de erkek oturmuş ablamla ben olmuşuz

Benim kucağıma kuzenimin kızını vermişlerdi daha cinsiyet öğrenmedik. Ama kuzenim kızına korunduğu halde hamile kalmıştı nerdeyse iki aylıkken öğrenmişti, ben dört senede zar zor hamile kaldım yani tutar mı bilmiyorum

Dugunumuzde cocuk ve bebeklere iyi geceler dilemistik biz, ondan dogal olmadi sanirim da tup yaptik ahdjdjdjdj

Dugunumuzde cocuk ve bebeklere iyi geceler dilemistik biz, ondan dogal olmadi sanirim da tup yaptik ahdjdjdjdj
Bende de kuzenim kızını verdi kucağıma pat diye. O korunduğu halde hamile kalmıştı kızına çok da geç öğrenmişti,ben dört senede anca tutturdum Onu da kucağıma vermeseymiş benim halim ne olurmuş

Kızlar kapatıcılığı yüksek ve kaliteli fondöten önerir misiniz bana

Kızlar doktordan geldim yazamadım hastalıktan 1 kilo vermişim hamile kaldığım kiloya göre -1 deyim şuan ama bebek çok önden gidiyor doktorum endişelendi sende şeker var mı ailede genetik dedi yok dedim 2 hafta sonra gel bakalım şekerine de dedi korktum ben de normalde 70 gram olması gerekirken 120 gram çıktı benim kız 10 gün önde karın çevresi

Kızlar ya cildinizle nasıl başa çıkıyorsunuz?
O kadar kurudu ki yüzüm pul pul dökülüyor. Ama sürekli sivilceli. Progestan mı yapıyor anlamadı? Hangi kremi kullanacağımı şaşırdım

Kızlar ya cildinizle nasıl başa çıkıyorsunuz?
O kadar kurudu ki yüzüm pul pul dökülüyor. Ama sürekli sivilceli. Progestan mı yapıyor anlamadı? Hangi kremi kullanacağımı şaşırdım
Progestani birakali iki haftayi gecti, hala ayni sivilce durumu mevcut ben gececegine olan inancimi kaybettim, yikayip tonikleyip nemlendiriyorum sadece. Sosyalleseceksem de mecburen makyaj

Bunu ben de çok merak ediyorum. Fotoğraf çekiminde hiç tanımadığım bir abla erkek çocuğunu kucağıma vermişti. Açıkçası bu hurafeye biraz inanıyorum ben
Bana da erkek çocuk verdiler bana yetmezmiş gibi bir de kocama da vermişler
Ben kız almıstım
Doğruluk payı var diyebilir miyiz o zaman
Ben erkek almıştım sonuç erkek
ya doğru mu gerçekten o zaman bu tez . Benim de oğlum olacak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…