- 3 Nisan 2023
- 2.748
- 2.702
- 63
- 38
Daha bu sabah oğlum diye sevmiştim umarım alınmamıştırAhahahahs ya yerimartik inan ve gobusunu prensesim kizim filan diye sevmeye basla hemen
Sen zaten sade kız annelerini ekliyosunSeni de eklemiştim aşko
esim de ozur dileyip durdu ilk gunler hep kizim kizim opup durdum gobegini cocuk travmatize olmaz umarim diyorduDaha bu sabah oğlum diye sevmiştim umarım alınmamıştırayyy güzel kızım demeye başladım bile şimdi favlansın pembik giysiler
Bi garip oluyoruz gerçekten eşini çok iyi anlıyorımesim de ozur dileyip durdu ilk gunler hep kizim kizim opup durdum gobegini cocuk travmatize olmaz umarim diyordueveeet en firfirli en pembisleri benim icin de alip giydirin bacilarim yaaaa
Neyse siz toka taki alirken ben papyon alir dururum artik oglusumaBi garip oluyoruz gerçekten eşini çok iyi anlıyorımayy tabisiiii
Ayy evet pantolon askısı bende şok seviyorum yaa çok güzel oluyorNeyse siz toka taki alirken ben papyon alir dururum artik oglusumabir yerden yakalamamiz lazim süslenme isini bir de pantalon askisi cok severim erkek bebolarda, bunlarla yetiniiiciiiiz artik
Ahahah gördüğümü ekliyorum daha doğru olur seninki erkek miydi ekleyim hemen kız herkesi siliyim sen isteSen zaten sade kız annelerini ekliyosun
Bi de baba ogul takim mayo sort hayalim vardi hep daha bekarken imrenirdim, dedim yaza hazir ol esime mayonuzu ben secicem siz giyiceksiniz sjdjfjjfAyy evet pantolon askısı bende şok seviyorum yaa çok güzel oluyor
Ahahah gördüğümü ekliyorum daha doğru olur seninki erkek miydi ekleyim hemen kız herkesi siliyim sen iste
Yaaaaaaaaaa Allah'ım çok şükür nasıl üzülmüştüm dün sen üzüldün diye çok şükür canım benim valla Allah analı babalı büyütmek nasip etsin nazarlardan korusunCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Ay ay ayyy çok tebrik ederim canım kızlar çetesi olarak üstünüz galibaKIZIM OLUYORRRRRRR
Yaaa evet gerçekten aynı gün aynı sonuclarrrrKızlar hepinize teşekkür ederim , mesajlarınızı tek tek okudım gözyaşımı sildiğim ilk an size yazdım hemen inanamıyorumçok ama çok mutluyum eceeaap C cilekcanavari resmen 3ledik kızları aynı günde aynı sonuçlar daha ne olsun ayy çok mutluyum hemen oylamayı yapayım Puxhu kankam ekle beni en pembesinden listeye
Allaha dua ediyorum bebikom shsjdjdjf nolue geçsin die shdjdjd ya da eşine azck masaj yaptır belkm biraz rahatlatırkızlar bel ağrısı için bişey yapıyo musunuz bugün bittim ağrıdan
Kıazzzz ben varım ya okumadn mı beni shslsndkdrBaşka belli olan var mı 14 sayfa okuyacağım
Canımm çok teşekkür ederim hiç beklemediğim bir sonuç oldu o yüzden hala çok şaşkınımAy ay ayyy çok tebrik ederim canım kızlar çetesi olarak üstünüz galibaAllah ömrünü uzun etsin sağlıkla büyüsün çok sevindim
Canım benim canımmm Allah razı olsunn, sağlıkla doğurduğumuz günleri görelim inşallah birbirimizinnnYaaaaaaaaaa Allah'ım çok şükür nasıl üzülmüştüm dün sen üzüldün diye çok şükür canım benim valla Allah analı babalı büyütmek nasip etsin nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?