Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Daha bu sabah oğlum diye sevmiştim umarım alınmamıştır ayyy güzel kızım demeye başladım bile şimdi favlansın pembik giysiler
esim de ozur dileyip durdu ilk gunler hep kizim kizim opup durdum gobegini cocuk travmatize olmaz umarim diyordu eveeet en firfirli en pembisleri benim icin de alip giydirin bacilarim yaaaa

Neyse siz toka taki alirken ben papyon alir dururum artik oglusuma bir yerden yakalamamiz lazim süslenme isini bir de pantalon askisi cok severim erkek bebolarda, bunlarla yetiniiiciiiiz artik
Ayy evet pantolon askısı bende şok seviyorum yaa çok güzel oluyor

Ayy evet pantolon askısı bende şok seviyorum yaa çok güzel oluyor
Bi de baba ogul takim mayo sort hayalim vardi hep daha bekarken imrenirdim, dedim yaza hazir ol esime mayonuzu ben secicem siz giyiceksiniz sjdjfjjf
Ooy siz de anne kiz kombini yaparsiniz kizi olanlarr

Ay maşallah kız bebeklerimiz çoğalmış ne güzel bir gün hayırlı olsun kızlar

Yaaa evet gerçekten aynı gün aynı sonuclarrrr çok şükür bin şükür sağlıklılar iyiler
Ben liste için azcık daha bekliciimm hahdhd diğer raneevumda emin oldumtan sonra ekleriiz

Ay ay ayyy çok tebrik ederim canım kızlar çetesi olarak üstünüz galiba Allah ömrünü uzun etsin sağlıkla büyüsün çok sevindim
Canımm çok teşekkür ederim hiç beklemediğim bir sonuç oldu o yüzden hala çok şaşkınım hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…