Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İnşallah canım çok sağol. Hala midem kötü vitaminlerimi bile yutmak istemiyorum canım o kadar sıkkın. Giyindim şimdi asm’nin açılmasını bekliyorum. Benim bugün de gelmez sanırım bi gün geç ulaşmıştı, ama bakalım.

ayy olumsuz ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum doktor bırak dedi bıraktım ama hala evhamlıyım. Umarım herşey yolunda gider
Doktor ne diyosa onu yapmak lazım aslında sonuçta süreci takip eden onlar bişey olmaz içimizi ferah tutalım

evet acısı da fazlalaştı ve morluk baya oluyor. ben artık bacaktan yapmaya geçicem galiba karnımı mosmor görünce üzülüyorum sanki bi tık
bacaktan yapmadim hic ama kullananlardan duymustum en rahati karinmis. bacaga yaparsan burayada yazarsin canim bakalim nasil oluyor ben biraz korkuyorum karina zor alistim elim titriyordu ilk zamanlarda

bacaktan yapmadim hic ama kullananlardan duymustum en rahati karinmis. bacaga yaparsan burayada yazarsin canim bakalim nasil oluyor ben biraz korkuyorum karina zor alistim elim titriyordu ilk zamanlarda
Kan sulandırıcı kollardan da yapılıyor kızlar gerçi yaz olduğu için morarma yüzünden tercih edilmeyebilir bacak çok daha az yanıyor göbeğe göre

evet acısı da fazlalaştı ve morluk baya oluyor. ben artık bacaktan yapmaya geçicem galiba karnımı mosmor görünce üzülüyorum sanki bi tık
Kanki şimdi şöyle bişey oluyor o karnın büyüdükçe deri esnekleşiyor ve haliyle de acıma ve morarma oluyor. İğne artık hem canımı yakıyor hemde morarmalarım fazlalaştı. Koldan yapabilsem oraya geçicem bacak için çok etkili değil diye duymuştum kuzu ama emin değilim

anladım canım inşallah hepimizin sağlıklı hamilelik süreci olsun,Allah hepimize sonuna kadar sağlıkla götürmeyi nasip etsin

Oyyy buyumus annesi kizin 1 kg artis ise muhtesem ya 3 ayi devirdik boru mu

Yaa maşallah annesi sağlıkla gelsin

Günaydın bacıkommm ben bugün kızıma ciciler baktım hep ve ufak tefek bişiler aldımmm çok mutluyum heyecanla gelmesini beklicem
Oyyyy simdi gelince cosacaksin iyice ben surekli bodyleri karnima koyup duruyorum ahahahahahaha sanki o giymis gibi prova anca kaldirdim gunlerce gidip gelip baktim sevdim ajdjdjdj

Ben bacaktan yapma gafletinde bulundum iki gun yuruyemedim cok kotu curumustu gece ustune yatamamistim bacagin neresinden yaptiginiz cok onemli esim sanieim olmayacak bi yere yapmisti

Kızlar ya kasıklarınızın iki yanında ağrı oluyor mu tam tarif edemedim ama böyle gerilme gibi bi ağrı

Sonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktı kızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM

Oyyyy gozun aydin canim benim hamdusenalar olsun tabi kiz olmasin mi boyle habere prenses annesi oluyorsun harikaaaaa

yaaaa harika bir haber buuuu tebrik ederim canım sağlıkla gelsin minik prensesimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…