- 11 Nisan 2024
- 887
- 750
- 23
İnşallah canım çok sağol. Hala midem kötü vitaminlerimi bile yutmak istemiyorum canım o kadar sıkkın. Giyindim şimdi asm’nin açılmasını bekliyorum. Benim bugün de gelmez sanırım bi gün geç ulaşmıştı, ama bakalım.Kuşum stresten oluyor yaaa benim de tansiyonum oynuyordu devamlı. Ama hiç streslik bir durum yokmuş, bebeklerimiz bu kadar büyüdüğüne göre zaten sağlıklı olduğu belliydi aslında. ben cinsiyetleri merak ediyorummm tüm gün burda beklicem haberlerinizi
Yaaa geçmiş olsun canım benim inşallah hemen toparlanırsınYatıyorum bugün bütün gün kafamı kaldıramayacağım galiba iyice gribe dondu hastalığım sen nasılsın canım
Teşekkür ederimAy maşallah güzel prensesine
Doktor ne diyosa onu yapmak lazım aslında sonuçta süreci takip eden onlar bişey olmaz içimizi ferah tutalımayy olumsuz ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum doktor bırak dedi bıraktım ama hala evhamlıyım. Umarım herşey yolunda gider
bacaktan yapmadim hic ama kullananlardan duymustum en rahati karinmis. bacaga yaparsan burayada yazarsin canim bakalim nasil oluyor ben biraz korkuyorum karina zor alistim elim titriyordu ilk zamanlardaevet acısı da fazlalaştı ve morluk baya oluyor. ben artık bacaktan yapmaya geçicem galiba karnımı mosmor görünce üzülüyorum sanki bi tık
Canım çok geçmiş olsun. İnş en kısa zamanda sağlıklı bir yavrun olurArkadaşlar cok uzgunum ama bos gebelık gecırıyorum malesef bebegı goremedık hepınıze saglıklı sıhatlı bebekler nasıp olsun
Kan sulandırıcı kollardan da yapılıyor kızlar gerçi yaz olduğu için morarma yüzünden tercih edilmeyebilir bacak çok daha az yanıyor göbeğe görebacaktan yapmadim hic ama kullananlardan duymustum en rahati karinmis. bacaga yaparsan burayada yazarsin canim bakalim nasil oluyor ben biraz korkuyorum karina zor alistim elim titriyordu ilk zamanlarda
Kanki şimdi şöyle bişey oluyor o karnın büyüdükçe deri esnekleşiyor ve haliyle de acıma ve morarma oluyor. İğne artık hem canımı yakıyor hemde morarmalarım fazlalaştı. Koldan yapabilsem oraya geçicem bacak için çok etkili değil diye duymuştum kuzu ama emin değilimevet acısı da fazlalaştı ve morluk baya oluyor. ben artık bacaktan yapmaya geçicem galiba karnımı mosmor görünce üzülüyorum sanki bi tık
anladım canım inşallah hepimizin sağlıklı hamilelik süreci olsun,Allah hepimize sonuna kadar sağlıkla götürmeyi nasip etsinbenim 2 kaybim oldu sonra test yaptirdik pihtilasma cikti onun icin kullaniyorum canim. once iyne kullaniyordum yine pihtilasmani tamamen duzeltmedigi icin 2 haftadir hem iyne hem ilac kullaniyorum. genelde ya testlerde pihti olunca verilir ya da oncesinde dusuk yasayanlara
amin canim insallah sagsalim bir dogursak rahatlasakanladım canım inşallah hepimizin sağlıklı hamilelik süreci olsun,Allah hepimize sonuna kadar sağlıkla götürmeyi nasip etsin
Geçmiş olsun canım inşallah yeniden hayırlısıyla nasip olurArkadaşlar cok uzgunum ama bos gebelık gecırıyorum malesef bebegı goremedık hepınıze saglıklı sıhatlı bebekler nasıp olsun
Oyyy buyumus annesi kizinGuuunaydiiin kızlarkontrole gittim geldim her şey yolunda 4-5 gün önden gidiyor tombikto kızım 12+4 teyim 13+1 görünüyor 6.78 cm olmuş.size işte göbek işte bebek çalışmamı atıyorum elbise toplandığı için bir de kemerden dolayı büyük gibi çıkmış normalde çok inceyim dermişim 77 ile başladığım tedavinin başından beri sadece 1 kilo almışım çok iyi dedi
Canikosu serklaj için 10-15 gün içinde yaparız diye konuştuk gün verecekler önlem amaçlı yapacak.tansiyon işini konuştuk sabah akşam ölçecegim 14 u buluyorsa geçiyorsa kardiyoloji ile konuşalım holter takalım dedi kontrolde ölçtü 10-6 iyi dedi
Yaa maşallah annesi sağlıkla gelsinGuuunaydiiin kızlarkontrole gittim geldim her şey yolunda 4-5 gün önden gidiyor tombikto kızım 12+4 teyim 13+1 görünüyor 6.78 cm olmuş.size işte göbek işte bebek çalışmamı atıyorum elbise toplandığı için bir de kemerden dolayı büyük gibi çıkmış normalde çok inceyim dermişim 77 ile başladığım tedavinin başından beri sadece 1 kilo almışım çok iyi dedi
Canikosu serklaj için 10-15 gün içinde yaparız diye konuştuk gün verecekler önlem amaçlı yapacak.tansiyon işini konuştuk sabah akşam ölçecegim 14 u buluyorsa geçiyorsa kardiyoloji ile konuşalım holter takalım dedi kontrolde ölçtü 10-6 iyi dedi
Oyyyy simdi gelince cosacaksin iyice ben surekli bodyleri karnima koyup duruyorum ahahahahahaha sanki o giymis gibi provaGünaydın bacıkommm ben bugün kızıma ciciler baktım hep ve ufak tefek bişiler aldımmm çok mutluyum heyecanla gelmesini beklicem
Ben bacaktan yapma gafletinde bulundum iki gun yuruyemedim cok kotu curumustu gece ustune yatamamistim bacagin neresinden yaptiginiz cok onemli esim sanieim olmayacak bi yere yapmistibacaktan yapmadim hic ama kullananlardan duymustum en rahati karinmis. bacaga yaparsan burayada yazarsin canim bakalim nasil oluyor ben biraz korkuyorum karina zor alistim elim titriyordu ilk zamanlarda
Sonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıTeşekkür ederimbakalım annesi senden ne gelecek cinsiyet bugün çıkar inşallah sonuçların bi oh çekersin sonuçları aldıktan sonra hiç soru sorasım gelmedi bir şey sormayacak mısın diyor dedim artık hiç bir şey önemli değil iyiyim ben
Oyyyy gozun aydin canim benimSonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM
Çok teşekkür ederim canımm artık kızım diye sevebileceğim ne güzel hisOyyyy gozun aydin canim benimhamdusenalar olsun tabi kiz olmasin mi boyle habere prenses annesi oluyorsun harikaaaaa
yaaaa harika bir haber buuuu tebrik ederim canım sağlıkla gelsin minik prensesimizSonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?