- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım çok güzel haberlerGuuunaydiiin kızlarkontrole gittim geldim her şey yolunda 4-5 gün önden gidiyor tombikto kızım 12+4 teyim 13+1 görünüyor 6.78 cm olmuş.size işte göbek işte bebek çalışmamı atıyorum elbise toplandığı için bir de kemerden dolayı büyük gibi çıkmış normalde çok inceyim dermişim 77 ile başladığım tedavinin başından beri sadece 1 kilo almışım çok iyi dedi
Canikosu serklaj için 10-15 gün içinde yaparız diye konuştuk gün verecekler önlem amaçlı yapacak.tansiyon işini konuştuk sabah akşam ölçecegim 14 u buluyorsa geçiyorsa kardiyoloji ile konuşalım holter takalım dedi kontrolde ölçtü 10-6 iyi dedi
oluyor ara ara canım. Sen biraz kendini fazla dinliyorsun bence ne dersinKızlar ya kasıklarınızın iki yanında ağrı oluyor mu tam tarif edemedim ama böyle gerilme gibi bi ağrı
Ay çok teşekkür ederim inanılmaz mutluyumyaaaa harika bir haber buuuu tebrik ederim canım sağlıkla gelsin minik prensesimiz
seni öyle iyi anlıyorum ki ben bile hala kendime gelemedim hala sebepsiz sırıtıyorumAy çok teşekkür ederim inanılmaz mutluyum
Evet evet kesinlikle kizlar cogaldi artikheyooo gurupta kızlar çoğalıyor sanırım herkes anketi oylasın plssss
Yhaaaaaa çok duygulandım çok şükür canım benimSonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM
Safiye sultan ahahahah cok iyi oneriGebelik günlüğümün altında yazana bakar mısınız isim önerileri vermiş
Amin canım Allah hepimizin bebeğini nazardan kötülüklerden korusunYaa maşallah annesi sağlıkla gelsin
ortada gelin bolluğu var şanslısınız hjdsfhjshsEvet evet kesinlikle kizlar cogaldi artikeh biz oglan analari olarak yavastan kizlardan gelin adayi bakmaya baslariz secenek bollasti ajdjdjdjdjdjdjdjdj
(İcime kaynana kacti)
Valla maratonda gibiyiz onu atlat bunu atlatherşeyin yolunda olmasına sevindim canım çok güzel haberler
Yok ya biraz rahatsız etti de ondanoluyor ara ara canım. Sen biraz kendini fazla dinliyorsun bence ne dersindün akşam mesela uzanıyordum birden bir bıçak saplanması gibi girdi karnıma 3-5 sn sonra geçti yada solda oldu mesela bu gece sabahta oldu ara ara, normal bunlar bence artık büyüme hızı arttı bebişlerin bunları biraz fazla hissedebiliriz.
Safiye yi anladım da sultan nedirSafiye sultan ahahahah cok iyi oneri
Ahahahahahaha aynen gelin adaylari cogaliyorortada gelin bolluğu var şanslısınız hjdsfhjshs
Nasıl da geçti kız 3 ayOyyy buyumus annesi kizin1 kg artis ise muhtesem ya 3 ayi devirdik boru mu
Kahvaltida esim diyor ki oglanin adini SAKİN mi koysak hani adi gibi sakin olur belki ahahahahahaha ofSafiye yi anladım da sultan nedirmuhteşem yüzyıl geldi aklıma
Kan ter gozyasi ile gecti ama GECTİNasıl da geçti kız 3 ayisim derdine düştüm şimdi de favorimiz Maya bakalım gel git aklıma daha neler gelecek
Onu bende düşünüyorum hatta eşime bu odayı da doldurduk ama 2. bebek gelince burayı da boşaltmak gerekecek dedim hey maşallah diyor hfdjhkjhValla maratonda gibiyiz onu atlat bunu atlatben şimdiden 2 yi bile düşünüyorum sadece düşünce ama yaşımdan dolayı çekiniyorum bunu bı sağlıkla doğurayim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?