Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ben totem yaptım 4.ayı doldurmadan almayacağım sonra başlarım almaya artık şuan favlama aşamasındayım 😄😄
Dayanamadım vallahi yaaa bende almıcaktım aslında ama amaaaan dedim bugünleri gösteren rabbim kucağımıza da verirrr kocaman oldu bebişler😍😍 ay kızımız oluyor ya sen inanabiliyor musun? Ben hala hayal görüyorum sanki

Kızlar çok teşekkür ederim hepinizee yaa cansınız🩷🩷 hemen size koştum sevincimi paylaşmaya😍😍 anlık konumum ektedir djdjjrk

Eklentiler

• IMG_8847.webp
    IMG_8847.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 42
Dayanamadım vallahi yaaa bende almıcaktım aslında ama amaaaan dedim bugünleri gösteren rabbim kucağımıza da verirrr kocaman oldu bebişler😍😍 ay kızımız oluyor ya sen inanabiliyor musun? Ben hala hayal görüyorum sanki
yok ben de inanamıyorum hala hep gönlümden geçen kızdı zaten ama ciddi bir şok yaşadım yani o kadar olmaz diye düşünmüşüm ki rabbim öyle güzel bir müjde verdiki bize şükürler olsun sağlıkla gelsinler 🙏

ben hicbirini yikamadim, etiket kesip yikayip utulemeyi toptan annelerimle yapicam insallaj bizde adet oyledir😬😬🩵🩵
eveetttt biz de öyle yaparızz uğraşmam bende şimdilik bişeyle, odaıs hazırlansın ondan sonra yıkanır ütülenir yerleşir herşeyi birde oda yapma mevzusu var oda seçmek bile büyük olay bırak bebek arabasını geride dursun oda yani oda hfdkjhs bakınıyorum ama bir türlü heh işte bu diyebildiğim bişey çıkmadı karşıma herşey çok aynı gibi geliyor

kızlar doktorum bu hafta elenatal 2 ye ek olarak demir ve d vitamini başlattı sizlere hangi marka ilaçları vermişti yazabilir misiniz :dua:

Galiba zaten karnımda bi anda büyüdü ben anlamadım bu işten bişey ahajsn
dimi yaa benim de 1 hafta önce bukadar karnım yoktu birden büyümeye başladı bak mesela karnımın üst tarafında sağ tarafta şuan ince bir sızı var takılayım mı takılmayayım mı 😄😄

yok ben de inanamıyorum hala hep gönlümden geçen kızdı zaten ama ciddi bir şok yaşadım yani o kadar olmaz diye düşünmüşüm ki rabbim öyle güzel bir müjde verdiki bize şükürler olsun sağlıkla gelsinler 🙏
Amiin Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

eveetttt biz de öyle yaparızz uğraşmam bende şimdilik bişeyle, odaıs hazırlansın ondan sonra yıkanır ütülenir yerleşir herşeyi birde oda yapma mevzusu var oda seçmek bile büyük olay bırak bebek arabasını geride dursun oda yani oda hfdkjhs bakınıyorum ama bir türlü heh işte bu diyebildiğim bişey çıkmadı karşıma herşey çok aynı gibi geliyor
Kusum valla hepsi birbirinin cok benzeri malesef 🥹 ben mobilyada biraz cinsiyetsiz secimleri seviyorum hem sonra satabilmek icin hem de olurda baska cinsiyet bir kardesi olursa cop olsun istemem😬 duvar kagidi aksesuar aydinlatma gibi detaylarla cinsiyetlendirme yapacagim ☺️🩵

Back
X