Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
bnde hap kullanıyorum ecoprin. banada gazi üniversitesinde genç araştırmacı bir doktor. yapılan son araştırmalar plesantaya zarar verebilceğini söylüyor falan dedi. korktm 1 haftadr kullanmıyorum, şimdi de pıhtı atar mı diye korkuyorum :( iki arada kaldım
Ecoprin ben de tüp bebek sürecinin başından beri kullanıyorum umarım öyle bir zararı yoktur 🙏🏻

Sonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktı🙏🏻🙏🏻 kızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız😍🤣 BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM🩷🩷🩷🩷🩷🥹🥹🥹🥹🥹
Yaaaa çok mutlu oldumm gözün aydın canımmm sağlıkla gelsin kızlarımız çoğaldı cidden 🌸🌸🙏

Sonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktı🙏🏻🙏🏻 kızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız😍🤣 BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM🩷🩷🩷🩷🩷🥹🥹🥹🥹🥹
Ayyy😍😍😍sağlıkla gelsin prenses

uzağa da yapsam morarıyor ya artık. belki artık kan sulu olduğu için morluk başlamış olabilir mi? ilk başlarda diyorum ya iğne izi bile yoktu
Ben de bazen düşünüyorum farklı yerden mi vursam diye çünkü karnım büyüdükçe zorlanacakmışım gibi geliyor. Eğer denersen bize de haber verir misin :KK16:

Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🩷🌷

Kızlar ya kasıklarınızın iki yanında ağrı oluyor mu tam tarif edemedim ama böyle gerilme gibi bi ağrı
Şimdi kasıklarım ağrıyor diye yazmaya girdim senin yazdığını gördüm. Dün bu kadar yoktu ama bugün ayakta yürürken çok net hissettiren bi kasık ağrısı var rahim genişliyor iyice

Şimdi kasıklarım ağrıyor diye yazmaya girdim senin yazdığını gördüm. Dün bu kadar yoktu ama bugün ayakta yürürken çok net hissettiren bi kasık ağrısı var rahim genişliyor iyice
Galiba zaten karnımda bi anda büyüdü ben anlamadım bu işten bişey ahajsn

Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla al kucağına :KK200:

Ay ay ayyyyy bu duygu o kadar harika bi duygu kiiiiiiiiiii günlerce sersem tavuk gibi gezeceksin şimdi 😍😍😍😁😁😁😁 ben ağzımı kapatamıyorum gülmekten😁
Tebrik ederimmmm kızlarımız çoğaldı vallahi🎀

Ay ay ayyyyy bu duygu o kadar harika bi duygu kiiiiiiiiiii günlerce sersem tavuk gibi gezeceksin şimdi 😍😍😍😁😁😁😁 ben ağzımı kapatamıyorum gülmekten😁
Tebrik ederimmmm kızlarımız çoğaldı vallahi🎀
ahahaha görmemişin kızı olmuş moduna girdik sürekli elimin karnımda olduğunu farkettim 2gündür değişik bir duygu yüklendi 🤗🤗

Back
X