Bizim soyisim 3 harf isim de 3-4 harf bakıyorumKan ter gozyasi ile gecti ama GECTİbizde de basinda iki erkek ismi vardi hala onlardan gidiyor gibiyiz yeni bir begeni ekleyemedik listeye
maya cok guzel
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim soyisim 3 harf isim de 3-4 harf bakıyorumKan ter gozyasi ile gecti ama GECTİbizde de basinda iki erkek ismi vardi hala onlardan gidiyor gibiyiz yeni bir begeni ekleyemedik listeye
maya cok guzel
![]()
Yhaaaaaa çok duygulandım çok şükür canım benimçok mutlu ol herkes çok mutlu sağlıklı olsun
![]()
Çok teşekkür ederim kızlar
Hayırlı olsun çok sevindim . Darısı sağlıkla bana inşallahÇok teşekkür ederim kızlar![]()
Amin canım benimHayırlı olsun çok sevindim . Darısı sağlıkla bana inşallah![]()
![]()
![]()
Ecoprin ben de tüp bebek sürecinin başından beri kullanıyorum umarım öyle bir zararı yokturbnde hap kullanıyorum ecoprin. banada gazi üniversitesinde genç araştırmacı bir doktor. yapılan son araştırmalar plesantaya zarar verebilceğini söylüyor falan dedi. korktm 1 haftadr kullanmıyorum, şimdi de pıhtı atar mı diye korkuyorumiki arada kaldım
Yaaaa çok mutlu oldumm gözün aydın canımmm sağlıkla gelsin kızlarımız çoğaldı ciddenSonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız
BEN DE BİR KIZ ANNESİ OLUYORUM
![]()
AyyySonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız
![]()
Ben de bazen düşünüyorum farklı yerden mi vursam diye çünkü karnım büyüdükçe zorlanacakmışım gibi geliyor. Eğer denersen bize de haber verir misinuzağa da yapsam morarıyor ya artık. belki artık kan sulu olduğu için morluk başlamış olabilir mi? ilk başlarda diyorum ya iğne izi bile yoktu
Daha gelmedi teyzesi internetten aldım gelsin göstercem hepsiniBize de göster biz de bakalım![]()
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahSonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız
![]()
Şimdi kasıklarım ağrıyor diye yazmaya girdim senin yazdığını gördüm. Dün bu kadar yoktu ama bugün ayakta yürürken çok net hissettiren bi kasık ağrısı var rahim genişliyor iyiceKızlar ya kasıklarınızın iki yanında ağrı oluyor mu tam tarif edemedim ama böyle gerilme gibi bi ağrı
Galiba zaten karnımda bi anda büyüdü ben anlamadım bu işten bişey ahajsnŞimdi kasıklarım ağrıyor diye yazmaya girdim senin yazdığını gördüm. Dün bu kadar yoktu ama bugün ayakta yürürken çok net hissettiren bi kasık ağrısı var rahim genişliyor iyice
Ayyy valla gelsinler dalin yumusatıcıyla yıkıcam hepsini ve koklucammmmOyyyy simdi gelince cosacaksin iyice ben surekli bodyleri karnima koyup duruyorum ahahahahahaha sanki o giymis gibi provaanca kaldirdim gunlerce gidip gelip baktim sevdim ajdjdjdj
Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla al kucağınaSonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız
![]()
Ay ay ayyyyy bu duygu o kadar harika bi duygu kiiiiiiiiiii günlerce sersem tavuk gibi gezeceksin şimdiSonucumm çıktı şükürler olsun tertemizz ayyy çok mutluyum üzerimden nasıll büyük bi yük kalktıkızılcık şerbeti Pembe gibi RABBİME HAMDÜSENALAR OLSUN diye dolanıyorum ortalarda asdffg veee dayanamadım cinsiyeti sordum hemenn artık biz öğrendiğimiz cinsiyeti kutlayacağız
![]()
ben totem yaptım 4.ayı doldurmadan almayacağım sonra başlarım almaya artık şuan favlama aşamasındayımDaha gelmedi teyzesi internetten aldım gelsin göstercem hepsini![]()
Tamam çiçeğim bu aksam bacaktan bi denicem bakalımBen de bazen düşünüyorum farklı yerden mi vursam diye çünkü karnım büyüdükçe zorlanacakmışım gibi geliyor. Eğer denersen bize de haber verir misin![]()
ahahaha görmemişin kızı olmuş moduna girdik sürekli elimin karnımda olduğunu farkettim 2gündür değişik bir duygu yüklendiAy ay ayyyyy bu duygu o kadar harika bi duygu kiiiiiiiiiii günlerce sersem tavuk gibi gezeceksin şimdiben ağzımı kapatamıyorum gülmekten
Tebrik ederimmmm kızlarımız çoğaldı vallahi![]()