- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.835
- 63
Galiba doğurduktan sonra seyit onbaşı gücü geliyor kadınlara. eminim park diye çekiştirmese bile sen dersin çocuğum bi hava alsın dışarı çıkarayım diyeMesela su an etegimden park diye cekistirse kahrolurum goturemesem ama olmamak lazim iste ne var di mi yani bize hic mi hayir denmedi sanki buyutulurkenbabalar artik carpi 10 performans mecbur jsdjfjf
Bak benimki su an toplantidan cikti yanaginda telefon, bi yandan bulasik mak yerlestiriyorgercek bir ev beyfendisi oldu artik ajajajajaja
Dedim ki mutfak onlugu alayim mi sana super dad filan yazdiririm onune ahahahsjsjsGaliba doğurduktan sonra seyit onbaşı gücü geliyor kadınlara. eminim park diye çekiştirmese bile sen dersin çocuğum bi hava alsın dışarı çıkarayım diye
Senin koca varya harbi ev beyefendisi oldu maşallah subhanallah doğumdan sonra da aynı performansı bekliyoruzzz ahhahjhhaah
H&m de aldigim pantolonun sortu da vardi renk renk karin panelli, ben ondan alcam kusum bi tane
Yaa bugün benim de başık ağrıyor neden kii gözümü açıp bilgisayara bakamıyorum o derece yaniiDun parolla hallettim ama bugun yine basim agriyor ya
bebeği gördükten sonra hayatta bırakıpta bi yere gitmezDedim ki mutfak onlugu alayim mi sana super dad filan yazdiririm onune ahahahsjsjs
Bozuldu
Ay dogurunca kat be katini bekliyorum adam insallah ofise donmeye karar vermez ya benim yuzumden ajdjdjdj
Hos o zaman ben de onla bir giderim ofise ahdjdjdjdjd
oluyor canım ya ben 2 haftadır hergün sabah 11 akşam 5 baş ağrısı çekiyorum. tansiyonunuza da bakın arada ama onla alakası yok hormonalYaa bugün benim de başık ağrıyor neden kii gözümü açıp bilgisayara bakamıyorum o derece yanii
Benim iki gündür yüzüme bakılmıyor ya. Önceki akşam tansiyonum 7/4 e düştü. Dün de gece boyunca kustum hala çok kötüyüm. Bilmiyorum stresten mi üşüdüm mü zehirlendim mi… İnşallah güzel haber alırız.
Daha sonucum gelmedi kızlar ya. Aradım bakıp dönecekler ama bugün çıkmadıysa yarın veya yarından sonra kesin gelir dediler. Bekliyorum daha.Ayyyyyy heyecanını paylaşıyorum şuaannnnn öğleden sonrasına haber bekleeee
İnsan çok kafaya taktığı için sürekli rüyalar görüyor ama hiiiç korkma gönlün ferah olsun bebeğin turp gibi. Cinsiyeti için heyecanlannnnnnnn
Valla ayılıp bayılsanda 7 bucukta kalkıp onla bir, o mideni bulanrıan yumurtauo haslıyosunKiz hep bunu dusunuyorum hele o ayilip nayildigim bulantidan geberdigim donemde napardim hani kenarda bi bebem daha olsaydi diyeah analik iste belki de bizim kadar ayilip bayilamadilar bile o bile luks geldi onlara
Allah bi şekil yardım ediyor bebisim shsjdjdjfBak varya hayranım şuan ikinciye hamile olan hepinizeallah güç kuvvet versin ama bu haldeyken bide küçük başka bi bebeyle uğraşmak aman allahım çok zor
Ayyy harika annen mi dikiyorBana da annem dikiyor ama temmuzun sonunda gidicem o zamana kadar bende alayım bi yerlerden şort vs
Sor tabi bebisim yardımcı olabilirsem seve seve hepsine cevap veririmAyy çok sağol canım bende sora sora öğreniyorum ne yapayım tecrübesizlikbu bilgiler ışığında ilerleyeceğim
Dun ben oyleydim iste esime dedim ki sokakta ONUMU GOREMIYOMMMM ahahahahah kor olucakmisim gibi gozume vurdu hani otomatik pilotta yurudum otoparkaYaa bugün benim de başık ağrıyor neden kii gözümü açıp bilgisayara bakamıyorum o derece yanii
Pazartesi günleri en çok sonuç alınan günmüş. bu akşam saatlerinde sonucun gelecekkkkkk, en kötü yarın sabah bilgilendirirler seni az daha dayannnDaha sonucum gelmedi kızlar ya. Aradım bakıp dönecekler ama bugün çıkmadıysa yarın veya yarından sonra kesin gelir dediler. Bekliyorum daha.
Ayyy al iste ya analarin hakki odenir miValla ayılıp bayılsanda 7 bucukta kalkıp onla bir, o mideni bulanrıan yumurtauo haslıyosun
10/6 cikti yine baktik az onceoluyor canım ya ben 2 haftadır hergün sabah 11 akşam 5 baş ağrısı çekiyorum. tansiyonunuza da bakın arada ama onla alakası yok hormonal
Aynen kuzum anneme siparişleri verdim ahajs müslin kumaş keten vs aldı Antalya sıcağı başka türlü çekilmez yoksaAyyy harika annen mi dikiyorbenim de kayinvalidem istese abiye bile dikmisligi var gorumceme de eli degmesi lazim isteyene kdar verir parasini al kizim kendine der jsjdjddj
Benim de tam şuan 11/7 ama yinede gözlerim bayhan gibi bakıyor baş ağrısından sjdhdjd10/6 cikti yine baktik az oncebenim tamamen hormonal
Harika harika dur kaynanama citlatiyim gaza gelir belki ajsjdjdjdj diyim arjadasin annesi neler dikmis bakin ben de ozendim filan diyim sjjddjAynen kuzum anneme siparişleri verdim ahajs müslin kumaş keten vs aldı Antalya sıcağı başka türlü çekilmez yoksa
Ay bu yüksek mi demek benim hep böyle çıkıyor yaBenim de tam şuan 11/7 ama yinede gözlerim bayhan gibi bakıyor baş ağrısından sjdhdjd
Bas agrisi hepimizi ele gecirdi ahdjdjd abvvvvv ya bu ne off kor olucaz agridanBenim de tam şuan 11/7 ama yinede gözlerim bayhan gibi bakıyor baş ağrısından sjdhdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?