Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
tebrikler sukur her sey yolundaymis. bir kizimiz daha oluyor demek saglikla gelsin saglikla buyutun prensesiniz

Ayy poponuza da sürün kızlar eğer sürmediyseniz.
Ben çünkü kızımda öyle bi hata yapmıştım unutmuştum. Resmen popom kedi tırmalamış gibiydi
Benim yan basenlerim
Öyle berbat bir görüntü Memişler de ayrı var ilginç ki göbeğim de hiç yok

Kızlar ya kasıklarınızın iki yanında ağrı oluyor mu tam tarif edemedim ama böyle gerilme gibi bi ağrı
bazen oluyor evet. dun aksam uzanmistim karnimdan kasiklarima dogru bir agri geldi. korktum hemen kostum akinti leke varmi diye biseyde yok ama ben bir inceliyorum ya varsa ben gormuyorsam diye deli gibi oldum ya hafta buyusede endiseler gecmiyor

Kızlar merhaba size ihtiyacım var 13+2 deyim. Baştan beri sıkıntısız bir gebelik geçirdim. Bugün aniden regl sancısı gibi ağrı girdi ve koyu kırmızı kanamam oldu. Hemen doktoruma gittik. Bebek iyi o kadar ağladım ki çok korktum. Ama bi parmak kanama alanı var dedi. İğne hap fitil her şeyi verdi kalkmadan yat dedi. Geçer değil mi bir daha adet kanamasından fazla kanama olursa o zaman korkabilirsin onun dışında kanama olabilir dedi. Öyle bir durum olursa da hemen ararsın dedi

Çok geçmiş olsun. 6. haftanın sonlarına doğru benim çok şiddetli, pıhtılı bir kanamam oldu. 2 gün içinde azalarak bitti. Çok yoğun bir kanama alanım vardı. Hastanede 3 gün yattıktan sonra eve çıktım. 1 hafta hiç kalkmadan dinlendim. 1 haftanın sonunda olduğum muayenede kanama alanım kaybolmuştu. Stres yapmayın. Hep olumlu düşünmeye çalışın. Ve bol bol dinlenin. Çok sıcak suyla duş almayın. Bana öyle demişlerdi hastanede.

Kızlar Ankara’da yaşayan ve özel hastanede muayene olan birileri var mı aramızda? Doktor önerisine ihtiyacım var. Bu iş sadece devlet hastanesiyle yürümeyecek gibi hissetmeye başladım.

Bol bol dinlen canım geçer inşallah

canım korkma, tam bu haftalarda çok yakın bi arkadaşım şiddetli kanama ile hastanelik oldu ama bebek iyiydi. bi süre istirahat ve progestan takviyesi kullandı, şimdi maşallah 32 haftalık.
stres yapma bol bol uzan dinlen mümkün olduğunca hareketsiz kal, geçer o kanama alanı

Yaaaa ecosummm ne kadar güzel hiç kızımız olmadı nasıl şeyler alacağız kızlara acaba
Ayy bilmiyorm sanirim cıldırıcam Ahsjdjd pembe herşey sepete shdjdjfjf cogu şeyi abisinden giycek unisex cok şey almıstm keremde ama tabi fotoluk vs alcam bişiler

oluyor canım ya ben 2 haftadır hergün sabah 11 akşam 5 baş ağrısı çekiyorum. tansiyonunuza da bakın arada ama onla alakası yok hormonal

Dun ben oyleydim iste esime dedim ki sokakta ONUMU GOREMIYOMMMM ahahahahah kor olucakmisim gibi gozume vurdu hani otomatik pilotta yurudum otoparka parol hafifletti ama ilik duslar mi almadim mentoller mi surmedim
tansiyonum normal 10/6 ne biliyim uykusuz kaldım heralde akşam biraz geç yattım biraz şekerleme yaparım şimdi işlerim bitince yemeğe kada rbelki iyi gelir önce bir duş alayım bak o da iyi gelebilir

Çok teşekkür ederim ya hep iyiyi çağırıyorum ama korktum şu an yerimden kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…