Of böyle iyi örnekler duymak iyi geldicanım korkma, tam bu haftalarda çok yakın bi arkadaşım şiddetli kanama ile hastanelik oldu ama bebek iyiydi. bi süre istirahat ve progestan takviyesi kullandı, şimdi maşallah 32 haftalık.
stres yapma bol bol uzan dinlen mümkün olduğunca hareketsiz kal, geçer o kanama alanı
Ay bu güzel bilgi nerdenPazartesi günleri en çok sonuç alınan günmüş. bu akşam saatlerinde sonucun gelecekkkkkk, en kötü yarın sabah bilgilendirirler seni az daha dayannn
Benim de öyle memişlerde göbekte yok basen popo hak getireBenim yan basenlerim
Öyle berbat bir görüntü Memişler de ayrı var ilginç ki göbeğim de hiç yok
Ankarada olanlar vardi canim sanki icimizdeKızlarAnkara’da yaşayan ve özel hastanede muayene olan birileri var mı aramızda? Doktor önerisine ihtiyacım var. Bu iş sadece devlet hastanesiyle yürümeyecek gibi hissetmeye başladım.
Ben de kusmalara doyamayınca sağlık ocağımın açılmasını beklerken gazoz ve çubuk kraker aldım. Baştan beri ilk defa şekerli gazlı içecek içiyorumBen normal nescafe ictim basima iyi gelir belki NE OLACAKSA OLSUN sjdjjdjd
Bana ilik dus iyi geliyor su sakinlestiriyortansiyonum normal 10/6 ne biliyim uykusuz kaldım heralde akşam biraz geç yattım biraz şekerleme yaparım şimdi işlerim bitince yemeğe kada rbelki iyi gelir önce bir duş alayım bak o da iyi gelebilir
Benim ergenlikten kalma oyle hali hazirda, o yuzden gobege surdugum kadar totoya da suruyorumdaha fazla catlayacak yeri yok gibi ama bi umut iste ajdjdjfj
aaaaa keske daha once kesfetseydiler bu tansiyon dusurme olayini yakotu olmus hay allah
Gazoz harika geliyor bulantiya ozellikle camlica gazozBen de kusmalara doyamayınca sağlık ocağımın açılmasını beklerken gazoz ve çubuk kraker aldım. Baştan beri ilk defa şekerli gazlı içecek içiyorum
Heryerime yapistiriyorumAman sür sen yine de çünkü doğumdan sonra evrim geçiriyoruz ister istemez faydası olur bence
Ben de kusmalara doyamayınca sağlık ocağımın açılmasını beklerken gazoz ve çubuk kraker aldım. Baştan beri ilk defa şekerli gazlı içecek içiyorum
Heryerime yapistiriyorumallah ne verdiyse yaglarla barisamadim pehlivan gibi hele yazin hic hos olmayacak terli gibi devamli, bu jel hemen emiliyor sevdim
Cok gecmis olsunKızlar merhaba size ihtiyacım var13+2 deyim. Baştan beri sıkıntısız bir gebelik geçirdim. Bugün aniden regl sancısı gibi ağrı girdi ve koyu kırmızı kanamam oldu. Hemen doktoruma gittik. Bebek iyi o kadar ağladım ki çok korktum. Ama bi parmak kanama alanı var dedi. İğne hap fitil her şeyi verdi kalkmadan yat dedi. Geçer değil mi bir daha adet kanamasından fazla kanama olursa o zaman korkabilirsin onun dışında kanama olabilir dedi. Öyle bir durum olursa da hemen ararsın dedi
Ya ben de yillarca hamile hamile dugune gitme hayali kurmustum gobusumleBir insan evladı kolay büyümüyor napalımmya bakma bende düşünüyorum kara kara haziranda kardeşim evleniyor ne giyeceğim çok şiş olucam yüzüm şiş olur göbeğim şöyle böyle diye düşünmekten sinir geliyor
YaaaYa ben de yillarca hamile hamile dugune gitme hayali kurmustum gobusumleher yaz millete altin takmaktan helak olduk, bu yaz bir tane bile arkadas akraba evlenmiyor saka gibi ya deliricem o yuzden gobusunle tadini cikar bence
Cunku kronik olarak 2022 yazindan beri hamile kalmaya calisiyorum akdjdjdj. Her dugune diyodum ki sunun dugunune kesin kalirimYaaaanlıyorum canım haklısın o açıdan bakınca da tadını çıkarmakta fayda var tabi ki
Ah canım bak ne güzel nasip oldu çok şükürCunku kronik olarak 2022 yazindan beri hamile kalmaya calisiyorum akdjdjdj. Her dugune diyodum ki sunun dugunune kesin kalirimkac tane hamile abiyesi favorilemisligim vardi hey gidi o yuzden tadini cikar gobusunle
En kotu birilerine dicem ki beni de cagirir misiniz ajdjdjdjdAh canım bak ne güzel nasip oldu çok şükürilla belki birinin bişeyi denk gelir hayalini gerçekleştirirsin sende
Benimki de yarına kaldı geri dönüş olmadı çünkü. Yarın öğrenicez ikimizde bak görürsün. Ama bugün bütün gün başım ağrıdı telefon bekledim hep.Ay bu güzel bilgi nerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?