Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Of böyle iyi örnekler duymak iyi geldi dinlenicem, be yapmam gerekiyorsa yapıcam

Kızlar Ankara’da yaşayan ve özel hastanede muayene olan birileri var mı aramızda? Doktor önerisine ihtiyacım var. Bu iş sadece devlet hastanesiyle yürümeyecek gibi hissetmeye başladım.
Ankarada olanlar vardi canim sanki icimizde

Benim ergenlikten kalma oyle hali hazirda, o yuzden gobege surdugum kadar totoya da suruyorum daha fazla catlayacak yeri yok gibi ama bi umut iste ajdjdjfj

aaaaa keske daha once kesfetseydiler bu tansiyon dusurme olayini ya kotu olmus hay allah

Aman sür sen yine de çünkü doğumdan sonra evrim geçiriyoruz ister istemez faydası olur bence

Aman sür sen yine de çünkü doğumdan sonra evrim geçiriyoruz ister istemez faydası olur bence
Heryerime yapistiriyorum allah ne verdiyse yaglarla barisamadim pehlivan gibi hele yazin hic hos olmayacak terli gibi devamli, bu jel hemen emiliyor sevdim

Ben de kusmalara doyamayınca sağlık ocağımın açılmasını beklerken gazoz ve çubuk kraker aldım. Baştan beri ilk defa şekerli gazlı içecek içiyorum

Bende içtim dün fanta. İçim o kadar yandı ki.. ama dün çıkardım hepsini ilacımı içmediğim için..

Heryerime yapistiriyorum allah ne verdiyse yaglarla barisamadim pehlivan gibi hele yazin hic hos olmayacak terli gibi devamli, bu jel hemen emiliyor sevdim

Bir insan evladı kolay büyümüyor napalımm ya bakma bende düşünüyorum kara kara haziranda kardeşim evleniyor ne giyeceğim çok şiş olucam yüzüm şiş olur göbeğim şöyle böyle diye düşünmekten sinir geliyor

Cok gecmis olsun korkmaniz cok normal ama bundan sonra stres yapmamaya calisin bebisi dusunerekmasallah kocaman olmus riskli donem bitmis umarim kanama da tekrarlamaz icimizde kanamasi lekelenmesi olanlar cok oldu malesef, keske olmasa tabii ki ama istirahat ve igne fitille destekleyince cogu kayboluyor gordugum kadariyla size de iyi gelir umarim progesteron takviyesi sifa olsun

Ya ben de yillarca hamile hamile dugune gitme hayali kurmustum gobusumle her yaz millete altin takmaktan helak olduk, bu yaz bir tane bile arkadas akraba evlenmiyor saka gibi ya deliricem o yuzden gobusunle tadini cikar bence

Ya ben de yillarca hamile hamile dugune gitme hayali kurmustum gobusumle her yaz millete altin takmaktan helak olduk, bu yaz bir tane bile arkadas akraba evlenmiyor saka gibi ya deliricem o yuzden gobusunle tadini cikar bence
Yaaa anlıyorum canım haklısın o açıdan bakınca da tadını çıkarmakta fayda var tabi ki

Yaaa anlıyorum canım haklısın o açıdan bakınca da tadını çıkarmakta fayda var tabi ki
Cunku kronik olarak 2022 yazindan beri hamile kalmaya calisiyorum akdjdjdj. Her dugune diyodum ki sunun dugunune kesin kalirim kac tane hamile abiyesi favorilemisligim vardi hey gidi o yuzden tadini cikar gobusunle

Cunku kronik olarak 2022 yazindan beri hamile kalmaya calisiyorum akdjdjdj. Her dugune diyodum ki sunun dugunune kesin kalirim kac tane hamile abiyesi favorilemisligim vardi hey gidi o yuzden tadini cikar gobusunle
Ah canım bak ne güzel nasip oldu çok şükür illa belki birinin bişeyi denk gelir hayalini gerçekleştirirsin sende

Ah canım bak ne güzel nasip oldu çok şükür illa belki birinin bişeyi denk gelir hayalini gerçekleştirirsin sende
En kotu birilerine dicem ki beni de cagirir misiniz ajdjdjdjd arkadasim diyor ki yaz sonu baby shower yapalim abiye giy hevesini al sünnet annesi diye ben sjjdjdjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…