Kaç yaşındasınız acaba yaşın etkisi miMerhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.
Trisomi 21 Risk : 1:23
velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....
Her şey bebeklerimiz içinben simit çok severim bak yalan yok arada benim de simit kaçamaklarım oluyor işte bu tartıdaki artının bir sebebi de simir jfdskjlk hiç yemeden de olmuyor mümkün olduğunca dikkat edelim yeter bence
Oy yerim seniEki Görüntüle 3587630
GeldimmmmBugün devlet hastanesindeydi kontrolüm. Gayet güzel ilgilendi doktor. Bebeğim çok iyi maşallah. 2li test için kan alındı. Ense kalınlığı 1 mm. Gayet güzel dedi. 6 cm olmuş. 12+5 göründü ultrasonda. Cinsiyet için de henüz küçük kesin demeyelim ama kız dedi
Bu arada birkaç gün içinde fetal sonucumuzda çıkar netleşmiş olur cinsiyet.
Kombine riskin kaç canım ?Merhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.
Trisomi 21 Risk : 1:23
velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....
39. Yaş riski zaten yüksek çıktı ama bu yaştan bağımsız bir durum diyor bilmiyorum kafam karışıkKaç yaşındasınız acaba yaşın etkisi mi
canım sen iyi bir perinatoloğa git bence için rahatlasınlar çok daha detaylı bakıyorlar belki de sadece yaş riskinden dolayı böyle çıkmıştır sonuçlardan ve baremlerden anlamıyorum ama trizomi 21 riski mi çıkmış yani39. Yaş riski zaten yüksek çıktı ama bu yaştan bağımsız bir durum diyor bilmiyorum kafam karışık
Ay hayır yaa ipek sakın bak panik yapma yaşın çok etkisi var ben 34 yaşındayım düşük riskli çıktı 2 doktora gittim yazdım buraya da biliyorsunuz. İkisi de ultrason da gayet iyi dedi burun kemiği ense kalınlığı hatta detaylı organ taraması yaptılar tabiki yüzde yüz doen değildir diyemeyiz dediler bu testler tanı koymuyor ihtimal veriyor dediler.39. Yaş riski zaten yüksek çıktı ama bu yaştan bağımsız bir durum diyor bilmiyorum kafam karışık
1:23 sanırımKombine riskin kaç canım ?
1:23 sanırım
ben deAy hayır yaa ipek sakın bak panik yapma yaşın çok etkisi var ben 34 yaşındayım düşük riskli çıktı 2 doktora gittim yazdım buraya da biliyorsunuz. İkisi de ultrason da gayet iyi dedi burun kemiği ense kalınlığı hatta detaylı organ taraması yaptılar tabiki yüzde yüz doen değildir diyemeyiz dediler bu testler tanı koymuyor ihtimal veriyor dediler.
34 yaşında olmama rağmen düşük riskli çıkmasını ona bağladı her iki doktor da
Ama karar senin istersen fetal yaptır amntiyosentezden daha mı iyi bilemedim ama
Kendini hiç üzme
Evet canım trizomi 21 için anne yaşı riski 1/124 kombine 1/23 diyorcanım sen iyi bir perinatoloğa git bence için rahatlasınlar çok daha detaylı bakıyorlar belki de sadece yaş riskinden dolayı böyle çıkmıştır sonuçlardan ve baremlerden anlamıyorum ama trizomi 21 riski mi çıkmış yani
peki sana bir perinatolog önerdi mi hangi şehirdesin? nasıl bir yönlendirmede bulundu?Evet canım trizomi 21 için anne yaşı riski 1/124 kombine 1/23 diyor
bencede canım sen bir fetal için kan ver bugün yarın sonuç gelir için rahatlarAslında ense kalınlığı falan iyi gelişimi de iyi ama amniyosentez de riskli yani kaş yapayı derken göz çıkarmak istemiyorum. Belki fetal yaptırmak ilk aşamada iyi olabilir. Hayırlısı bakalım
dr İsim vermedi sadece Ankara Bilkent Şehir hastanesine yönlendirdi.peki sana bir perinatolog önerdi mi hangi şehirdesin? nasıl bir yönlendirmede bulundu?
Ense kalınlığı bana normal geldiEvet canım trizomi 21 için anne yaşı riski 1/124 kombine 1/23 diyor
Büyük ihtimalle ben de hareketsizim ev 1+0 iş yok güç yok hareket sıfır ondan alıyorum olabilir yoksa yememe çok dikkat ediyorumsende demekki bunlar kilo etkisi yapıyor. Ben bir de hareketsiz bir dönem geçirdiğim için porsiyon kontrolüne de çok dikkat ettim çünkü şuan bebeğe yarasın diye ekstra yemenin bize kilo aldırmaktan başka bir faydası yok ne yazıkki.
Evet onda sorun yok, burun kemiği de var. İşte kan testi sonuçları işi karıştırıyor bir de yaş tabi. İçimden bir ses yoktur bişey kız senin doktorun pimpiriklenmesidir diyo bir yanımda diğer tarafın haklı bence de birşey yoktur diyo .. ama ben yine de bi gerildim.Ense kalınlığı bana normal geldi
Cok anladigim seyler degil seni yaniltmak istemem canim ama eger ki emin olmak gibi bir endisen varsa amniyosenteze varana dek bir fetaldna yaptirsan daha iyi olmaz mi garantilik acisindanEvet onda sorun yok, burun kemiği de var. İşte kan testi sonuçları işi karıştırıyor bir de yaş tabi. İçimden bir ses yoktur bişey kız senin doktorun pimpiriklenmesidir diyo bir yanımda diğer tarafın haklı bence de birşey yoktur diyo .. ama ben yine de bi gerildim.
Gerilmekte çok haklısın ama bence tamamen yaştan dolayı risk çıktı ama için rahat etsin istersen fetal yaptırEvet onda sorun yok, burun kemiği de var. İşte kan testi sonuçları işi karıştırıyor bir de yaş tabi. İçimden bir ses yoktur bişey kız senin doktorun pimpiriklenmesidir diyo bir yanımda diğer tarafın haklı bence de birşey yoktur diyo .. ama ben yine de bi gerildim.
Ne zaman gideceksiniz? Diğer doktorun da yorumunu alsanız belki daha iyi olurdr İsim vermedi sadece Ankara Bilkent Şehir hastanesine yönlendirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?