Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kaç yaşındasınız acaba yaşın etkisi mi

Oy yerim seni
Maşallah canım sağlıkla gelsin

Kombine riskin kaç canım ?

39. Yaş riski zaten yüksek çıktı ama bu yaştan bağımsız bir durum diyor bilmiyorum kafam karışık
canım sen iyi bir perinatoloğa git bence için rahatlasınlar çok daha detaylı bakıyorlar belki de sadece yaş riskinden dolayı böyle çıkmıştır sonuçlardan ve baremlerden anlamıyorum ama trizomi 21 riski mi çıkmış yani

39. Yaş riski zaten yüksek çıktı ama bu yaştan bağımsız bir durum diyor bilmiyorum kafam karışık
Ay hayır yaa ipek sakın bak panik yapma yaşın çok etkisi var ben 34 yaşındayım düşük riskli çıktı 2 doktora gittim yazdım buraya da biliyorsunuz. İkisi de ultrason da gayet iyi dedi burun kemiği ense kalınlığı hatta detaylı organ taraması yaptılar tabiki yüzde yüz doen değildir diyemeyiz dediler bu testler tanı koymuyor ihtimal veriyor dediler.
34 yaşında olmama rağmen düşük riskli çıkmasını ona bağladı her iki doktor da
Ama karar senin istersen fetal yaptır amntiyosentezden daha mı iyi bilemedim ama
Kendini hiç üzme

ben de Puxhu ya katılıyorum bence sen bir fetal yaptır 1 haftaya gelir sonucun amniyosentez içinde riskli diyorlar yada iyi bir perinatolog bul canım

Evet canım trizomi 21 için anne yaşı riski 1/124 kombine 1/23 diyor

Aslında ense kalınlığı falan iyi gelişimi de iyi ama amniyosentez de riskli yani kaş yapayı derken göz çıkarmak istemiyorum. Belki fetal yaptırmak ilk aşamada iyi olabilir. Hayırlısı bakalım
bencede canım sen bir fetal için kan ver bugün yarın sonuç gelir için rahatlar

Büyük ihtimalle ben de hareketsizim ev 1+0 iş yok güç yok hareket sıfır ondan alıyorum olabilir yoksa yememe çok dikkat ediyorum

Ense kalınlığı bana normal geldi
Evet onda sorun yok, burun kemiği de var. İşte kan testi sonuçları işi karıştırıyor bir de yaş tabi. İçimden bir ses yoktur bişey kız senin doktorun pimpiriklenmesidir diyo bir yanımda diğer tarafın haklı bence de birşey yoktur diyo .. ama ben yine de bi gerildim.

Cok anladigim seyler degil seni yaniltmak istemem canim ama eger ki emin olmak gibi bir endisen varsa amniyosenteze varana dek bir fetaldna yaptirsan daha iyi olmaz mi garantilik acisindan allahin izniyle insallah sagliklidir yasindan dolayi oyle cikmistir diye umalim ama aklini kurcayalayip stres olacaksan tabiki bir saglamasini yaptirsan daha iyi gibi sanki

Gerilmekte çok haklısın ama bence tamamen yaştan dolayı risk çıktı ama için rahat etsin istersen fetal yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…