Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Karnını sıkıyorsa giyme canım

Canım ben çıkarmıyorum ama öğürme geliyor arada. Özellikle vitamini içtikten sonra gün zehir oluyor bana. Her şeyden balık kokusu alıyorum. Nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Hadi ya o da kötü yapıyor insanı..

Evet bende de oluyor o ilk olunca bu sarı su ne diye korkmuştum
Çok fena bi tadı var evlerden Irak bütün sabahımı mahvediyor ya
ben canım sabahları banyoya giremiyorum .Diş macunu kokusu bile midemi bulandırıyor .

Ay ay Allah kolaylık versin canım ya geçecek ama işte geçene kadar da burnumuzdan geliyor

bende de ilk haftalarda pantolon çok sıkmıştı henüz hamile pantolonu almamıştım hastaneye giderken bir saç lastiğini taktım delikten sonra da düğmeye tutturdum fermuarı da biraz çekip üzerime gömlek giydim iş gördü tavsiye ederim fhdjkhks

Çok iyi canım. Peki ana protein kaynaklarını haftada kaç gün yemiş oluyorsun? Yulaf vs veriyor mu ben yiyorum ama acaba sana da veriyor mu Bir de ara öğün veriyor mu oralara neler ekliyorsun

Kızlar buradan link atmak yasak değilse kullandığınız hamile pantolonlarının linkini atabilir misiniz? Bakıyorum ama bir kararda kalamıyorum. Şimdi arkadaş sorunca benim de aklıma geldi. Pantolon giyemiyorum. Hep taytla da olmuyor artık.

Çok iyi canım. Peki ana protein kaynaklarını haftada kaç gün yemiş oluyorsun? Yulaf vs veriyor mu ben yiyorum ama acaba sana da veriyor mu Bir de ara öğün veriyor mu oralara neler ekliyorsun
ana protein kaynağı olarak et balık ve hindi tüketiyorum ben. Tavuğa çok güvenemediğimden yemiyorum açıkçası. yulaf tüketmiyorum vermedi, ama belki şimdi sabah kahvaltısı için isteyebilirim değişiklik olsun diye soracağım :) benim ara öğünlerim kuruyemiş yanına yoğurt/süt/kefir canım bazen ekstra tariflerim var atıyorum sağlıklı bir dilim kek yediysem yannda yine mutlaka bir protein kaynağı tüketiyorum süt yoğurt grubundan bu şekilde şekerin kana hızla karışması engellenmiş oluyor haftanın hergünü protein de sebze de tüketiyorum. Sabah kahvaltımda mutlaka yumurta ve avokado kesin tüketiyorum. ekmek yemediğim için 2 yumurta yiyorum hatta :)

Lc waikiki kullanıyorum ben çok memnunum

Canım bu tükettiklerini ben de tüketiyorum ama ben ekmeği bırakamıyorum yumurtayı ekmeksiz asla tüketemiyorum çok sevmediğimden dolayı tam buğday ekmeği ve unu kullanıyorum buna rağmen 3 haftada 1.5 kg almışım kontrolü sağlayamıyorum sanırım

Anladım canım tüp bebek zamanı aynı böyle besleniyordum ama şimdi de tutturmaya çalışıyorum düzeni. Az önce tenefğste kan şekerim düştü yarım simit yedim doktor da karbonhidratı en aza indir dedi uygulayayım bakalım senin gibi

sende demekki bunlar kilo etkisi yapıyor. Ben bir de hareketsiz bir dönem geçirdiğim için porsiyon kontrolüne de çok dikkat ettim çünkü şuan bebeğe yarasın diye ekstra yemenin bize kilo aldırmaktan başka bir faydası yok ne yazıkki.

ben simit çok severim bak yalan yok arada benim de simit kaçamaklarım oluyor işte bu tartıdaki artının bir sebebi de simir jfdskjlk hiç yemeden de olmuyor mümkün olduğunca dikkat edelim yeter bence

Geldimmmm Bugün devlet hastanesindeydi kontrolüm. Gayet güzel ilgilendi doktor. Bebeğim çok iyi maşallah. 2li test için kan alındı. Ense kalınlığı 1 mm. Gayet güzel dedi. 6 cm olmuş. 12+5 göründü ultrasonda. Cinsiyet için de henüz küçük kesin demeyelim ama kız dedi
Bu arada birkaç gün içinde fetal sonucumuzda çıkar netleşmiş olur cinsiyet.

gözün aydın canım maşallah ne güzel de yatmış orda öyle evet ama kız gibi duruyor gerçekten de

Merhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.

Trisomi 21 Risk : 1:23

velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…