Karnını sıkıyorsa giyme canımGünaydın kızlar, size bir sorum var. Zaten normalde de biraz göbüşü olan bir insandım. Şimdi iyice bir göbek çıktı ortaya. Normal pantolonlarım aşırı sıkmıyor ama iz yapıyor göbeğimde artık. Bu hafta göbek panelli birkaç şey alacağım ama şuan bir zararı olur mu bilemedim
Hadi ya o da kötü yapıyor insanı..Canım ben çıkarmıyorum ama öğürme geliyor arada. Özellikle vitamini içtikten sonra gün zehir oluyor bana. Her şeyden balık kokusu alıyorum. Nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Çok fena bi tadı var evlerden Irak bütün sabahımı mahvediyor yaEvet bende de oluyor o ilk olunca bu sarı su ne diye korkmuştum
ben canım sabahları banyoya giremiyorum .Diş macunu kokusu bile midemi bulandırıyor .
Cinsiyet öğrenmişsin gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahGünaydın kızlar yine bol bebişiiim bir gün olacak dünkü mesajları ancak bitirebildim R rose-bahar
bende de ilk haftalarda pantolon çok sıkmıştı henüz hamile pantolonu almamıştım hastaneye giderken bir saç lastiğini taktım delikten sonra da düğmeye tutturdum fermuarı da biraz çekip üzerime gömlek giydim iş gördü tavsiye ederim fhdjkhksGünaydın kızlar, size bir sorum var. Zaten normalde de biraz göbüşü olan bir insandım. Şimdi iyice bir göbek çıktı ortaya. Normal pantolonlarım aşırı sıkmıyor ama iz yapıyor göbeğimde artık. Bu hafta göbek panelli birkaç şey alacağım ama şuan bir zararı olur mu bilemedim
Çok iyi canım. Peki ana protein kaynaklarını haftada kaç gün yemiş oluyorsun? Yulaf vs veriyor mu ben yiyorum ama acaba sana da veriyor muvalla canım öyle ekstra birşey söylemedi ama dikkat etmen gereken zengin lif ve yağ kaynakları (lifli sebzeler, zeytinyağı , avokado, ceviz vs.) , çiğ kuruyemişler (özellikle kabak çekirdeği içi , kaju) , bağırsak sağlığı için laktozsuz kefir, yoğurt, laktosuz süt gibi. Protein yönünden de zengin beslenmen gerekiyor bir öğün sebze ise bir öğün protein diyor her zaman. Benim listede karabuğday ekmeği dışında karbonhidrat yok sağlıklı unlardan yaparsa annem bazen krep yapıyor o kadar. Kilo verme odaklı bir süreç olmadığından sağlıklı beslenmeye yöneldik çok sık liste değişmiyor ufak eklemeler çıkarmalar yapıyoruz. sormak istediğin özel bişey varsa sorarım ama
ana protein kaynağı olarak et balık ve hindi tüketiyorum ben. Tavuğa çok güvenemediğimden yemiyorum açıkçası. yulaf tüketmiyorum vermedi, ama belki şimdi sabah kahvaltısı için isteyebilirim değişiklik olsun diye soracağım :) benim ara öğünlerim kuruyemiş yanına yoğurt/süt/kefir canım bazen ekstra tariflerim var atıyorum sağlıklı bir dilim kek yediysem yannda yine mutlaka bir protein kaynağı tüketiyorum süt yoğurt grubundan bu şekilde şekerin kana hızla karışması engellenmiş oluyor haftanın hergünü protein de sebze de tüketiyorum. Sabah kahvaltımda mutlaka yumurta ve avokado kesin tüketiyorum. ekmek yemediğim için 2 yumurta yiyorum hatta :)Çok iyi canım. Peki ana protein kaynaklarını haftada kaç gün yemiş oluyorsun? Yulaf vs veriyor mu ben yiyorum ama acaba sana da veriyor muBir de ara öğün veriyor mu oralara neler ekliyorsun
Lc waikiki kullanıyorum ben çok memnunumKızlar buradan link atmak yasak değilse kullandığınız hamile pantolonlarının linkini atabilir misiniz? Bakıyorum ama bir kararda kalamıyorum. Şimdi arkadaş sorunca benim de aklıma geldi. Pantolon giyemiyorum. Hep taytla da olmuyor artık.
Canım bu tükettiklerini ben de tüketiyorum ama ben ekmeği bırakamıyorum yumurtayı ekmeksiz asla tüketemiyorum çok sevmediğimden dolayı tam buğday ekmeği ve unu kullanıyorum buna rağmen 3 haftada 1.5 kg almışım kontrolü sağlayamıyorum sanırımana protein kaynağı olarak et balık ve hindi tüketiyorum ben. Tavuğa çok güvenemediğimden yemiyorum açıkçası. yulaf tüketmiyorum vermedi, ama belki şimdi sabah kahvaltısı için isteyebilirim değişiklik olsun diye soracağım :) benim ara öğünlerim kuruyemiş yanına yoğurt/süt/kefir canım bazen ekstra tariflerim var atıyorum sağlıklı bir dilim kek yediysem yannda yine mutlaka bir protein kaynağı tüketiyorum süt yoğurt grubundan bu şekilde şekerin kana hızla karışması engellenmiş oluyor haftanın hergünü protein de sebze de tüketiyorum. Sabah kahvaltımda mutlaka yumurta ve avokado kesin tüketiyorum. ekmek yemediğim için 2 yumurta yiyorum hatta :)
ben bunu yaşıyorum her sabah bulantılatın bitmesi gerekirkenSabahları öğürme yaşıyormusunuz kızlar? Benim mide özsuyum çıkıyor çok da acı sarı bişey ne zaman geçer bu acaba ya
Anladım canım tüp bebek zamanı aynı böyle besleniyordum ama şimdi de tutturmaya çalışıyorum düzeni. Az önce tenefğste kan şekerim düştü yarım simit yedim doktor da karbonhidratı en aza indir dedi uygulayayım bakalım senin gibiana protein kaynağı olarak et balık ve hindi tüketiyorum ben. Tavuğa çok güvenemediğimden yemiyorum açıkçası. yulaf tüketmiyorum vermedi, ama belki şimdi sabah kahvaltısı için isteyebilirim değişiklik olsun diye soracağım :) benim ara öğünlerim kuruyemiş yanına yoğurt/süt/kefir canım bazen ekstra tariflerim var atıyorum sağlıklı bir dilim kek yediysem yannda yine mutlaka bir protein kaynağı tüketiyorum süt yoğurt grubundan bu şekilde şekerin kana hızla karışması engellenmiş oluyor haftanın hergünü protein de sebze de tüketiyorum. Sabah kahvaltımda mutlaka yumurta ve avokado kesin tüketiyorum. ekmek yemediğim için 2 yumurta yiyorum hatta :)
sende demekki bunlar kilo etkisi yapıyor. Ben bir de hareketsiz bir dönem geçirdiğim için porsiyon kontrolüne de çok dikkat ettim çünkü şuan bebeğe yarasın diye ekstra yemenin bize kilo aldırmaktan başka bir faydası yok ne yazıkki.Canım bu tükettiklerini ben de tüketiyorum ama ben ekmeği bırakamıyorum yumurtayı ekmeksiz asla tüketemiyorum çok sevmediğimden dolayı tam buğday ekmeği ve unu kullanıyorum buna rağmen 3 haftada 1.5 kg almışım kontrolü sağlayamıyorum sanırım
ben simit çok severim bak yalan yok arada benim de simit kaçamaklarım oluyor işte bu tartıdaki artının bir sebebi de simir jfdskjlk hiç yemeden de olmuyor mümkün olduğunca dikkat edelim yeter benceAnladım canım tüp bebek zamanı aynı böyle besleniyordum ama şimdi de tutturmaya çalışıyorum düzeni. Az önce tenefğste kan şekerim düştü yarım simit yedim doktor da karbonhidratı en aza indir dedi uygulayayım bakalım senin gibi
ayyyy Çilek ve bende rüyalar çıktı umarım senin de rüyaların doğru çıkar haydi bakalım çok heyecanlıKizlar ruyamda kizim olmus yemyesil gozlubakalim ruyamda cikan gercek olacak mi persembe gunu kontrolum
gözün aydın canım maşallah ne güzel de yatmış orda öyle evet ama kız gibi duruyor gerçekten deEki Görüntüle 3587630
GeldimmmmBugün devlet hastanesindeydi kontrolüm. Gayet güzel ilgilendi doktor. Bebeğim çok iyi maşallah. 2li test için kan alındı. Ense kalınlığı 1 mm. Gayet güzel dedi. 6 cm olmuş. 12+5 göründü ultrasonda. Cinsiyet için de henüz küçük kesin demeyelim ama kız dedi
Bu arada birkaç gün içinde fetal sonucumuzda çıkar netleşmiş olur cinsiyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?