Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar ya artık korkmaya başladım. 2 haftayı geçti aralıklı devam ediyor lekelenmem. Dün geceden beri devam eden adet ağrısı ve akabinde leke görüyorum.
Yarına randevu aldım ama bu akşam acile gitsem mi acaba ? İyice huzursuz oldum.
Hani kırmızı ve pıhtılaşma değil, çok ciddi bir ağrı değil ama düşük riskinden dolayı çok korkuyorum.

Kızlar ya artık korkmaya başladım. 2 haftayı geçti aralıklı devam ediyor lekelenmem. Dün geceden beri devam eden adet ağrısı ve akabinde leke görüyorum.
Hani kırmızı ve pıhtılaşma değil, çok ciddi bir ağrı değil ama düşük riskinden dolayı çok korkuyorum.
progestan kullanıyor musun canım ? Bence acile git için rahatlasın

Kullanıyorum canım fitil şeklinde günde 2 kez.
4-5 gün geliyor sonra 5 gün kesiliyor 3 gün tekrar geliyor böyle düzensiz bir şekilde. Yarını beklemeyeyim bu akşam gideyim o zaman
Doktorun tabiki daha iyi bilir ama igne daha kesin cozum degil mi ya 🥹 benim kanamasi olan arkadasimin kanamalarini hep progestan igne kesmisti ama kalcadan olan versiyonu, gobekten yaptigimiz dex olani hali hazirda zaten oluyordu ona ve fitile ragmen kanamasi olmustu

Doktorun tabiki daha iyi bilir ama igne daha kesin cozum degil mi ya 🥹 benim kanamasi olan arkadasimin kanamalarini hep progestan igne kesmisti ama kalcadan olan versiyonu, gobekten yaptigimiz dex olani hali hazirda zaten oluyordu ona ve fitile ragmen kanamasi olmustu

Evet benimde aklımda canım bu sefer gittiğimde söyleyeceğim. Fitil bende bitirmedi bu leke olayını. İnş bebeğim iyidir de içim rahatlar biraz🥹

Merhaba Kızlar,
Kontrolden geldim. İkili tarama sonuçlarıma göre down riski yüksek çıktı. Perinatolog görsün dedi. Amniyosentez yapılmalı dedi. dedi de dedi.... Ense kalınlığı 1.1 (0,71 mom) // Beta 79,83 ( 2.96 mom) // Pap A : 0,663 (0,32 mom) // Burun Kemiği var.

Trisomi 21 Risk : 1:23

velhasılı kelam bugün suda eriyen aspirin gibiyim. hoşurtulu ve darmadağın....
değerlerin benmkine göre çok çok iyi, riskin benmkine göre yüksek çıkmış yaşınız kaç? boyuna göre kilon fazla mı?

Evet benimde aklımda canım bu sefer gittiğimde söyleyeceğim. Fitil bende bitirmedi bu leke olayını. İnş bebeğim iyidir de içim rahatlar biraz🥹
Yani bildigim kadariyla igne turevlerinin zarari olmadigi gibi faydasi cok bu gibi durumlarda ozellikle🥹 bebegin iyidir tabikiii iyi dusun hep onlarin keyfi yerinde de bizler cabuk huzursuz oluyoruz malesef😬

39. Yaş riski zaten yüksek çıktı ama bu yaştan bağımsız bir durum diyor bilmiyorum kafam karışık
kuzum benm değerlerim sana göre çok kötü; PAPP-A 3,03 MoM; hcG 3,16 MoM bnm yaş 36 kombine riskim 1:770. hiç panik olma yani. tamamen yaş grafiğe bakarsan zaten yaş arttıkça riski artırıyor.

Kaç günde çıkıyormuş sonuçlar canım
1 hafta 10 gün dendi. geçen salı verdim bakalım beklmedeym. Ama direk profösör test ile ilgili bilgi verdi çok hoşuma gitti bnm. gazinn takipli hastası olmayanlara yapmıyorlar. sırf o yüzden bn 9-10. haftada gidip burada takipli olacam dedim, konsultasyon kağıdı aldm genetiğe.

1 hafta 10 gün dendi. geçen salı verdim bakalım beklmedeym. Ama direk profösör test ile ilgili bilgi verdi çok hoşuma gitti bnm. gazinn takipli hastası olmayanlara yapmıyorlar. sırf o yüzden bn 9-10. haftada gidip burada takipli olacam dedim, konsultasyon kağıdı aldm genetiğe.
Ay hadi ya zormuş takipli hasta numarası yapmak. Ama süre çok iyiymiş

Ay hadi ya zormuş takipli hasta numarası yapmak. Ama süre çok iyiymiş
1 kere muayene oldum sadece. bu arada çok da memnun kaldım çok detaylı ilgilendi. sadece herkesle bu şekilde ilgilenildiği için çok bekliyorsunuz. çalıştığım için bunu göze alamadm bn.

Panorama ya yaptırıyoruz. 10 iş günü demişlerdi zaten. Bu perşembe tam 2 hafta, yani 10 iş günü olacak. Kontrolümüz var zaten perşembe günü de. En geç perşembeye gelir sanırım. Tam 10 haftalıkta verdim kanı. Ultrasonda şimdiye kadar hep günü gününe çıktı bebiş. Sabırsızlıkla bekliyoruz biz de.
Aynı yere vermişiz 10 iş günü deniyor ama daha erken çıkıyor aslında adam iş günü olarak hesaplamadı bende dün aradığımda 9.gün dedi, bugünde 10.gün dedi. Hatta ben kan salı ulaştı dedim evet bir hafta olmuş çıkması gerekir dedi. Benimde perşembe kontrolüm var artık öncesinde çıkmazsa bile perşembe cinsiyeti görürüz belki 13+3 oluyorum.

Bence acile git için rahat etsin gece hep bunu stres yapacaksın çünkü. Geçmiş olsun.

Kızlar çok şükür bebeğim gayet iyi🙏❤️ herşeyi normal dedi doktorum. O kadar hareketliydi ki 😂 ki kusupta aç karnına gitmiştim, el şaklattı resmen ayakları elleri kıpır kıpırdı 🙈
Cinsiyet ilgili tahmin yaptı ama bi daha ki kontrolde net belli olur dedi. 🫠
Varmı sizin bi tahminiz 😍

Eklentiler

• IMG_1226.webp
    IMG_1226.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar çok şükür bebeğim gayet iyi🙏❤️ herşeyi normal dedi doktorum. O kadar hareketliydi ki 😂 ki kusupta aç karnına gitmiştim, el şaklattı resmen ayakları elleri kıpır kıpırdı 🙈
Gözün aydın çok şükür sağlıklı bebiş 😍😍
Erkek demek istedim 🫠

Ay bana da erkek gibi geldi😍

Back
X