- 14 Haziran 2022
- 923
- 1.162
- 63
Söyle kızzz, cinsiyet haberi miAy kızlar size bir haberim varrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyle kızzz, cinsiyet haberi miAy kızlar size bir haberim varrr![]()
Ay evettSöyle kızzz, cinsiyet haberi mi
Canim bende 11+6 da gittigimde gormustuk pipiyiÇok şaşırdım ama kız gibi dediama net bişey diyemiyorum henüz pipi oluşmamış da olabilir dedi. Ay bu hafta da oluşan var mı
chatgbt ye sordum nuba göre kız dedi
![]()
Bence erkekAy evetttahminleri alayım önce herkes gibi
![]()
Kız ilk başta çok üzgünüm cümlesini görünce öyle bir korktum ki. Gerisini saniyeler sonra okuyabildim. Fetal DNA konusunda bilgim yok ama sıkma canını. Vardır bunda da bir hayır. Tekrar ücret vs. ödemeniz gerekecek mi?Kızlar çok üzgünüm. Sonuç geldi Fetal Fraksiyon yani tekrar testin alınması gerekiyormuş. Kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordular kullanmıyorum ona rağmen yetersiz çıkmış.
Sonuçta biraz kötü şeyler de yazıyor buraya yazmaya elim gelmedi. İyi değilim o yüzden bu kadarını yazabildim. Tekrar ücret ödeme olmayacakmış.Kız ilk başta çok üzgünüm cümlesini görünce öyle bir korktum ki. Gerisini saniyeler sonra okuyabildim. Fetal DNA konusunda bilgim yok ama sıkma canını. Vardır bunda da bir hayır. Tekrar ücret vs. ödemeniz gerekecek mi?
Tamam yanlış anladım. Çok iyi aklımızda olsun1 kere muayene oldum sadece. bu arada çok da memnun kaldım çok detaylı ilgilendi. sadece herkesle bu şekilde ilgilenildiği için çok bekliyorsunuz. çalıştığım için bunu göze alamadm bn.
daha hiçbir şey net değil rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah üzme kendini tekrar ne zaman kan vereceksinSonuçta biraz kötü şeyler de yazıyor buraya yazmaya elim gelmedi. İyi değilim o yüzden bu kadarını yazabildim. Tekrar ücret ödeme olmayacakmış.
Canım üzgünüm ama yeniden alınması gerekiyorsa veriler yetersiz olduğu için sağlıklı sonuç çıkmamış olabilir. Sabır isteyen bir süreç ama inşallah rabbim sonunda içini ferahlatsın. Doktorunla görüşebildin miSonuçta biraz kötü şeyler de yazıyor buraya yazmaya elim gelmedi. İyi değilim o yüzden bu kadarını yazabildim. Tekrar ücret ödeme olmayacakmış.
Doktorun tabiki daha iyi bilir ama igne daha kesin cozum degil mi yabenim kanamasi olan arkadasimin kanamalarini hep progestan igne kesmisti ama kalcadan olan versiyonu, gobekten yaptigimiz dex olani hali hazirda zaten oluyordu ona ve fitile ragmen kanamasi olmustu
Yarın veriyorum.daha hiçbir şey net değil rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah üzme kendini tekrar ne zaman kan vereceksin
Canim yeterli fraksiyon olmadigi icin bu kadar uzadi demek ki hay allah. Aklina kotu seyleri hicbir sey netlesmeden getirme, daha uc gun once aynisi bir arkadasimin basina geldi tekrar kan verdi bekliyor. Hayirlisiyla guzel sonucu alacaksin insallah dualarimiz seninleSonuçta biraz kötü şeyler de yazıyor buraya yazmaya elim gelmedi. İyi değilim o yüzden bu kadarını yazabildim. Tekrar ücret ödeme olmayacakmış.
Bence erkek gibi bana öyle bir his geldiKızlar çok şükür bebeğim gayet iyiherşeyi normal dedi doktorum. O kadar hareketliydi ki
ki kusupta aç karnına gitmiştim, el şaklattı resmen ayakları elleri kıpır kıpırdı
Cinsiyet ilgili tahmin yaptı ama bi daha ki kontrolde net belli olur dedi.
Varmı sizin bi tahminiz![]()
Oyy teyzesi yesin onuKızlar selamm geldim ben kontrolden 14+6 104 gr minik kızçem
Herşey yolunda dedi doktor kafa tasını kalbini bacaklarını ayrı ayrı ölçtü hepsi haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür
Onun dışında akrobasi hareketlere aynen devam evlatcım
Bende haberler böyle![]()
Doktoruma mesaj olarak attım müsait olunca aramasını istedim. Fetal fraksiyon yetersizliği sebepleri kan sulandırıcı kullanmak, erken yaşta gebelik, yüksek kilo ve Triploidy, Trisomy 18 ve Trisomy 13 olmasıymış bu yüzden bunlarda düşük fetal fraksiyonu sebebiyle yüksek riskli çıkmış. Diğer değerlerin hiç sonucu çıkmamış.Canım üzgünüm ama yeniden alınması gerekiyorsa veriler yetersiz olduğu için sağlıklı sonuç çıkmamış olabilir. Sabır isteyen bir süreç ama inşallah rabbim sonunda içini ferahlatsın. Doktorunla görüşebildin mi
Hiç üzülme canım yeniden kan verirsin bazen oluyor böyle şeyler okuyoruz hepKızlar çok üzgünüm. Sonuç geldi Fetal Fraksiyon yani tekrar testin alınması gerekiyormuş. Kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordular kullanmıyorum ona rağmen yetersiz çıkmış.