Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-06-17-03-46-467_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-05-06-17-03-46-467_com.whatsapp.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 51
Çok şaşırdım ama kız gibi dedi 😂😂 ama net bişey diyemiyorum henüz pipi oluşmamış da olabilir dedi. Ay bu hafta da oluşan var mı 🫠🫠 chatgbt ye sordum nuba göre kız dedi 😍

Çok şaşırdım ama kız gibi dedi 😂😂 ama net bişey diyemiyorum henüz pipi oluşmamış da olabilir dedi. Ay bu hafta da oluşan var mı 🫠🫠 chatgbt ye sordum nuba göre kız dedi 😍
Canim bende 11+6 da gittigimde gormustuk pipiyi🤣 ama yuzde80 erkek diyebilirdim fetal yapmasaydik acik kapi birakirdim demisti 😅

Kızlar çok üzgünüm. Sonuç geldi Fetal Fraksiyon yani tekrar testin alınması gerekiyormuş. Kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordular kullanmıyorum ona rağmen yetersiz çıkmış.

Kızlar çok üzgünüm. Sonuç geldi Fetal Fraksiyon yani tekrar testin alınması gerekiyormuş. Kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordular kullanmıyorum ona rağmen yetersiz çıkmış.
Kız ilk başta çok üzgünüm cümlesini görünce öyle bir korktum ki. Gerisini saniyeler sonra okuyabildim. Fetal DNA konusunda bilgim yok ama sıkma canını. Vardır bunda da bir hayır. Tekrar ücret vs. ödemeniz gerekecek mi?

Kız ilk başta çok üzgünüm cümlesini görünce öyle bir korktum ki. Gerisini saniyeler sonra okuyabildim. Fetal DNA konusunda bilgim yok ama sıkma canını. Vardır bunda da bir hayır. Tekrar ücret vs. ödemeniz gerekecek mi?
Sonuçta biraz kötü şeyler de yazıyor buraya yazmaya elim gelmedi. İyi değilim o yüzden bu kadarını yazabildim. Tekrar ücret ödeme olmayacakmış.

Kızlar selamm geldim ben kontrolden 14+6 104 gr minik kızçem
Herşey yolunda dedi doktor kafa tasını kalbini bacaklarını ayrı ayrı ölçtü hepsi haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür🙏
Onun dışında akrobasi hareketlere aynen devam evlatcım 🫠🫠
Bende haberler böyle 🥰

Sonuçta biraz kötü şeyler de yazıyor buraya yazmaya elim gelmedi. İyi değilim o yüzden bu kadarını yazabildim. Tekrar ücret ödeme olmayacakmış.
Canım üzgünüm ama yeniden alınması gerekiyorsa veriler yetersiz olduğu için sağlıklı sonuç çıkmamış olabilir. Sabır isteyen bir süreç ama inşallah rabbim sonunda içini ferahlatsın. Doktorunla görüşebildin mi

Doktorun tabiki daha iyi bilir ama igne daha kesin cozum degil mi ya 🥹 benim kanamasi olan arkadasimin kanamalarini hep progestan igne kesmisti ama kalcadan olan versiyonu, gobekten yaptigimiz dex olani hali hazirda zaten oluyordu ona ve fitile ragmen kanamasi olmustu
deryaderya2 deryaderya2 bencede canım iğne benim de lekemi kesmişti birden sonra az az biraz gelip bitmişti iğne çok etkili ama git acile bir için rahatlasın yarın yine gidersin doktora bu zamanlarda ihmale gelmez

Canim yeterli fraksiyon olmadigi icin bu kadar uzadi demek ki hay allah. Aklina kotu seyleri hicbir sey netlesmeden getirme, daha uc gun once aynisi bir arkadasimin basina geldi tekrar kan verdi bekliyor. Hayirlisiyla guzel sonucu alacaksin insallah dualarimiz seninle

Kızlar çok şükür bebeğim gayet iyi🙏❤️ herşeyi normal dedi doktorum. O kadar hareketliydi ki 😂 ki kusupta aç karnına gitmiştim, el şaklattı resmen ayakları elleri kıpır kıpırdı 🙈
Cinsiyet ilgili tahmin yaptı ama bi daha ki kontrolde net belli olur dedi. 🫠
Varmı sizin bi tahminiz 😍
Bence erkek gibi bana öyle bir his geldi 🧿

Kızlar selamm geldim ben kontrolden 14+6 104 gr minik kızçem
Herşey yolunda dedi doktor kafa tasını kalbini bacaklarını ayrı ayrı ölçtü hepsi haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür🙏
Onun dışında akrobasi hareketlere aynen devam evlatcım 🫠🫠
Bende haberler böyle 🥰
Oyy teyzesi yesin onu 💕💕💕

Canım üzgünüm ama yeniden alınması gerekiyorsa veriler yetersiz olduğu için sağlıklı sonuç çıkmamış olabilir. Sabır isteyen bir süreç ama inşallah rabbim sonunda içini ferahlatsın. Doktorunla görüşebildin mi
Doktoruma mesaj olarak attım müsait olunca aramasını istedim. Fetal fraksiyon yetersizliği sebepleri kan sulandırıcı kullanmak, erken yaşta gebelik, yüksek kilo ve Triploidy, Trisomy 18 ve Trisomy 13 olmasıymış bu yüzden bunlarda düşük fetal fraksiyonu sebebiyle yüksek riskli çıkmış. Diğer değerlerin hiç sonucu çıkmamış.

Merhaba inşallah bir sıkıntı olmaz. İkili test vermiş miydiniz ? Burdaki herkes ve tüm isteyenler sağlıkla mutlulukla huzurla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallaj

Hiç üzülme canım yeniden kan verirsin bazen oluyor böyle şeyler okuyoruz hep

Back
X