Ooyy cok seker masallahFetal temiz bir daha birşey çıkmaz artık sizde inş yaaa. İçini ferah tut. Ben 22 mayısta detaylı ya giricem dr yanında tatlı şeyler getir dedi cinsiyet için döndürecek bebişi heralde.
Son günlerde acayip erkek hissediyorum . Bak uzman sensin ne ola bebişimin cinsiyeti teyzesi
Ben lcwden bugün bu eşofman altını aldım kumaşı çok rahattı pantolon gibi de duruyor. Aynı şekil beni lastikli jeanler de vardı ama ben bunu beğendim oysho modeli gibiydiKızlar buradan link atmak yasak değilse kullandığınız hamile pantolonlarının linkini atabilir misiniz? Bakıyorum ama bir kararda kalamıyorum. Şimdi arkadaş sorunca benim de aklıma geldi. Pantolon giyemiyorum. Hep taytla da olmuyor artık.
o bana da oluyor canım ya genelde hep sola yatmaya çalışırım ama bazen yüzsütü yatasım bacağımı yukarı çekesin geliyor yapamayaınca darlanıyorum aman bişey olmasın endişesi ile pfffKızlar yatarken doğru pozisyon bulamama problemim var ya sizde de oluyor mu. Rahat edemiyorum bir türlü
kızımmm siz çılgınmısınızzz normal doğumdan korkanın doğum videosu izlemesi gibi hfdjhdk yapma etme kurban olam izleme bunları hkhfdzGirsinler tabi surece katkilari sperm donorlugu allah askina bi tek tum cile bizdebiz gecen gun epidural ignesi uygulamasi videosu izledik, benim tansiyon duser gibi oldu bak oneririm sana da shdjdjdjdj
canım bana erkek gibi geldi bebişin, sen de benim gibi erken haftalarda gideceksin detaylıya sonra tekrar gideceksin sanırım bu kanamadan dolayı mı sende erken gidiyorsun? önlem amaçlı yani?Fetal temiz bir daha birşey çıkmaz artık sizde inş yaaa. İçini ferah tut. Ben 22 mayısta detaylı ya giricem dr yanında tatlı şeyler getir dedi cinsiyet için döndürecek bebişi heralde.
Son günlerde acayip erkek hissediyorum . Bak uzman sensin ne ola bebişimin cinsiyeti teyzesi
O kadar tatlı olur ki bak gözümün önüne geliyorAhahahahah evet sapsik anasi iki aylik bebei noel baba yapacakbenim zeka seviyesi snfjfjfp
Oyy çok tatlıııAy bana çok tatlı bi sabah oldu yaa bankaya bi geldim çok sevdiğim gizem diye bir arkadasım kızıma ciciler almıııs
Sakiin oool sonucunu güzel gelecekGünaydınnn kızçeleriimbenim ikili test sonucum cıkmıs doktorumdan haber bekliyorum. Keremde ikili testte eski doktorum cok üzdüğü için beni gerildim açıkcası , mideme ağrı girdi kalbim 200 atıyor sanki
Kasıklarım da değil de göbek deliğimin baya solunda pıt pıt hissediyorumGünaydınlarrrr herkese, kasıklarınızda pıtpıt hisler oluyor mu yoksa ben mi delirdim acaba bi sorayım dedim size
Ay sen yazdın cevap verdi doktorum bebisimmSakiin oool sonucunu güzel gelecek
Hadi gözün aydın balımAy sen yazdın cevap verdi doktorum bebisimmsonucumuz cok güzel dedi ay şükürler olsun ağlamaktan şiştim
ay ne tatlı ya iyi arkadaşlar seçilmiş kardeş gibi sağolsun ne ince düşünmüşAy bana çok tatlı bi sabah oldu yaa bankaya bi geldim çok sevdiğim gizem diye bir arkadasım kızıma ciciler almıııs
Teşekkür ederim bebisimmHadi gözün aydın balım
canım gözün aydınnAy sen yazdın cevap verdi doktorum bebisimmsonucumuz cok güzel dedi ay şükürler olsun ağlamaktan şiştim
canım fiziksel muayenen iyiymiş bu 2 li tarama tamamen istatiksel bilgi, yaş etkiliyor. dediğim gbi sonuçların bnmkine göre iyi yaştan dolayı risk oranını artırmış. bu testlerdeki yaşı da artık günümüze güncellemeliler39 yaş canım 1.66 e 84 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?