Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ooyy cok seker masallahbana his olarak kiz gibi geldi yaaaa ama kiz istiyosan kiz olsun erkek istiyosan erkekben bu secimin annenin gonlune gore olmasi gerektigini dusunuyorum o kadar tasiyoruz aylarca ajdjjd
Senin detayli erken degil mi, sanki 20.hafta gibi deniyordu onun icin

Ben lcwden bugün bu eşofman altını aldım kumaşı çok rahattı pantolon gibi de duruyor. Aynı şekil beni lastikli jeanler de vardı ama ben bunu beğendim oysho modeli gibiydi

Eklentiler

• IMG_4483.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar yatarken doğru pozisyon bulamama problemim var ya sizde de oluyor mu. Rahat edemiyorum bir türlü
o bana da oluyor canım ya genelde hep sola yatmaya çalışırım ama bazen yüzsütü yatasım bacağımı yukarı çekesin geliyor yapamayaınca darlanıyorum aman bişey olmasın endişesi ile pfff

Girsinler tabi surece katkilari sperm donorlugu allah askina bi tek tum cile bizde biz gecen gun epidural ignesi uygulamasi videosu izledik, benim tansiyon duser gibi oldu bak oneririm sana da shdjdjdjdj
kızımmm siz çılgınmısınızzz normal doğumdan korkanın doğum videosu izlemesi gibi hfdjhdk yapma etme kurban olam izleme bunları hkhfdz

canım bana erkek gibi geldi bebişin, sen de benim gibi erken haftalarda gideceksin detaylıya sonra tekrar gideceksin sanırım bu kanamadan dolayı mı sende erken gidiyorsun? önlem amaçlı yani?

Merhaba kızlar, Fetal dna yaptıran var mu acaba? Natera firmasına nasıl ulaşabilirim? İzmirde yaşıyorum, iletişim bilgisi bulamadım, doktorum omega firmasını önerdi ama haklımda fazla yorum göremedim, bu yüzden natera ile görüşmek istiyorum

Günaydınnn kızçeleriim benim ikili test sonucum cıkmıs doktorumdan haber bekliyorum. Keremde ikili testte eski doktorum cok üzdüğü için beni gerildim açıkcası , mideme ağrı girdi kalbim 200 atıyor sanki

Günaydıın artık uyanınca geri uyuyamıyorum hanginizin ahı tuttu
1.trimester bulduğum yerde uyuyakalıyordum velhasıl güzel zamanlardı
Kontrolü olanlardan haber bekliyoruz
Herkesin günü güzel geçsiiin

Sakiin oool sonucunu güzel gelecek

kızlar günaydın .Daha erken mi bilmiyorum ama pıt pıt seğirme var dünden beri. Bebişleri hissediyor olabilir miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…