- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
günaydın kuzum hahaha belki de benim fjdksflkkGünaydıın artık uyanınca geri uyuyamıyorum hanginizin ahı tuttu
1.trimester bulduğum yerde uyuyakalıyordum velhasıl güzel zamanlardı
Kontrolü olanlardan haber bekliyoruz
Herkesin günü güzel geçsiiin
Yok canım ben hissetmedim ama bebek hareketleri bu aylarda zaten göbek deliği etrafında kasıkların yukarısında oluyormuş belki seninki bebiştirGöbek deliğinde batma çekilme kısa süreli sancı hissediyor musun??
Ben dün hissettim de niye oluyor acaba
canımm gözün aydınAy sen yazdın cevap verdi doktorum bebisimmsonucumuz cok güzel dedi ay şükürler olsun ağlamaktan şiştim
Ne demişler düşmanı uzakta aramagünaydın kuzum hahaha belki de benim fjdksflkk
Evet eşime de dedim sanki çocuk eliyle tırmalıyor djdjdjd ama şimdi daha bir limon kendisi ya yapar mı böyleBenim bazen sanki karnimin icini biri cirrrrt diye acmaya calisiyormus gibi bir gerilme hisim oluyorhani sanki cocuk kalkti eliyle yer aciyor ajsjdjdjd
canımm sendekiler iki tane belki de hissedebiliyorsundur olabilirkızlar günaydın .Daha erken mi bilmiyorum ama pıt pıt seğirme var dünden beri. Bebişleri hissediyor olabilir miyim :)
Ayyy maşallahSata göre 13+4 ama usg ye göre 14+4
ne güzel ince düşünmüş arkadaşın çok tatlılarEvet yaaa günüm güzelleşti vallahi bakar bakar dururum tüm gün
14+2 bugünBu sabah aynısını yazdım inşallah bebeklerimizdirsizin kaç haftaydı?
yaaa delirmelikkkk bak orda arka fonda bir mavi ip detayı gördüm örgülere başlanıyor muDur daha bu kadar erken hicbir sey alinmaz diyen annemle babam cocuga MAMA KASİGİ KÜVET almislaroyuncak helikopter de bonus ajdjdjdjdjd
Yani benim bu sabirsizlik cocuga simdiden 24 ay sonrasi icin biseyler alma huyum nereden geliyor anlamis oldukbir de kasikla oyuncagi vermediler, onlarda duracakmis o evin olucakmis. Siz kendinize de alirsiniz nasilsa diyorlar sjjddjdj
Eki Görüntüle 3588087 Eki Görüntüle 3588088
Günaydınm evet ben 1 haftadır hissediyordum ama emin olamamıştım dün doktora sorduğumda tam da oraya koydu cihazıGünaydınlarrrr herkese, kasıklarınızda pıtpıt hisler oluyor mu yoksa ben mi delirdim acaba bi sorayım dedim size
ilk hamileliğimde kızım bir hafta geriden geliyordu doktor Önerisi ile muz ve kaşar peyniri bolca tüketmiştim .Geri gelen kızım 1 hafta öne geçmişti .36. Haftada doğum yaptım .30 .Haftalarda doğum kanalına girmişti . Bu gebeliğimde 28li haftalarda kaşar ve muza yüklenecem :)Ayyy maşallahbenim bebem en son 2 gün gerideydi kendisini ileri götürmek için napabilirim ya
çok iyiymiş yaaa muz ve kaşar peyniri ilk defa duydum bak.ilk hamileliğimde kızım bir hafta geriden geliyordu doktor Önerisi ile muz ve kaşar peyniri bolca tüketmiştim .Geri gelen kızım 1 hafta öne geçmişti .36. Haftada doğum yaptım .30 .Haftalarda doğum kanalına girmişti . Bu gebeliğimde 28li haftalarda kaşar ve muza yüklenecem :)
Kesinlikle kaju ve cevizçok iyiymiş yaaa muz ve kaşar peyniri ilk defa duydum bak.Puxhu da kajunun bebeği büyüttüğünü söyledi ben de ondan tüketiyorum muz yiyemem çok şekerli ama kaşar peynire çok okeyim
Ben artık elimi koyunca hissediyorum hareketini koymadan hissedemiyorum amayaa hakreket hissettiğini düşünenler şu pıt pıt nasıl bir his bi detaylı anlatıverin, tecrübeli anneler siz de tecrübelerinize göre bir deyiverin bakalım nasıl anlayacağız bu hareketleri neye benzer bu his aydınlatın biziiiii
O bizim elimizde olan bişey değil sanırım ya, bazen önden gider bazen geriye düşer öyle öyle büyüyecekler sanırımAyyy maşallahbenim bebem en son 2 gün gerideydi kendisini ileri götürmek için napabilirim ya
hepsinden bolca yiyorum kankaKesinlikle kaju ve ceviz
37. Haftada alperen 3.600 kg dı
Ayyy Allahımmm başlıyoruz demek ki hislereGünaydınm evet ben 1 haftadır hissediyordum ama emin olamamıştım dün doktora sorduğumda tam da oraya koydu cihazı
Sonra eve gelince de baya pıt pıt aynı yerde hep hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?