Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
günaydın kuzum hahaha belki de benim fjdksflkk

Göbek deliğinde batma çekilme kısa süreli sancı hissediyor musun??
Ben dün hissettim de niye oluyor acaba
Yok canım ben hissetmedim ama bebek hareketleri bu aylarda zaten göbek deliği etrafında kasıkların yukarısında oluyormuş belki seninki bebiştir

yaaa delirmelikkkk bak orda arka fonda bir mavi ip detayı gördüm örgülere başlanıyor mu

Günaydınlarrrr herkese, kasıklarınızda pıtpıt hisler oluyor mu yoksa ben mi delirdim acaba bi sorayım dedim size
Günaydınm evet ben 1 haftadır hissediyordum ama emin olamamıştım dün doktora sorduğumda tam da oraya koydu cihazı
Sonra eve gelince de baya pıt pıt aynı yerde hep hissettim

Ayyy maşallah benim bebem en son 2 gün gerideydi kendisini ileri götürmek için napabilirim ya
ilk hamileliğimde kızım bir hafta geriden geliyordu doktor Önerisi ile muz ve kaşar peyniri bolca tüketmiştim .Geri gelen kızım 1 hafta öne geçmişti .36. Haftada doğum yaptım .30 .Haftalarda doğum kanalına girmişti . Bu gebeliğimde 28li haftalarda kaşar ve muza yüklenecem :)

yaa hakreket hissettiğini düşünenler şu pıt pıt nasıl bir his bi detaylı anlatıverin, tecrübeli anneler siz de tecrübelerinize göre bir deyiverin bakalım nasıl anlayacağız bu hareketleri neye benzer bu his aydınlatın biziiiii

çok iyiymiş yaaa muz ve kaşar peyniri ilk defa duydum bak. Puxhu da kajunun bebeği büyüttüğünü söyledi ben de ondan tüketiyorum muz yiyemem çok şekerli ama kaşar peynire çok okeyim

çok iyiymiş yaaa muz ve kaşar peyniri ilk defa duydum bak. Puxhu da kajunun bebeği büyüttüğünü söyledi ben de ondan tüketiyorum muz yiyemem çok şekerli ama kaşar peynire çok okeyim
Kesinlikle kaju ve ceviz
37. Haftada alperen 3.600 kg dı

Ben artık elimi koyunca hissediyorum hareketini koymadan hissedemiyorum ama

Ayyy maşallah benim bebem en son 2 gün gerideydi kendisini ileri götürmek için napabilirim ya
O bizim elimizde olan bişey değil sanırım ya, bazen önden gider bazen geriye düşer öyle öyle büyüyecekler sanırım ama ben hep ishal olduğum için çok muz yiyordum etkisi var mıdır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…