Ahahahahah evett mavi bebe yunu almis azicik model cikariyim sonra basliycam diyor ajdjdjd arge calismalari baslayacakyaaa delirmelikkkk bak orda arka fonda bir mavi ip detayı gördüm örgülere başlanıyor mu
hadi canım elini koyunca hissedebiliormusun şuanda , gerçi sende 2.gebelik daha erken hissedersin ay ne güzel yaaBen artık elimi koyunca hissediyorum hareketini koymadan hissedemiyorum ama
Yaa çok şekerr bunları gördükçe alasım geliyorO zaman ben de size çociime kıtlama günü gelen hediyelerini göstereyimkuzenimin 3yaşındaki kızı oyuncak almış kardeşine gözyaşım pıt
şükürler olsun böyle keyifli konuları konuşacağımız günlere geldikAhahahahah evett mavi bebe yunu almis azicik model cikariyim sonra basliycam diyor ajdjdjd arge calismalari baslayacak
Ayy bayılırım tombik bebeklerehepsinden bolca yiyorum kankaşöyle tombik bir kız çok iyi olmaz mı beee
Yaaaa sagdaki takimla tam bir kavun ici olacakkkkk balli lokmaO zaman ben de size çociime kıtlama günü gelen hediyelerini göstereyimkuzenimin 3yaşındaki kızı oyuncak almış kardeşine gözyaşım pıt
12. Haftada hissettiğimi sanmıştım bide benim ikinci alakası yokmuş daha 2 3 gündür hissediyorum onda da emin değilim elimi koyduğumda içeride kayan bişey varAyyy Allahımmm başlıyoruz demek ki hislere
ayy benimde öyle yaa, bu arada ebebekde zıbınlar çok uygun hem de pamuklu, bir de civilim mağazasında dün bi baktım da en azından kıyafetin içine giydirilecek sağlıklı bir kumaştan ve hesaplı olması avantajlı gibi geldi bana bakmak isteyen varsa öneridirYaa çok şekerr bunları gördükçe alasım geliyor
Evett vallahişükürler olsun böyle keyifli konuları konuşacağımız günlere geldik
turuncunun o hali de en sevdiğim renktir ayy hayal etmek bile ağzımı sulandırıyorYaaaa sagdaki takimla tam bir kavun ici olacakkkkk balli lokma
Yaaa sizin artık 14 tabi yavaştan belli oluyordur12. Haftada hissettiğimi sanmıştım bide benim ikinci alakası yokmuş daha 2 3 gündür hissediyorum onda da emin değilim elimi koyduğumda içeride kayan bişey var
Böyle balık hareketi gibi pıt pıt kalp atışı karışımı bişey bağırsak hareketi ya da sancı gibi asla değil kesinlikle anlaşılıyor bence farkı ama ilk gebeliklerde biraz geç anlaşılıyormuş. Zaten bende doktora gidince emin oldumyaa hakreket hissettiğini düşünenler şu pıt pıt nasıl bir his bi detaylı anlatıverin, tecrübeli anneler siz de tecrübelerinize göre bir deyiverin bakalım nasıl anlayacağız bu hareketleri neye benzer bu his aydınlatın biziiiii
Aaa teyzesi ben almadım mııı sanıyosunnnayy benimde öyle yaa, bu arada ebebekde zıbınlar çok uygun hem de pamuklu, bir de civilim mağazasında dün bi baktım da en azından kıyafetin içine giydirilecek sağlıklı bir kumaştan ve hesaplı olması avantajlı gibi geldi bana bakmak isteyen varsa öneridir
Şu mesajın üstüne hemen bi muz kaptımO bizim elimizde olan bişey değil sanırım ya, bazen önden gider bazen geriye düşer öyle öyle büyüyecekler sanırımama ben hep ishal olduğum için çok muz yiyordum etkisi var mıdır bilmiyorum
14 bitirirken hissettim balım yani dediğim gibi hala emin değilimYaaa sizin artık 14 tabi yavaştan belli oluyordur
Ouy yeriim sağsaki kafası bebsmm evet ayaklara bak yarabbmKızlarrr devlet hast randevum vardı.10+1 iz. İlk defa hareket ederken gördüm duygularım şelale. Ama maalesef çok net cihazları olmadışı için böyle görünüyo sanırım kafasıEki Görüntüle 3588105
Bence sen hissettin kesin14 bitirirken hissettim balım yani dediğim gibi hala emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?