Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kesemiz aynı seninle kız bebek olacak bu aksi çıkarsa beni bulun
Maşallah sağlıkla gelsin annesi

Şu mesajın üstüne hemen bi muz kaptım bi de benim minnoş bükük duruyordu pozisyondan da daha ufak görünüyormuş
bizimki babası gibi azıcık tembel heralde bütün vücudu açıp sereserpe yatıyor son gittiğimizde dümdüz yüzüstü yatıyordu ondan boyu posu tam çıkıyor

Bence sen hissettin kesin gaz, bağırsak hareketi olsa belli olurdu zaten
Kaydığından çok eminim çünkü benim kız saçma sapan hareketler yapıyor her gittiğimde ahahsh elimi koyuyorum karnıma kaydığı çok belli ama tabi daha tekme vs yok o kadar güçlü değil daha 104 gr

Bence sen hissettin kesin gaz, bağırsak hareketi olsa belli olurdu zaten
Kaydığından çok eminim çünkü benim kız saçma sapan hareketler yapıyor her gittiğimde ahahsh elimi koyuyorum karnıma kaydığı çok belli ama tabi daha tekme vs yok o kadar güçlü değil daha 104 gr

ayy çıldırıyorum ben bu minik eşyaları gördükçe alışveriş kısmı çok keyifli olacak çok belli
En keyifli aşaması orası zaten sonra yıka ütüle orası da çok keyifli mis gibi bebek deterjanı sarıyor evi ayy muhteşem

Daha iyiyim canım, dua ediyorum fetal temiz gelsin diye.
kesinlikle iyi geleceğini düşünüyorum kanı bekletmeden göndersinler bari de hem hızlı gitsin hem de bekleme etkisi olmasın. İçini ferah tut canım tüm ölçümlerin gayet iyiyken bu sonucun temiz gelicek şüphem yok

Merhaba kızlar. İkili test yapıldı bugün. Ayaklarıyla zıplamaya çalışıyordu. Çok tatlıydı . Cinsiyet tahmininde bulunmadı. Sanırım biraz daha erken. Ense 1.1 çıktı. Burun kemiği de var. Kan verdim . 3 hafta sonra çıkar sonuç dedi doktor. Bakalım nasıl geçecek 3 hafta. Sizin cinsiyet tahmininiz var mı?

Eklentiler

• IMG_20250507_090839.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…