- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
heyecan bastı seni de ondanEvett vallahiama simdi doktora gidicegim icin azicik ruhani kabizligim mevcut ajdjdjdjdj korkuyorum
Kesemiz aynı seninle kız bebek olacak bu aksi çıkarsa beni bulunKızlarrr devlet hast randevum vardı.10+1 iz. İlk defa hareket ederken gördüm duygularım şelale. Ama maalesef çok net cihazları olmadışı için böyle görünüyo sanırım kafasıEki Görüntüle 3588105
bizimki babası gibi azıcık tembel heralde bütün vücudu açıp sereserpe yatıyorŞu mesajın üstüne hemen bi muz kaptımbi de benim minnoş bükük duruyordu pozisyondan da daha ufak görünüyormuş
Bizimki de kafasını kendine çekmişti garibim bi de kafası aşağıda totosu yukarda ters dönmüştübizimki babası gibi azıcık tembel heralde bütün vücudu açıp sereserpe yatıyorson gittiğimizde dümdüz yüzüstü yatıyordu ondan boyu posu tam çıkıyor
neeee ayy yerim ya şu minicik cüsseleriyle bile o kadar tatlılar ki doğdukları zaman delircez heralde severkenBizimki de kafasını kendine çekmişti garibim bi de kafası aşağıda totosu yukarda ters dönmüştü
Kaydığından çok eminim çünkü benim kız saçma sapan hareketler yapıyor her gittiğimde ahahsh elimi koyuyorum karnıma kaydığı çok belli ama tabi daha tekme vs yok o kadar güçlü değil daha 104 grBence sen hissettin kesingaz, bağırsak hareketi olsa belli olurdu zaten
Kaydığından çok eminim çünkü benim kız saçma sapan hareketler yapıyor her gittiğimde ahahsh elimi koyuyorum karnıma kaydığı çok belli ama tabi daha tekme vs yok o kadar güçlü değil daha 104 grBence sen hissettin kesingaz, bağırsak hareketi olsa belli olurdu zaten
ayyy çıldırmalıkkkkAaa teyzesi ben almadım mııı sanıyosunnn
Daha iyiyim canım, dua ediyorum fetal temiz gelsin diye.İpek nasılsın iyisin dimi ?
Dimiii yaa doğsunlar da vaktinde sevelim bebek dolsun buralarayyy çıldırmalıkkkk
ayy çıldırıyorum ben bu minik eşyaları gördükçe alışveriş kısmı çok keyifli olacak çok belliAaa teyzesi ben almadım mııı sanıyosunnn
Gelir canım içini ferah tut tamamen yaşın etkisiydi o başka bişey olduğunu sanmıyorum kesinlikleDaha iyiyim canım, dua ediyorum fetal temiz gelsin diye.
kanka bana da erkek demiştin hdjshsk eminmisin bak darlarız seni hahahaKesemiz aynı seninle kız bebek olacak bu aksi çıkarsa beni bulun
Maşallah sağlıkla gelsin annesi
En keyifli aşaması orası zaten sonra yıka ütüle orası da çok keyifli mis gibi bebek deterjanı sarıyor evi ayy muhteşemayy çıldırıyorum ben bu minik eşyaları gördükçe alışveriş kısmı çok keyifli olacak çok belli
Hadi bakalım tutacak mıKesemiz aynı seninle kız bebek olacak bu aksi çıkarsa beni bulun
Maşallah sağlıkla gelsin annesi
kesinlikle iyi geleceğini düşünüyorum kanı bekletmeden göndersinler bari de hem hızlı gitsin hem de bekleme etkisi olmasın. İçini ferah tut canım tüm ölçümlerin gayet iyiyken bu sonucun temiz gelicek şüphem yokDaha iyiyim canım, dua ediyorum fetal temiz gelsin diye.
Tutar tutar 2 hafta beklicez dimiHadi bakalım tutacak mı
Evet yaaneeee ayy yerim ya şu minicik cüsseleriyle bile o kadar tatlılar ki doğdukları zaman delircez heralde severken
Tabi canımm seninki artık avokado yu geçti mango oldu demiKaydığından çok eminim çünkü benim kız saçma sapan hareketler yapıyor her gittiğimde ahahsh elimi koyuyorum karnıma kaydığı çok belli ama tabi daha tekme vs yok o kadar güçlü değil daha 104 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?