Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben de tedirgin oldum baya. Fetali normalde 11+2 de verdim ama 2 gün önden gittiğimiz için 11+4'de vermiş oldum. Doktorum usg de baktı test için çok uygun dedi o nedenle verdim. Usg de ense kalınlığı falan güzeldi ama yine de korkuyorum. 1 mayıs verdim fetali ben de aşırı stresliyim inşallah bi kaç gün içinde çok güzel sonuçlar alırız dua edelim birbirimize

Evet yaa kontrol araları da uzadı iyice özlüyoruz zaten şimdiden delirmeler başladı bende djdjdj
ay bende aynıyım yaa. gerçi fetal sonucu allaha şükür güzel gelince bi rahatlama geldi hayata daha umutla bakar oldum ama çoook özledim kızçemi, randevumuz 24 mayısta sen ne zaman gideceksin kontrole

aaaaa tansiyon yükseltecek kadar stres olmak yooookkk. bunlar nadir yaşanan durumlar kötüyü değil iyiyi düşünmek zorundayız. bebeğin gayet sağlıklı ve mutlu
ne zaman gelecek sonucun?

Kızlar bu arada ben perinatolog kontrolü sonrasında hem gebeliğimin sağlıklı geçeceğini bir sorun olmadığını öürendiğim hem de sonraısnda cinsiyeti de öğrendiğim için ciddi bir rahatlamaya girdim tabi leke sorunum da kalkmıştı 2 haftadır ortadan hepsi beni çok rahatlatmış olacak ki kaygı seviyem azaldı olsa gerek şekerim sürekli iyi çıkıyor artık sabahları 91-96-94 hep böyle gidiyor 100ün altına düşmezdi normalde o kadar mutluyum ki dün bir dilim ıslak kek ve armut yedim ona rağmen 94 çıktı bu sabah. Bunu şunun için paylaşmak istedim ne yaparsak kendimize STRESLE YAPIYORUZ canlarım ne zamanki kafam rahatladı vücut normale döndü. Aman diyeyim sükunetle geçirelim günlerimizi herşey hepimiz için güzel olsun

ay bende aynıyım yaa. gerçi fetal sonucu allaha şükür güzel gelince bi rahatlama geldi hayata daha umutla bakar oldum ama çoook özledim kızçemi, randevumuz 24 mayısta sen ne zaman gideceksin kontrole
Kızzzz şaka gibi benim de 24 Mayıs sabah 10da djdjdj o güne kadar oyalıcaz kendimizi bi şekilde

kızlar ben bişey farkettim, erik yediğim akşamlarda ertesi gün tansiyonum yüksek seyrediyor. netten bakıldığında kan basıncını düşürür diyor ama bende tam tersi. aramızda tansiyonu olanlar varsa dikkattttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…