Ben de tedirgin oldum baya. Fetali normalde 11+2 de verdim ama 2 gün önden gittiğimiz için 11+4'de vermiş oldum. Doktorum usg de baktı test için çok uygun dedi o nedenle verdim. Usg de ense kalınlığı falan güzeldi ama yine de korkuyorum. 1 mayıs verdim fetali ben de aşırı stresliyim inşallah bi kaç gün içinde çok güzel sonuçlar alırız dua edelim birbirimizekızlar ya fetali çok kafaya taktım yazılanları okuyunca benim de kilom yüksek 11+2'de test verdim ya benim de yetersiz çıkar diye aşırı panik oldum çok kötü hissediyorum tansiyonum çıktı zaten beklemek aşırı zor. aspirin de kullanıyorum. 1 hafta oldu kan vereli kim bilir daha ne kadar beklicem uyku yok bana bu gece
cilveli bir kız geliyor yani desene :))Dün benim kızçem ultrasonda dudaklarını uzatttııı
Hangi meyve olduğunu inan bilmiyorumTabi canımm seninki artık avokado yu geçti mango oldu demi
ay bende aynıyım yaa. gerçi fetal sonucu allaha şükür güzel gelince bi rahatlama geldi hayata daha umutla bakar oldumEvet yaakontrol araları da uzadı iyice özlüyoruz zaten şimdiden delirmeler başladı bende djdjdj
Aynı anası ajsjsjsjcilveli bir kız geliyor yani desene :))
Aynı anası ajsjsjsjcilveli bir kız geliyor yani desene :))
uygulamadan baksana :) gösteriyor meyvesini hahahaHangi meyve olduğunu inan bilmiyorum
baaakkkk baaaaakkkk bizi delirtmeye çalışıyorlar bu cilvelerle yaaaaDün benim kızçem ultrasonda dudaklarını uzatttııı
Tam o anda da doktor baskı aldıbaaakkkk baaaaakkkk bizi delirtmeye çalışıyorlar bu cilvelerle yaaaa
14sen avokadosun kuşum ben söyliyim djdjd 15 mango djjdHangi meyve olduğunu inan bilmiyorum
aaaaa tansiyon yükseltecek kadar stres olmak yooookkk. bunlar nadir yaşanan durumlar kötüyü değil iyiyi düşünmek zorundayız. bebeğin gayet sağlıklı ve mutlukızlar ya fetali çok kafaya taktım yazılanları okuyunca benim de kilom yüksek 11+2'de test verdim ya benim de yetersiz çıkar diye aşırı panik oldum çok kötü hissediyorum tansiyonum çıktı zaten beklemek aşırı zor. aspirin de kullanıyorum. 1 hafta oldu kan vereli kim bilir daha ne kadar beklicem uyku yok bana bu gece
Mangoyum o zaman tamam14sen avokadosun kuşum ben söyliyim djdjd 15 mango djjd
Kızzzz şaka gibi benim de 24 Mayıs sabah 10da djdjdj o güne kadar oyalıcaz kendimizi bi şekildeay bende aynıyım yaa. gerçi fetal sonucu allaha şükür güzel gelince bi rahatlama geldi hayata daha umutla bakar oldumama çoook özledim kızçemi, randevumuz 24 mayısta sen ne zaman gideceksin kontrole
sen yandın doğduktan sonra sen düşün artık deseydin hahahhaTam o anda da doktor baskı aldıçok değişik bir anı olarak kaldı bize eşim diyo ki napıyo bu kız ne bu hareketler
Aaa benim de 24 mayıstaKızzzz şaka gibi benim de 24 Mayıs sabah 10da djdjdj o güne kadar oyalıcaz kendimizi bi şekilde
Doğmamış bebeği de kıskanmazsın be adam gerçi durup durup bigün evlenicek dimi diyosen yandın doğduktan sonra sen düşün artık deseydin hahahha
Kızzzz şaka gibi benim de 24 Mayıs sabah 10da djdjdj o güne kadar oyalıcaz kendimizi bi şekilde
kızzz bismillah ne oldu hepimizi 24 mayısta topluyorlarAaa benim de 24 mayısta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?