- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
çok heyecanla bekliyorum o günleri inan kigenelde uzanırken oluyor seyirme hissi . Hani gözün seyirir yapıt pıt aynı öyle .İleriki haftalarda öyle tekmeler gelecek ki :) hatta bir fotografım var kızımın ayağı bile belli olmuş fotoğrafta
Dun bi liste gordum en iyi karakter burclar siralamasi iki numara akrep bencsokkızım özgüven patlaması geliyo bize orda ahahahhahahahahhah
oğlun bi doğsun bak aşık olacaksın ona resmen
bu arada ne dicem. burç meselesini nasıl unuttuk hepimiz aynı anda(bi ara tek derdimiz oydu oysa ki) insan yavrusunu hareket ederken falan görünce fasa fiso işlere çok takılmıyor galiba
Canım saç dökülme durumun nasıl?Sana özenip saçlarımı bugün kestiriyorum ahahsj bende kimseyi dinlemiyorum dün bi arkadaşımla buluştum 1 yaşında bebeği var saçlarını kestirdin mi dedim ohoo hemde 3 kez dedi
mümkün değil tutamayız hahaha sen 23 ekim sonrasına bir tarih seç sezeryan için akrep iyidir güçlü olsunlar boşverinDun bi liste gordum en iyi karakter burclar siralamasi iki numara akrep bencsokbir yaymis, yaya kadar tutamayiz ama icimizde kiz
Kestir kız nolcak bende kestirdim keremde hunda da kestireceğin krııklarım cogaldıSana özenip saçlarımı bugün kestiriyorum ahahsj bende kimseyi dinlemiyorum dün bi arkadaşımla buluştum 1 yaşında bebeği var saçlarını kestirdin mi dedim ohoo hemde 3 kez dedi
İkiside güzell bebisimmmİlkin güzelmiş valla biz ilk hamile kaldığımda kız olursa Ada koyalım demiştik şuanda da ona biraz sıcak bakıyoruz ama Defne de olabilir diyorum ben çok aradayım aklımda birkaç isim daha var, ama bakalım
Amin canim insallahMaşallah küçük şehzadeyegüzel haberlerle dönersin in şe Allah canım sen kaç kilo ile hamile kaldın yani şu ana kadar kaç kilo aldın?
Aynen devam şampuan da değiştirdim bana mısın demedi benim saçım bakım istiyor boya vs dibim 2 cm gelse boyatan kadındım hey yavrum hey ahahaj işte baş edemediğim için kestircem belki biraz nefes alır da dökülmesi durur kuzum yaCanım saç dökülme durumun nasıl?
Yaaa ama kendi burcumu da cok seviyommm kizmümkün değil tutamayız hahaha sen 23 ekim sonrasına bir tarih seç sezeryan için akrep iyidir güçlü olsunlar boşverin
Alperene hamileyken bende kestirdimKestir kız nolcak bende kestirdim keremde hunda da kestireceğin krııklarım cogaldı
İkiside güzell bebisimmmben bazen cok net oluyom ya keremde cok netti direkt kerem hiç değişmedi. Bunda da en basından beri ilkin diye geçirdim içimden, sanirim değiştirmem
diğer burç erkekleri düşkün değil mi sence hahahah yaradılışları bu bebeğim hfdkjhfkhkYaaa ama kendi burcumu da cok seviyommm kizterazi de olabilir minik erkom ajdjdjdj neyse akrep onyargimi kirdim burada sizlerle konustukca. Sadece akrep erkekleri icin biraz fazla seyine duskun derler, nasip
Maşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımAmin canim insallahben tam 60 kg ile hamile kaldim, bir hafta once 62.45 gelmistim ama kesin bir haftada almisimdir
bilmiyorum ki çilek 8. gün bugün bekliyorum öyleaaaaa tansiyon yükseltecek kadar stres olmak yooookkk. bunlar nadir yaşanan durumlar kötüyü değil iyiyi düşünmek zorundayız. bebeğin gayet sağlıklı ve mutlu
ne zaman gelecek sonucun?
canım en geç cuma günü gelir senin sonucun sakin kalmaya çalışbilmiyorum ki çilek 8. gün bugün bekliyorum öylebütün gece kabus gördüm ya ağlayarak uyandım
Yok bu top noktaymis iste ondan korkuyorum ajdjdjdjdjddiğer burç erkekleri düşkün değil mi sence hahahah yaradılışları bu bebeğim hfdkjhfkhk
Benimde önceden hep dökülürdü, şimdi birazda çoğalmış sanki, hani diyorlardı hamilelikte güçlenir, dökülme dayanırmışAynen devam şampuan da değiştirdim bana mısın demedi benim saçım bakım istiyor boya vs dibim 2 cm gelse boyatan kadındım hey yavrum hey ahahaj işte baş edemediğim için kestircem belki biraz nefes alır da dökülmesi durur kuzum ya
Hıııı sen asıl bebek seni tanımaya başlayınca olan dökülmeyi gör ahajajBenimde önceden hep dökülürdü, şimdi birazda çoğalmış sanki, hani diyorlardı hamilelikte güçlenir, dökülme dayanırmışbirde bunun süt verme dönemi var o zaman başımda saç kalmayacak
Zayif kaldigin icin cok olmus azicikMaşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?
Hıııı sen asıl bebek seni tanımaya başlayınca olan dökülmeyi gör ahajaj
3lü taramayı önermiyolar kuzum ya yani yaptırmakta kararlıysan 20 mayıs daha iyi en azından daha da büyümüş olurlarkızlar bir şey danışacağım .2 mayısta gitmiştim ankara perinatolojiye 2 hafta sonra gel kontrole ( 17 Mayısa ) dedi ama doktorun randevusu o güne yok. Ya 12 mayısta gidecem ya 20 mayısta . 3lü tarama yapacağını söylemişti. Sizce hangi gün gitmeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?