Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ayy
genelde uzanırken oluyor seyirme hissi . Hani gözün seyirir yapıt pıt aynı öyle .İleriki haftalarda öyle tekmeler gelecek ki :) hatta bir fotografım var kızımın ayağı bile belli olmuş fotoğrafta
çok heyecanla bekliyorum o günleri inan ki tarif ettiğini takip edeceğim bakalım ne zaman olacak haha

Dun bi liste gordum en iyi karakter burclar siralamasi iki numara akrep bencsok bir yaymis, yaya kadar tutamayiz ama icimizde kiz

Sana özenip saçlarımı bugün kestiriyorum ahahsj bende kimseyi dinlemiyorum dün bi arkadaşımla buluştum 1 yaşında bebeği var saçlarını kestirdin mi dedim ohoo hemde 3 kez dedi
Kestir kız nolcak bende kestirdim keremde hunda da kestireceğin krııklarım cogaldı
İkiside güzell bebisimmm ben bazen cok net oluyom ya keremde cok netti direkt kerem hiç değişmedi. Bunda da en basından beri ilkin diye geçirdim içimden, sanirim değiştirmem

Maşallah küçük şehzadeyegüzel haberlerle dönersin in şe Allahcanım sen kaç kilo ile hamile kaldın yani şu ana kadar kaç kilo aldın?
Amin canim insallah ben tam 60 kg ile hamile kaldim, bir hafta once 62.45 gelmistim ama kesin bir haftada almisimdir

Canım saç dökülme durumun nasıl?
Aynen devam şampuan da değiştirdim bana mısın demedi benim saçım bakım istiyor boya vs dibim 2 cm gelse boyatan kadındım hey yavrum hey ahahaj işte baş edemediğim için kestircem belki biraz nefes alır da dökülmesi durur kuzum ya

mümkün değil tutamayız hahaha sen 23 ekim sonrasına bir tarih seç sezeryan için akrep iyidir güçlü olsunlar boşverin
Yaaa ama kendi burcumu da cok seviyommm kiz terazi de olabilir minik erkom ajdjdjdj neyse akrep onyargimi kirdim burada sizlerle konustukca. Sadece akrep erkekleri icin biraz fazla seyine duskun derler, nasip

Alperene hamileyken bende kestirdim
Şimdi model bakıyorum küt istiyorum katlı ama böyle toplansın çünkü önümüz yaz sıcakta ensem mahvolur

Yaaa ama kendi burcumu da cok seviyommm kiz terazi de olabilir minik erkom ajdjdjdj neyse akrep onyargimi kirdim burada sizlerle konustukca. Sadece akrep erkekleri icin biraz fazla seyine duskun derler, nasip
diğer burç erkekleri düşkün değil mi sence hahahah yaradılışları bu bebeğim hfdkjhfkhk

Amin canim insallah ben tam 60 kg ile hamile kaldim, bir hafta once 62.45 gelmistim ama kesin bir haftada almisimdir
Maşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?

aaaaa tansiyon yükseltecek kadar stres olmak yooookkk. bunlar nadir yaşanan durumlar kötüyü değil iyiyi düşünmek zorundayız. bebeğin gayet sağlıklı ve mutlu
ne zaman gelecek sonucun?
bilmiyorum ki çilek 8. gün bugün bekliyorum öyle bütün gece kabus gördüm ya ağlayarak uyandım

Benimde önceden hep dökülürdü, şimdi birazda çoğalmış sanki, hani diyorlardı hamilelikte güçlenir, dökülme dayanırmışbirde bunun süt verme dönemi var o zaman başımda saç kalmayacak

Benimde önceden hep dökülürdü, şimdi birazda çoğalmış sanki, hani diyorlardı hamilelikte güçlenir, dökülme dayanırmışbirde bunun süt verme dönemi var o zaman başımda saç kalmayacak
Hıııı sen asıl bebek seni tanımaya başlayınca olan dökülmeyi gör ahajaj

Maşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?
Zayif kaldigin icin cok olmus azicik ben tedaviden dolayi 4 kg alarak hamile kalmis oldum zaten ve doktorum kg konusunda cok uyariyor ajdjdjdjd. Bir de benim bulantilar yeni yeni azalmaya basladi, hala ilac iciyorum. Tiksinmelerim olmasaydi benim de 5/6 kg rahat olurdu bence benim bi arkadasim da benle ayni 14 haftalik oldu 5 kg aldi o da hic bulantisi vs olmadi yedikce yedim dedi

kızlar bir şey danışacağım .2 mayısta gitmiştim ankara perinatolojiye 2 hafta sonra gel kontrole ( 17 Mayısa ) dedi ama doktorun randevusu o güne yok. Ya 12 mayısta gidecem ya 20 mayısta . 3lü tarama yapacağını söylemişti. Sizce hangi gün gitmeliyim ?

3lü taramayı önermiyolar kuzum ya yani yaptırmakta kararlıysan 20 mayıs daha iyi en azından daha da büyümüş olurlar
İkili de sorun görmeyince usg de 3lü yaptırmayın diyolar bide zaten 18 22 arası detaylı usg yaptırcaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…