Hamile olduğunu bildirmen lazım hayatımBeni sağlık ocağından hiç aramadılar
O aşıdan nefret ediyom tetonoz dimi, kolumu kaldıramadm kaç gin taş vardı sanki dhdjdjd simdi dersn bana ECE SENİNDE CANIN NE KIYMETLİ ACIMIYOR DİYE jsjdjd valahi bak bende sorun oldugunu dişüncem artkHamile olduğunu bildirmen lazım hayatım
20 ve 24 te aşı yapılacak
Daha önce gitmiştim canım biliyorlar ama hiç arayıp sordukları yokHamile olduğunu bildirmen lazım hayatım
Tetonoz ve boğmaca aşısı da eklenmiş biri 20 biri 24. HaftadaO aşıdan nefret ediyom tetonoz dimi, kolumu kaldıramadm kaç gin taş vardı sanki dhdjdjd simdi dersn bana ECE SENİNDE CANIN NE KIYMETLİ ACIMIYOR DİYE jsjdjd valahi bak bende sorun oldugunu dişüncem artk
Kendileri bilir o zamanDaha önce gitmiştim canım biliyorlar ama hiç arayıp sordukları yok
Icinde baloncuk patliyomus gibiyaa hakreket hissettiğini düşünenler şu pıt pıt nasıl bir his bi detaylı anlatıverin, tecrübeli anneler siz de tecrübelerinize göre bir deyiverin bakalım nasıl anlayacağız bu hareketleri neye benzer bu his aydınlatın biziiiii
Asko ben 2 saatte doktora geliyorum iki saatte de donuyorum kese den beriKanka kesin giderim yani zaman çok usun bir iki defa bile gidilir netyol yapıcam iyi mi değil mi bi görelim bakalım yolculuk iyi geliyor mu gerçi uzun değil 3.5saat ama olsun
Doğru söylüyorsun istanbul trafiğinde hayat daha zor transfer günü 2.5saatte gelebilmiştik eveAsko ben 2 saatte doktora geliyorum iki saatte de donuyorum kese den beribiseydik olmaz allahin izniyle. Hem dur kalk daha sikintili bence uzun yol basiyosun gaza vinnnn turizm ahdjdjd
Bende öyleydim, geceleri rüyalarımda hep fetalle ilgili kötü sonuçlar alıp ağlıyordum. Ama bak hiçte öyle kötü haber falan almadım gayet sağlıklı bir kızım varmış. Sen de bugün yarın güzel haberi alacaksın hissediyorumbilmiyorum ki çilek 8. gün bugün bekliyorum öylebütün gece kabus gördüm ya ağlayarak uyandım
o bana da oluyor canım ya genelde hep sola yatmaya çalışırım ama bazen yüzsütü yatasım bacağımı yukarı çekesin geliyor yapamayaınca darlanıyorum aman bişey olmasın endişesi ile pfff
kızımmm siz çılgınmısınızzz normal doğumdan korkanın doğum videosu izlemesi gibi hfdjhdk yapma etme kurban olam izleme bunları hkhfdz
canım bana erkek gibi geldi bebişin, sen de benim gibi erken haftalarda gideceksin detaylıya sonra tekrar gideceksin sanırım bu kanamadan dolayı mı sende erken gidiyorsun? önlem amaçlı yani?
Ay bana çok tatlı bi sabah oldu yaa bankaya bi geldim çok sevdiğim gizem diye bir arkadasım kızıma ciciler almıııs
bende 9.haftada lekelenme yaşadım ama daha önceden 14 haftada olan düşük öyküm var önlem amaçlı doktorum detaylı usg yapılması için perinatoloğa yönlendirdi beni hem rahim ağzını ölçtüler hem de bebeği detaylı incelediler. tekrar 22. haftada da gideceğimBilmiyorum kuzum doktorum öyle çağırdı, 22 sinde 13 haftalık oluyorum. Çok detay da sormadım o günün konusu kanamaydı. Çikolata olsun yanında dedi onu hatırlıyorum. Senin ki neden di?
Teyzelerim biz kontrole yola ciktikannemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd ben oglum kocam ve perisanligim doktora gidiyoruz
Eki Görüntüle 3588130
Oh ne iyi olmuş rahatladın iyicebende 9.haftada lekelenme yaşadım ama daha önceden 14 haftada olan düşük öyküm var önlem amaçlı doktorum detaylı usg yapılması için perinatoloğa yönlendirdi beni hem rahim ağzını ölçtüler hem de bebeği detaylı incelediler. tekrar 22. haftada da gideceğim
Bende öyleydim, geceleri rüyalarımda hep fetalle ilgili kötü sonuçlar alıp ağlıyordum. Ama bak hiçte öyle kötü haber falan almadım gayet sağlıklı bir kızım varmış. Sen de bugün yarın güzel haberi alacaksın hissediyorumbilmiyorum ki çilek 8. gün bugün bekliyorum öylebütün gece kabus gördüm ya ağlayarak uyandım
Ya bende hiç gitmedim sağlık ocağına.yasadigim yer küçük yer.dogumdan sonra aradılar hepHamile olduğunu bildirmen lazım hayatım
sen hamile olduğunu dedin mi sağlık ocağınaBeni sağlık ocağından hiç aramadılar
Ben gittim. Hem kaydımı yaptırdım hem de hamile olduğumun bilgisini verdim. Fakat aile hekiminin hamilelikle ilgili en ufak bir bilgisi yok. Her şeyi bana soruyor. Nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorumYa bende hiç gitmedim sağlık ocağına.yasadigim yer küçük yer.dogumdan sonra aradılar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?