Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hamile olduğunu bildirmen lazım hayatım
20 ve 24 te aşı yapılacak
O aşıdan nefret ediyom tetonoz dimi, kolumu kaldıramadm kaç gin taş vardı sanki dhdjdjd simdi dersn bana ECE SENİNDE CANIN NE KIYMETLİ ACIMIYOR DİYE jsjdjd valahi bak bende sorun oldugunu dişüncem artk

O aşıdan nefret ediyom tetonoz dimi, kolumu kaldıramadm kaç gin taş vardı sanki dhdjdjd simdi dersn bana ECE SENİNDE CANIN NE KIYMETLİ ACIMIYOR DİYE jsjdjd valahi bak bende sorun oldugunu dişüncem artk
Tetonoz ve boğmaca aşısı da eklenmiş biri 20 biri 24. Haftada

Kanka kesin giderim yani zaman çok usun bir iki defa bile gidilir net 😆😆 yol yapıcam iyi mi değil mi bi görelim bakalım yolculuk iyi geliyor mu😀 gerçi uzun değil 3.5saat ama olsun 😂😂
Asko ben 2 saatte doktora geliyorum iki saatte de donuyorum kese den beri🤣 biseydik olmaz allahin izniyle. Hem dur kalk daha sikintili bence uzun yol basiyosun gaza vinnnn turizm ahdjdjd

bilmiyorum ki çilek 8. gün bugün bekliyorum öyle😔 bütün gece kabus gördüm ya ağlayarak uyandım
Bende öyleydim, geceleri rüyalarımda hep fetalle ilgili kötü sonuçlar alıp ağlıyordum. Ama bak hiçte öyle kötü haber falan almadım gayet sağlıklı bir kızım varmış. Sen de bugün yarın güzel haberi alacaksın hissediyorum

Bugün fetal dna sonucum geldi. Şükür her şey normal çıktı. Belki ilgilenen olursa diye süreci yazayım. 24 nisanda kanı verdim, 28 nisanda amerikaya ulaştı. Panoramadan yaptırdık testi. Bu sabah doktoruma geldi sonuçlar. Fetal fraction 11.6 çıktı. Daha önceden sma taraması yaptırmadığımız için sma ve kistik fibroz için de test yaptırdık. Sma sıkıntısız geldi kistik fibroz daha belli olmadı. Yarın doktorumuzdan cinsiyeti de öğrenicez.

o bana da oluyor canım ya genelde hep sola yatmaya çalışırım ama bazen yüzsütü yatasım bacağımı yukarı çekesin geliyor yapamayaınca darlanıyorum aman bişey olmasın endişesi ile pfff

kızımmm siz çılgınmısınızzz normal doğumdan korkanın doğum videosu izlemesi gibi hfdjhdk yapma etme kurban olam izleme bunları hkhfdz

canım bana erkek gibi geldi bebişin, sen de benim gibi erken haftalarda gideceksin detaylıya sonra tekrar gideceksin sanırım bu kanamadan dolayı mı sende erken gidiyorsun? önlem amaçlı yani?

Bilmiyorum kuzum doktorum öyle çağırdı, 22 sinde 13 haftalık oluyorum. Çok detay da sormadım o günün konusu kanamaydı. Çikolata olsun yanında dedi onu hatırlıyorum. Senin ki neden di?

Bilmiyorum kuzum doktorum öyle çağırdı, 22 sinde 13 haftalık oluyorum. Çok detay da sormadım o günün konusu kanamaydı. Çikolata olsun yanında dedi onu hatırlıyorum. Senin ki neden di?
bende 9.haftada lekelenme yaşadım ama daha önceden 14 haftada olan düşük öyküm var önlem amaçlı doktorum detaylı usg yapılması için perinatoloğa yönlendirdi beni hem rahim ağzını ölçtüler hem de bebeği detaylı incelediler. tekrar 22. haftada da gideceğim

bende 9.haftada lekelenme yaşadım ama daha önceden 14 haftada olan düşük öyküm var önlem amaçlı doktorum detaylı usg yapılması için perinatoloğa yönlendirdi beni hem rahim ağzını ölçtüler hem de bebeği detaylı incelediler. tekrar 22. haftada da gideceğim
Oh ne iyi olmuş rahatladın iyice 🥰 darısı başıma inş kuzumn🤲🏻 ben bugün başka özel bir dr a sıra aldım. Kendi dr um tansiyon ve kanama yaşadıktan sonra bu süreçte beni çok rahatlatamadığını hissettim . 2. Bi görüş için gidiyorum bakalım.

bilmiyorum ki çilek 8. gün bugün bekliyorum öyle😔 bütün gece kabus gördüm ya ağlayarak uyandım
Bende öyleydim, geceleri rüyalarımda hep fetalle ilgili kötü sonuçlar alıp ağlıyordum. Ama bak hiçte öyle kötü haber falan almadım gayet sağlıklı bir kızım varmış. Sen de bugün yarın güzel haberi alacaksın hissediyorum

Ya bende hiç gitmedim sağlık ocağına.yasadigim yer küçük yer.dogumdan sonra aradılar hep
Ben gittim. Hem kaydımı yaptırdım hem de hamile olduğumun bilgisini verdim. Fakat aile hekiminin hamilelikle ilgili en ufak bir bilgisi yok. Her şeyi bana soruyor. Nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum 😀

Back
X