• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var

Eklentiler

• 1000094795.webp
    1000094795.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar sizinde ağzınızda acı tat oluyor mu yoksa bende mi problem var. Bazen yemeklerden sonra ağzımda acı tad oluyor veya gece ve sabah ilk uyandığımda. Sizde de var mı

Kızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Geçmiş olsun canım. Serumla ve ilaçla sancıların düşer inşallah 🙏 Doğuma alınacak kadar şiddetli mi sancıların sen ne hissediyorsun. Dil altı ilaç da verdiler mi o düşürüyor sancıyı

Geçmiş olsun canım. Serumla ve ilaçla sancıların düşer inşallah 🙏 Doğuma alınacak kadar şiddetli mi sancıların sen ne hissediyorsun. Dil altı ilaç da verdiler mi o düşürüyor sancıyı
Sancıyı bende hissediyorum

Sancıyı bende hissediyorum
Evet nst ne baktım 80 lere vurmuş. İnşallah ilaçla serumla düşer 🙏 Doğum olsa da haftan çok güzel bebeğinin gelişimi de öndeydi diye hatırlıyorum inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınız 🙏

Kızlar 1 2 saattir geçmeyen adet sancım var. Bazen de rahmime bıçak saplanıyor sanki ani sancı giriyor geçiyor. Özellikle ayaktayken. Dün de 1 saat falan ara ara oldu geçmişti bugün yine olmaya başladı. Daha 32.haftaya yeni girdik. Korkuyorum ya doğum sancısı ile ilgisi olabilir mi diye 🫣 bi yandan beyaz kremsi akıntım da arttı

Canım geçmiş olsun seninde bebişinde hakkınızda neyse hayırlısı o olsun

Kızlar 1 2 saattir geçmeyen adet sancım var. Bazen de rahmime bıçak saplanıyor sanki ani sancı giriyor geçiyor. Özellikle ayaktayken. Dün de 1 saat falan ara ara oldu geçmişti bugün yine olmaya başladı. Daha 32.haftaya yeni girdik. Korkuyorum ya doğum sancısı ile ilgisi olabilir mi diye 🫣 bi yandan beyaz kremsi akıntım da arttı
Bol su içip sol tarafına uzan biraz dinlen canım. Eğer dinlenmene rağmen geçmiyorsa artıyorsa doktoruna danış. Bu aralar çok yorulmamaya dikkat et ve uzun süre aç susuz kalma.

Canım serumlar azaltıyor yada durduruyor genelde sancıyı. İnş durur biraz daha güzel kızımız. Bizi haberdar et.

Canım panik olma öncelikle stres daha da artırıyor. Yüksek evet bu rakamları doktorlar çok istemiyorlar şuan nasılsın? Hala yüksekse bi acile git istersen inşallah düşmüştür yarın zaten kontrolün varmış 
Hala biraz yüksek genelde 140/90 larda geziyor. Bakalım yarın erkenden randevum var doktor ne dıcek

Umarım serum durdurur. Yatış yapılırsa korkma sakın ne kadar tutabilirse tutarlar. Senin duyguların direkt kızına gidiyor. Pozitif kal. Dualarımız seninle 🙏🏻

Kızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.

Puxhu Puxhu Bebeğinle senin hakkında hayırlısı olsun inşallah, sen moralini yüksek tutmaya çalış bebeğinin gelişimi güzeldi doğsa bile sağlıkla buluşursunuz inşallah 🙏

Kızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Hakkında hem senin hem bebeğin için hayırlısı olsun canım benim hastane en güvenli yer 🙏🏻🧿

Açılmanın olmaması süper çünkü öyle olsaydı durması zor olurdu. Karnında geçirdiği her gün kâr ama tehlikeli haftaları zaten geçtiniz. Kendini strese sokmamaya çalış kızına da pozitif duygular gitsin 🌸🌸

Back
X