- 27 Şubat 2012
- 17.830
- 30.623
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Serumla ve ilaçla sancıların düşer inşallahKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Sancıyı bende hissediyorumGeçmiş olsun canım. Serumla ve ilaçla sancıların düşer inşallahDoğuma alınacak kadar şiddetli mi sancıların sen ne hissediyorsun. Dil altı ilaç da verdiler mi o düşürüyor sancıyı
Evet nst ne baktım 80 lere vurmuş. İnşallah ilaçla serumla düşerSancıyı bende hissediyorum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım dualarımız seninle güzel haberler bekliyoruzKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Canım geçmiş olsun seninde bebişinde hakkınızda neyse hayırlısı o olsunKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Bol su içip sol tarafına uzan biraz dinlen canım. Eğer dinlenmene rağmen geçmiyorsa artıyorsa doktoruna danış. Bu aralar çok yorulmamaya dikkat et ve uzun süre aç susuz kalma.Kızlar 1 2 saattir geçmeyen adet sancım var. Bazen de rahmime bıçak saplanıyor sanki ani sancı giriyor geçiyor. Özellikle ayaktayken. Dün de 1 saat falan ara ara oldu geçmişti bugün yine olmaya başladı. Daha 32.haftaya yeni girdik. Korkuyorum ya doğum sancısı ile ilgisi olabilir mi diyebi yandan beyaz kremsi akıntım da arttı
Ay ay haberdar et bizleri de canım inşallah azcık daha durur durmaz da sağlıcakla gelirKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Kızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Canım dualarımız seninleKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Hala biraz yüksek genelde 140/90 larda geziyor. Bakalım yarın erkenden randevum var doktor ne dıcekCanım panik olma öncelikle stres daha da artırıyor. Yüksek evet bu rakamları doktorlar çok istemiyorlar şuan nasılsın? Hala yüksekse bi acile git istersen inşallah düşmüştür yarın zaten kontrolün varmış 
Ay belli oldu mu bir saat olmuş. İnş iyisindir sancıların geçmiştirKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Yaaa allahım yardımcın olsun canım. Vaktinde sağlıklı doğar inşallah bebişinKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Umarım serum durdurur. Yatış yapılırsa korkma sakın ne kadar tutabilirse tutarlar. Senin duyguların direkt kızına gidiyor. Pozitif kal. Dualarımız seninleKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Hakkında hem senin hem bebeğin için hayırlısı olsun canım benim hastane en güvenli yerKızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Açılmanın olmaması süper çünkü öyle olsaydı durması zor olurdu. Karnında geçirdiği her gün kâr ama tehlikeli haftaları zaten geçtiniz. Kendini strese sokmamaya çalış kızına da pozitif duygular gitsinKızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.