- 22 Kasım 2022
- 4.180
- 4.771
- 63
Ayyy hemen haberdar et biziMaşallah kızına canım sıraya girdik hepimiz ben de Drdayim sıra bekliyorum bakalım bize ne diyecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hemen haberdar et biziMaşallah kızına canım sıraya girdik hepimiz ben de Drdayim sıra bekliyorum bakalım bize ne diyecek![]()
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bebisini günün en güzel haberiKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Ya maşallah kız sizeKızlarrr şöyle detaylı güncelleyeyim hemen sizi
Hepinizin malumu benim kız aşırı hareketli. Uzun zamandır sert hareketleriyle rahmimi uyarıyordu zaten 26. Haftadan beri. Nstde de her hareket ettiğinde sancı 70leri gördü. Doktorum uterus huzursuz ama rahim ağzın kapalı şuan için dedi. Ev işi yapmak cok gezmek ve yürümek yok, tüm gün yatacaksın dedi. 34+2 kızım 2800 maşallahben 60 olmusum toplamda 8 kg almıs oldum su ana kadar.
Bebeği 20 gün daha içerde tut, sonra ciğer gelişimi bitiyor ve doğsa da sorun yok dedi.
Oksapar için kesin kanısı şu, 37de kesmek zorundayız yoksa anestezi problemleri yaşanacak bunu istemiyorum dedi.
Doğum için sen minyonsun bebeğin iri, senden normal doğum bekleyemiyorum cünkü hasar alırsın ince bi kadınsın bu cüsseden normal doğum cok zor dedi.
2 hafta sonrasına randevu verdi 36+2 olacağız. İnşallah bebeğim gününü bekler40 haftayı beklerse 4 kilo olur zaten bırak beklemesin dedi
Haaa bide böbreğim kücüldü demiştimya, protein tüketmeye başladım ağrım hafifledi diye. Yine büyümüş baş belasıdün aksam ağrıyordu zaten
Yok valla vermedi. Düzenli değildi cünküİlaç milaç verdi mi sancı için
Saçları cok komikti merve ya dik dik kulağının kenarından cıkmısYa maşallah kız sizeay sağlıkla gelsinler inşallah çok az vaktin kalmış senin dee. Kilosu da çok iyi umarım bu süreçte böbreğin de seni zorlamaz da kolaylıkla alırsın bebeğini kucagına
her şey gönlünce olsun
![]()
Sağlıkla büyüsünKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Maşallah canım, sağlıklı uzun ömrü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
Benimkinin tepede çıkmış doktor diyo kendi gibi sçaları da dikSaçları cok komikti merve ya dik dik kulağının kenarından cıkmıs![]()
Herseyleri var artık yerim onları ben gittikçe yaklasıyoruz bebelereBenimkinin tepede çıkmış doktor diyo kendi gibi sçaları da dikcuma günü gittik baya uzamışlar hala dik dik kapılar da çatık
yerim onların saçlarını ya ipek gibi
![]()
Valla çok az kaldı ya.Herseyleri var artık yerim onları ben gittikçe yaklasıyoruz bebelere![]()
Doktor da şaşırdı tombalak kızımaValla çok az kaldı ya.Puxhu ile aynı doğuralım dedik 15 ekime anlaştık beni satıp erkenden doğurdu
şimdi seninle aynı görünüyor bakalım becerebilecek miyiz denk getirmeyi
kız arkamdan gelip sende benden önce doğurma bak kilosu da var Alya hanımın belli olmaz
bizimki 34+4 te 2160 gr geldi 600 gr fark var arada olur mu olur
![]()
canım öncelikle bu duygularının normal olduğunu kendine sürekli hatırlat. hamilelik zaten duygularımızın karışık olduğu bi süreç, bunun dışında süreçteki bazı sıkıntılarımızda bizi kaygılandırıp korkutabiliyo. böyle hissetmen çok normal. hepimiz çeşitli şeylerle mücadele ediyoruz bu da bizi güçlendiriyo öyle düşünmeye çalış ama kendini suçlama. eğer aksi bi durum hissedersen doktora git tabiki için rahatlar. haftalarımız iyi şu anda ama erken olursa da doktorlar çok iyi biliyo süreci yönetmeyi.Kizlar selam 31+2 deyim ilk cocugum, gebelikte cikan hipertiroid nedeniyle endokrin konrtolunde ilac kullaniyorum. Gun gectikce kaygi ve sosyal fobim artiyor dun ya erken gelirse diyerek hastane cantasini hazirlayip kapattim aksamdan beri adet sancisi gibi kesik kesik sancim olup geciyor normal diye dusundum cunku biri arayip iyi misin dese direkt aglamaya basliyorum… bu cumartesi 32 hafta oluyorum ve doktor kontrolum o gun sizce o gune kadar bekleyeyim mi bu arada bi psikolog ya da psikiyatriden destek almak iyi gelir mi doktor kaygin cok artarsa 50 mg lustrala onayim var demisti ama ona bile vicdan yapip agliyorum dusundukce ve herseyden korkuyorum…
Sormaaa :) Dün geceden beri de bel ağrım var ufak ufak çöktüm resmenBaşladı yeni yeni bi ara vardı geçti şimdi yine başladı özellikle bacağımı hafif açtığımda ağrı giriyorBir de sırtıma çok ağrı giriyor ya aman ağrımayan yerimiz kalmadı
![]()
Yorulmuşsundur güzelim insan hastanede stres de yapıyor ister istemez ondan olmuştur. Daha yeni kontrolden geldin bi sorun olsa çıkardı ya da uyarırlardı seni endişe etme.Doktor da şaşırdı tombalak kızıma
Ya bişi dicem ben eve geldiğimden beri karnım taş gibi ve ağrılarım var. Anormal bi durum yoktur umarım? Biraz daha bekleyeyim geçmezse geri gitcem hastaneye öff
Ben çıktım canikosuAyyy hemen haberdar et bizi![]()